licencie OS a PC
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: licencie OS a PC
beardie - áh, beardie pozná väčšinu rapidshare, czshare a torrentov, ktoré majú vo väčšine predaktivované licencie a sú enterprise. Okay, tu myslím moje reagovanie v tejto téme na Teba končí.
Vidim, ze citanie s pochopenim ti stale nejde. Skoda.
-
uplink
VIP
Mne nejde čítanie s pochopením, Tebe nejdú logické závery na úrovni počtov na úrovni 1+1, takže sme si kvit, resp. ja som na tom asi relatívne lepšie 
Asi ti to nejde, dost jasne som napisal 2 varianty, ktore sa pouzivaju. Ty si hned zacal blabotat o tom, ze viem, ze sa vo vacsine pouziva ta prva, o druhej ani slovicko. Takze skus znova alebo sa uz nevyjadruj, ako si uz slubil. 
-
uplink
VIP
Vážení používatelia fóra, beardie má štatistiku celého sveta kto používa aké iSOs a vie to úplne presne. No nič, ja sa porúčam, takéto informácie nemám ani omylom ani ja veru. Dobre beardie a keď máš prístup ku info a vieš presne z tých miliónov ľudí čo majú čierny windows, že väčšina z nich má korporátne verzie, vieš mi povedať aj iné veci, keď si taký dobrý v štatistikách?
-
galbavymartin
Light Professional
S týmto musím stebou súhlasiť!uplink napísal:Neuveriteľné akí obmedzení dokážete byť. Vy ste na fóre, máte smart phony, viete si cracknúť hru, stiahnuť a pustiť film, nainštalovať kódeky, stiahnuť čierny office a nainštalovať si ho, aktivovať ho. 99% mojich klientov to nevie a nikdy vedieť nebude, lebo som ich to učil, ale spravia to 1x a potom to zabudnú, lebo PC používajú ako väčšina ľudí, nie ako Vy - Vy PC žijete, rovnako ako ja, oproti tým, čo ho zapnú raz za dva dni na 10 minút. Vy nie ste normálni ľudia, commoners. Oni sú. Mail, zoznam, azet, facebook, ebanking, koniec. To je pre nich PC. Ak majú smartphone, vedia z neho volať a smskovať. Keď na ňom používajú appky ktoré im tam dám, považujú sa za hackerov. Gro klientov s iOS sa pýšia tým, keď im zmením zvonenie z marimby na nejakú mp3ku, lebo čo? To nevedia, je to komplikovaný proces. Milión krát si vymažú celú iTunes library, etc. Preto má väčšina "inteligentov" iPhone, lebo ten je na zákaldné funckie prieborný a nadávajú na prichádzajúci iOS 7.
Vy všetci rad radom máte ohromný problém pochopiť že už len to že ste súčasťou fóra znamená že ste mizivé percento PC užívateľov, ktorý vedia o PC viac ako ho len zapnúť a vypnúť.
Dovolím si tvrdiť že väčšina ľudí čo má PC a nie sú to teenageri, alebo mladí ľudia [rozumej 35+], o torrentoch, legalizácii, licenciách a iných nemajú ani len tušenia. Je pre nich PC len krabica s obrazovkou, dokonca pre väčšinu z nich je PC po dnes len obrazovka a keď sa ich spýtam aký majú procesor, povedia "pentium" a keď sa ich spýtam aký veľký HDD majú, povedia "2 megabyty", alebo "4 megabyty" samozrejme myslia ramku a ani tam neuvedú správnu predponu.
Neuveriteľné, že ja, ktorý sa vyhýbam spoločnosti viem o "commoners" viac ako Vy, čo sa pýšite tým akí ste sociálni, spoločenskí a neviem čo?
Skúste prijať fakt, že už len to že ste členmi fóra je špeciálne a výnimočné, oproti väčšine gramotnej civilizácie, ktorá o nejakých fórach ani len netuší a PC používajú na dennom poriadku.
Toľko ku hojkovým d*bom ako "vedia si prečítať fórum/komentáre" a pod.
Fakt neuveriteľné že tak "inteligentným" ľuďom to musím takto polopate vysvetľovať, hanbite sa.
-
t0m4s3
Admin
To je zvlastne, doteraz som mal presne opacny pocit - miliardy klientov co zazili vsetko co sa zazit dalo a miliardy zien, s ktorymi si travil cele dni ich studovanimuplink napísal:... No nič, ja sa porúčam, takéto informácie nemám ani omylom ani ja veru. ...
-
uplink
VIP
t0m4s3 - veci, ktoré vieš odhadnúť na základe osobných skúseností, anatómie, dna, hormónov, etc. sa dajú globalizovať, aspoň +-. Viem povedať že väčšina žien je jednoduchých, prečo? Lebo maJú takú hormonálnu sústavu, uspôsobený a utilizovaný mozog, etc. Tak isto viem povedať že väčšina ľudí nie sú géniovia, to snáď nemusím dokazovať. A tak isto viem, že z tých 1600+ ľudí čo som ich "obsluhoval" čo sa týka iT, tak nie sú malé, ani zanedbateľné percento.
Čiže, všetci ľudia, komplet cakum pikum, ktorých poznáš, čo majú PC vedia že ak chcú nelegálnu verziu systému, musia mať enterprise iSO? Alebo že retail a OEM nie je dobrá verzia ak chceš mať černotu? Vedia si aktivovať sami ten Windows tak, aby mohli mať virtuálku a MSE? Ak jo, tak sa idem obesiť. Ak nie, tak načo tá reakcia?
Čiže, všetci ľudia, komplet cakum pikum, ktorých poznáš, čo majú PC vedia že ak chcú nelegálnu verziu systému, musia mať enterprise iSO? Alebo že retail a OEM nie je dobrá verzia ak chceš mať černotu? Vedia si aktivovať sami ten Windows tak, aby mohli mať virtuálku a MSE? Ak jo, tak sa idem obesiť. Ak nie, tak načo tá reakcia?
to si si vycucal z prsta, ja som dost jasne napisal, ake 2 najcastejsie varianty sa pouzivaju na warez forach a na torrentochuplink napísal: beardie má štatistiku celého sveta kto používa aké iSOs
to tvrdis ty, nie jauplink napísal:a vie to úplne presne.
to som ti odporucil uz o 10:15 CESTuplink napísal:No nič, ja sa porúčam, takéto informácie nemám ani omylom ani ja veru.
toto som nikde netvrdil, dost jasne som iba napisal, ake su 2 najcastejsie verzieuplink napísal:Dobre beardie a keď máš prístup ku info a vieš presne z tých miliónov ľudí čo majú čierny windows, že väčšina z nich má korporátne verzie
uz mi pride trochu trapne stale ti odkazovat, ze by si si mal citat moje posty cele, nie si len vyberat nejake casti, ale ze si to ty, tak ti to este raz zquotnem:
skusim to rozdelit na 2 casti, aby si s tym nemal az taky problem, takze este raz a postupne:beardie napísal:Vo vacsine rapidsharov, mega a torrentov su isa, ktore su bud predaktivovane, alebo maju prilozeny aktivator s manualom.
- su isa, ktore su predaktivovane
- su isa, ku ktorym je prilozeny aktivator s manualom
staci takto alebo to chces nakreslit?
kludne sa pytaj, ak budem vediet, rad zodpoviemuplink napísal:vieš mi povedať aj iné veci, keď si taký dobrý v štatistikách?
heh, uz som si myslel, ze si na svojich zakaznikov a zeny zabudol, kedze si to uz 2 posty nenapisaluplink napísal:t0m4s3 - (...)
-
uplink
VIP
beardie - nemôžem za to že nie som typický chlap, čo má auto, sleduje futbal, pije pivo a otročí v robote a o svete vie holý falus. A beardie, takže Ty si zaregistrovaný na všetkých warfórach a torrent trackeroch?
wow, respect.
Si OT, vyjadruj sa pls k teme, ako mod by si sa mohol vediet spamu vyvarovat
-
uplink
VIP
Je to viac ako ku téme. Ty si práve paušalizoval všetky drvivú väčšinu warfór a to že bfu sťahujú operačné systém z warfór a súkr. torrent trackerov. Píšeš totálne výkaly, nehnevaj sa. Bfu sťahuje tak že nájde cez google linku na public torrent tracker, alebo uloz.to a stiahne prvú vec. Darmo no, keď dojdú rozumné argumenty, začneme označovať správy, ktoré sú v poriadku, len aby sme odklonili pozornosť, že áno beardie. Nie je to prvý, ani posledný krát.
aha, este pred chvilou 99% tvojich klientov (zgeneralizovane na "vacsina ludi" [uplink ®]) zapina komp raz za 2 dni, kde klika "Mail, zoznam, azet, facebook, ebanking" [uplink ®] a teraz uz samostatne instaluju operacne systemy a cracky tahaju z netu...
jeden tvoj post odporuje inemu postnutemu o 2 hodiny neskor, aj rozmyslas nad tym co pises?
ty mi nieco hovor o pausalizovani
P.S.: mohol by si mat aspon tolko chochmesu, aby si nezatvaral reporty na svoje vlastne posty, ale nechal ich prezriet niekomu nestrannemu, minimalne z moralneho hladiska je to ubohe
P.P.S.: jeden maly up - kedy sa ospravedlnis hojkovi, ze ty si zavadzal a ze on mal pravdu?
jeden tvoj post odporuje inemu postnutemu o 2 hodiny neskor, aj rozmyslas nad tym co pises?
ty mi nieco hovor o pausalizovani
P.S.: mohol by si mat aspon tolko chochmesu, aby si nezatvaral reporty na svoje vlastne posty, ale nechal ich prezriet niekomu nestrannemu, minimalne z moralneho hladiska je to ubohe
P.P.S.: jeden maly up - kedy sa ospravedlnis hojkovi, ze ty si zavadzal a ze on mal pravdu?
-
uplink
VIP
Kedy sa mne hojko ospravedlní za písanie volovín a nepravdivých vecí, že "každý" si vie prečítať komentáre, a stiahnuť tú správnu verziu? Pretože ak to čo napísal je pravda, nevolal by mi dnes klient s tým že sa pokúšal updatovať office a teraz mu to vypisuje že sa stal obeťou neviem čoho a má tri dni na legalizáciu, že áno beardie 
To je tak keď tlčhuba, ktorá nič nevie [Ty] a teoretik [hojko] začnú argumentovať somarinami na fakty a potom sa snažia vyvliecť z toho poukazovaním na všetko iné, len nie fakt, že ľudia nemajú skúsenosti, ani vedomosti, aby si dokázali v drvivej väčšine prípadov ukradnúť funkčný Windows. Taká je realita a Váš postoj v nej nič nemení.
To je tak keď tlčhuba, ktorá nič nevie [Ty] a teoretik [hojko] začnú argumentovať somarinami na fakty a potom sa snažia vyvliecť z toho poukazovaním na všetko iné, len nie fakt, že ľudia nemajú skúsenosti, ani vedomosti, aby si dokázali v drvivej väčšine prípadov ukradnúť funkčný Windows. Taká je realita a Váš postoj v nej nič nemení.
-
t0m4s3
Admin
Dufam, ze si si vsetky vedecke fakty co si stihol za tie roky nastudovat v obrovskom objeme vlastnorucne overil a omakal popritom ako kazdy den jazdis 2-4 hodiny na bikuuplink napísal:t0m4s3 - veci, ktoré vieš odhadnúť na základe osobných skúseností, anatómie, dna, hormónov, etc. sa dajú globalizovať, aspoň +-. Viem povedať že väčšina žien je jednoduchých, prečo? Lebo maJú takú hormonálnu sústavu, uspôsobený a utilizovaný mozog, etc. Tak isto viem povedať že väčšina ľudí nie sú géniovia, to snáď nemusím dokazovať. A tak isto viem, že z tých 1600+ ľudí čo som ich "obsluhoval" čo sa týka iT, tak nie sú malé, ani zanedbateľné percento.
Zacina mi tvoje "vystupenie" pripominat Hulana co denne 3 hodiny spal, 16hodin programoval a zbytok dna "pichal svezi mlade kusy do analu"
staci si prejst prvu stranku tejto temy a hned je jasne, ze hojko ti vyvratil tvoju teoriu o nefungujucich updatoch, MSE apod., len to by si niekedy musel dokazat drzat hubu ako ti uz beardie naznacil
dufam, ze to mas cim podlozit, lebo zatial blaboces len tyuplink napísal:To je tak keď tlčhuba, ktorá nič nevie [Ty] a teoretik [hojko]
Skus sa vyjadrit k tym mojim quotom, kde zavadzas, na co som dost jasne poujazal. Dik
-
uplink
VIP
t0m4s3 - vyvrátil? Takže vlastne ľudia nemajú problémy s reaktiváciou systému, tým pádom. Lebo hojko má pravdu. Preto je toľko aktivátorov a toľko tém na fórach pozakladaných, kde majú ľudia problém s aktiváciou. Lebo hojko má pravdu a ja nie. Lebo s čiernym Windows nikdy neboli a ani nebudú problémy. Vlastne si to tie milióny ľudí len vymýšľajú, vrátane mojich klientov. Oni ma len chcú vidieť.
Oslavujme, nekupujme Windowsy, lebo stačí mať akúkoľvek verziu a bude fungovať, lebo hojko to povedal a t0m4s3 mu sekunduje a beardie sa im cpe do zadku.
Darmo no chlapci, ste jasní...
Keby mal hojko, t0m4s3 a beardie pravdu, kde ich parafrázujem: "každý si vie stiahnuť funkčnú verziu" a "nie sú problémy s čiernymi windowsami, idú aktivovať bez problémov" tak by sme nemali státisíce tém na internete na rôznych fórach, kde ľudia píšu že im prestala fungovať aktivácia aktivátorom, že áno? A Tým že nemajú pravdu, tak tu hapkajú a rapocú somariny, len aby si nemuseli priznať pravdu...
"windows activator doesn't work" Približný počet výsledkov: 6 830 000 (0,13 sekúnd)
Máte pravdu chlapci, tie aktivátory fungujú a nik s nimi problémy nemá, moja chyba, ospravedlňujem sa. To je sprisahanie a všetci si vymýšĺajú...
Oslavujme, nekupujme Windowsy, lebo stačí mať akúkoľvek verziu a bude fungovať, lebo hojko to povedal a t0m4s3 mu sekunduje a beardie sa im cpe do zadku.
Darmo no chlapci, ste jasní...
Keby mal hojko, t0m4s3 a beardie pravdu, kde ich parafrázujem: "každý si vie stiahnuť funkčnú verziu" a "nie sú problémy s čiernymi windowsami, idú aktivovať bez problémov" tak by sme nemali státisíce tém na internete na rôznych fórach, kde ľudia píšu že im prestala fungovať aktivácia aktivátorom, že áno? A Tým že nemajú pravdu, tak tu hapkajú a rapocú somariny, len aby si nemuseli priznať pravdu...
"windows activator doesn't work" Približný počet výsledkov: 6 830 000 (0,13 sekúnd)
Máte pravdu chlapci, tie aktivátory fungujú a nik s nimi problémy nemá, moja chyba, ospravedlňujem sa. To je sprisahanie a všetci si vymýšĺajú...
-
t0m4s3
Admin
Nikto netvrdi, ze problemy nie su. Hojko tvrdil, ze ked je clovek aspon trosku zrucny, tak to dokaze nainstalovat a pouzivam aj ukradnuty OS. Na co si ty reagoval ....
uplink napísal:99% ľudí z tých čo si OS zakúpia, to musím všetko formulovať ako pre somárov? Samozrejme že má kvantum ľudí pirátsky OS, vrátane húsiek čo zagágali, a samozrejme že som písal o ľuďoch čo si OS kupujú. Nič iné ich nezaujíma, len aby mali free avs a nemuseli sa babrať s updatmi.
hojko - koľko tých čiernych OS si inštaloval a updatujú sa Ti u známych/klientov? Lebo ja mám na týždennom poriadku reaktiváciu systémov, preto, že opäť stiahli update, ktorý obnovuje WGA a pod. Čiže hej, vycucal z prsta. Ešte šťastie že už mnohí si nechali poradiť.
Btw. gratulujem aj ku integrite OS a padaniu, keď máte černotu, darmo no tie média ktoré nemajú pri sebe hash check a pretečú 100x rôznymi PC sú veľmi kvalitné
Grim napísal:...ja som sa s updatmi nikdy nebabral a to mám nelegálny Win...babral som sa trochu s aktualizáciou...ale za tú pol hodinu mi tie ušetrené peniaze stáli...a nie, neserie ma, že som si niečo ukradol...
uplink napísal:Príspevok Re: licencie OS a PC
Grim - skúšal si používať MSE, alebo Virtuálnu Mašinu s XPčkami? Myslím že nie, lebo by Ti rýchlo prestali fungovať tie "updaty"...
Grim napísal:MSE nie, ale virtuálny XP som mal...ale neviem ako by mi to mohlo dodrbať updaty...
hojko napísal:uplink: Par znamym (dajme tomu 20 ludi) som nahodil Win a ziadny problem s aktualizaciami nebol. Samozrejme sa bavime o Win Vista, Win 7 alebo Win XP. A funguje tam aj MSE, ktorym sa ohanas. A aby si netaral, ze nefunguje virtual. Tak ti mozem s kludom napisat, ze funguje aj VirtualPC s nahodenym WinXP, kludne ti dodam aj screen.
uplink napísal:hojko - áno máš pravdu, ja si to vymýšľam, vyhral si.
-
uplink
VIP
t0m4s3 - koľko zručných ľudí poznáš vo svojom okolí? Všetcia sú zruční a vedia si nainštalovať a aktivovať čiernu kópiu Windowsu? Ak jo, idem zožrať rímsu čo mám nad oknom...
Najdôležitejšiu citáciu si vynechal Ty hypokrit:
Najdôležitejšiu citáciu si vynechal Ty hypokrit:
lebo ani tí ľudia ho tam nevidiahojko napísal:uplink: Tych 99 percent si si urcite vycucal z prsta a rovnako tak si si vycucal aj problem s updatovanim. Nevidim ziadny problem v updatovani Windowsu, ci uz je legalny alebo nelegalny.
-
t0m4s3
Admin
Kedze som IT-ak, tak tato otazka nie je pre mna relevantna, lebo by som sa ta musel spytat, ze ci si das k rimse kecup alebo horcicu ...uplink napísal:t0m4s3 - koľko zručných ľudí poznáš vo svojom okolí? Všetcia sú zruční a vedia si nainštalovať a aktivovať čiernu kópiu Windowsu? Ak jo, idem zožrať rímsu čo mám nad oknom...