xml a doc

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
bagere
Novice
Novice

xml a doc

Príspevok od používateľa bagere »

Zdravim,

Chcem sa poradit mam dokument vo worde, ktory potrebujem pre tvorbu webu (vyhladavat v nom atp.), preto sa chcem spytat co by najlepsie s nim spravit aby sa s nim jednoducho dalo pracovat. Ja som sa pokusal dat do .xml formatu ale vyhodilo mi to strasny neporiadok viete mi nieto poradit nejaky nastroj pre cistenie xml pripadne nejake ine tipy?

Dik moc
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: xml a doc

Príspevok od používateľa BX »

Vytvor si z neho súbor, s ktorým sa ti bude jednoducho pracovať. Ak ide len o jeden dokument, tak to urob manuálne ako len chceš.
bagere
Novice
Novice

JJ ide o jeden dokument chcel som to spravit manualne ale je toho dost. Skusil som to ulozit ako xml ale tam to je strasny bordel. Nahodou nemas osobnu skusenost s nejakym nastrojom, ktory to dokaze trosku "upratat" (to xml, alebo hocico ine). Diky
BX
Addict
Addict

Záleží od informácií, ktoré tam máš. Veď otvor dokument, stlač CTRL+A, CTRL+C a CTRL+V do textového editora a rob si s tým čo chceš hociakými skriptami, editormi, nástrojmi atď.
bagere
Novice
Novice

No mam spracovanu ucebnicu v tom .doc dokumente, potrebujem z nej spravit nejaku "online ucebnicu", takze tam potrebujem nejaku hierarchiu, ale asi to spravim tak ako si poradil ze obetujem nejaky cas a spravim si z toho .xml subor
BX
Addict
Addict

Žiadny nástroj ti nevie čítať myšlienky. Sprav si to manuálne, alebo si na to napíš vlastný skript. Len tak to budeš mať poriadne.
teleport
Expert
Expert

Príspevok od používateľa teleport »

Napísať odpoveď