mala zle umysly?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bucuresti
Light Star
Light Star

Re: mala zle umysly?

Príspevok od používateľa bucuresti »

TommyHot - nezazil si to este ked frajerka sa ta spyta, ze ci moze ist na kavu s kamaratom, a potom zistis ze s nim spala, je to fakt bozsky pocit :))) ale to musis zazit
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hegy »

Ale to ze to spravila tvoja/vasa frajerka, vobec neznamena ze "take su zeny" to iste moze urobit aj chlap a neznamena to ze "taki su chlapi" to je proste kravina.
Niekto je prostejsi, menej inteligentny kona viac pudovo, a zije viac zo dna na den, taki ludia co si obvykle neuvedomia nasledky to spravia.
Potom este ti co si ich uvedomuju a takto daju na javo ze koniec lasky.
Jednoduche ako facka a vobec nemusim byt detektiv Scherlock ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

bucuresti - ak je človek na toľko zaostalý, že necíti svoju priateľku, aj keď je ďalej od neho, tak nič iné nedodám len že si to zaslúži. V mojom druhom vzťahu som vedel o priateľke kedy mala krámy, bez toho aby mi to povedala, kedy má migrénu, kedy je s chlapom, ktorý ju fyzicky chce, kedy sa raduje a kedy smúti. Zavolal som jej a spýtal prečo je smutná, alebo od kiaľ toľká radosť, nezmýlil som sa ani raz. Tak isto sa vrátila zo "stretnutia" a len som sa jej opýtal či boli nutné tie dotyky a ošahávanie. Tak len mlčala.

Keď človek príjme fakt že nie je len biologická s*ačka, ale aj viac, naučíš sa vnímať, cítiť a poznávať potreby svojho partnera, a zároveň Ťa v ničom neoklame, ani v tom akú má ráda žuvačku, proste v ničom.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

S inteligenciou to nema nic... Aj inteligentny clovek moze byt promiskuitny, zakerny... Praveze cim inteligentnejsi taky clovek je, tym lepsie dokaze maskovat.

uplink kazdy clovek ma mensie ci vacsie tajomstva. Mozes si to overit sam na sebe. Urcite su veci, o ktorych by si ziadnej zenskej nikdy nepovedal, napr. ako casto masturbujes a na koho pritom myslis :wink: A to iste plati naopak, kazdy clovek potrebuje urcity druh slobody, takze to aby som vedel o druhej strane kazdy detail a dokazal si ho vycucat z aury okolo neho, po tom vobec netuzim.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

bucuresti - teraz na zaklade jednej zlej skusenosti dopredu odsudis kazdu zenu?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kayko - ale ja som nikde nepísal o inteligencii. Inteligentný je aj PC s dobrou Ai a predsa necíti. Ja som písal ak je človek zaostalý. To o čom píšem je inteligencia [iQ] + schopnosť rozumieť a empatia [EQ] + zdravý rozum [common sense] = rozumný človek. Je zaostalý človek, to je väčšina ľudí, riadia sa väčšinou len pudmi, alebo dostupnými informáciami a potom je človek rozumný. Vidí za vec, vníma, cíti, chápe, rozumie.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

uplink ta narazka na inteligenciu partila Hegymu...
...človek rozumný. Vidí za vec, vníma, cíti, chápe, rozumie.
Koho vnima, koho chape a komu rozumie ten clovek rozumny, ked vacsinu povazuje za zaostalych?
Vsetky tebou uvedene vlastnosti mal mozno aj Hitler, Stalin, ci Mao Ce Tung a to ako sa chovali k urcitej skupine ludi mohlo vyplyvat tiez z len toho, ze ich povazovali za zaostalych oproti sebe.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Prečo sa nevyjadruje autor temy, ako pokracuje situacia...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kayko - princípom fungovania sveta, života, vzťahov, univerza. Empatia, jeden stavebný stĺp "rozumných" ľudí je pochopenie druhého, na jeho esenciálnej úrovni. To vie len veľmi málo ľudí. Keby to bol Hitler, tak by asi nezabil židov, lebo by pochopil čo a prečo tak robia. Pochopiť znamená vedieť, porozumieť.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Pozerám, že moja nedôvera voči ženám je opodstatnená v každom jednom smere...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Empatia, jeden stavebný stĺp "rozumných" ľudí je pochopenie druhého, na jeho esenciálnej úrovni. To vie len veľmi málo ľudí.
tak ako velmi malo ludi dokaze zabehnut stovku pod 10 sekund. Kazdy v nieco veri alebo neveri, neda sa ocakavat, ze staci si "chapat, rozumiet", ked kazdy preziva sam v sebe veci inak ako ten druhy, kazdy vnima realitu inak, kazdy ma iny obraz o svete. Ked budes selektovat tych, ktori maju "spravny" obraz, ktori chapu... tak v podstate je to to iste ako robil Hitler, ked budoval svoju vysnivanu risu idealnych ludi... Ja sa ani nesnazim pochopit kazdeho, lebo v pricipe je to strata casu, treba si vyberat, hladat ludi, s ktorymi si rozumies, cloveka, jeho podstatu, chapanie nezmenis, s tym sa proste narodis, nemozeme byt ako z jedneho vajca, to by sme sa porozumeli a umilovali k smrti... nemozes kazdeho pochopit a kazdemu vyhoviet...

Terepin to mas tak, ako ked najoblubenejsi politik je zaroven najnedoveryhodnejsi...
Napísať odpoveď