Mob City (2013-??)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Cross
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Mob City (2013-??)

Príspevok od používateľa Cross »

Neviem či ste všimli zaregistrovať ale v decembri začína nový seriál od režiséra The Walking Dead Franka Darabonta.
Objavia sa tam herci ako Jon Bernthall(The Walking Dead, The Pacific), Simon Pegg(Paul, Star Trek, Shaun of the Dead) a ďalší.

Dej sa odohráva v americkom meste Los Angeles v povojnovom období 40. a 50. rokoch, kde proti sebe bojuje mafia a skorumpovaná polícia. Vonku je aj trailer :) Serial pochádza zo spoločnosti TNT. :)

http://www.csfd.cz/film/310509-mob-city/galerie/?type=1

Vyzerá to zaujímavo :)
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Mob City (2013-??)

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tesim sa, serialov z +- takehoto obdobia je velmi malo. Magic city zrusili, Boardwalk empire je trochu viac z minulosti.
DUfam, ze to bude mat poriadny zamotany dej, a nebude to take blbe ako s1 WD, tam tie postavy boli na zabitie vsetky. A ten herec co bol aj vo WD je mi strasne nesympaticky, ale inac to vyzera paradne.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Myslím, že k takémuto seriálu patria aj nesympatické postavy. Vyzerá veľmi dobre. Teším sa.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Super,celkovo by sa mohlo tomuto obdobiu viac venovať (filmy,hry,serialy)
Pascalwb
Addict
Addict

Tak uz to zacalo. Mam z toho trochu zmiesane pocity. Kazdy tyzden budu 2 casti. Cize uz len 2 tyzdne :lol: . Cakal som nieco ako Boardwalk empire. Neni to zle, je to take ine. Pomalsie to je, kulisy su take lacnejsie, hudba niekedy hra az moc a miestami sa tam nehodi. Ale ma to len 6 casti, super obdobie a vyzera to na zaujimavy plot, cize to dopozeram. Ale pochybujem, ze to bude mat 2. seriu.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

mensi ot, ale ak hladate este nejaky serial z podobnej doby, tak skuste Peaky Blinders. Je to britsky serial z produkcie HBO, vcelku ok, aj ked na Boardwalk sa to nechyta. Ale uz len to, ze sa to neodohrava v Amerike, ale v Anglicku tomu dava taky svojsky nadych. Obdobie tesne po prvej svetovej vojne. http://www.csfd.cz/film/330877-peaky-blinders/
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Reku zatial to moze byt, aj ked by som postavy cakal ine troska, simon peg je do anglickych komedii, tuna nepatri, ... rovnako ako ten typek z walking dead, proste tam nepatria. To nie je serial kde by mali oni ako postavy byt. Toto obdobie mna velmi zaujima, hlavne kvoli filmu gangster squad, .... podobne aj ako obdobie mafie v clevelande,... za casov irishmena, :wink:
Pascalwb
Addict
Addict

Tak 3 a 4 cast boli o dost lepsie. Nebolo to take natahane, ze pol minutovy zaber na nic. Dost vela veci sa tam stalo, akcia tam bola. O dost ine ako prve 2 casti. neviem, preco tie prve dve boli take ine. Len mohli by viac scen cez den robit, lebo skoro stale je tam noc. Ale som zvedavy, ako to chcu ukoncit za dalsie 2 casti. Este sa to len rozbieha. Ja dufam, ze daju este jednu seriu, lebo nic z tohto obdobia neni. Ale moc tomu neverim, tym pilotom si to dost posr*li.

//autoeditácia príspevku (19 Dec 2013, 16:26)
Tak a je koniec. Dufam, ze to obnovia na dlasiu sezonu od tej 3 casti to bolo super. Aj koniec bol dobry.
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Tak ako zakladateľ tejto témy som sa pustil konečne do Mob City. Aké su teda moje "po-city?". Veľmi dobré. Seriál som zbúchal za jeden deň. Súhlasim že pilot bol trošku natiahnutý, a mohol odradiť veľa ľudí od sledovania ďalšej časti. To sa aj podpísalo na celkovej sledovanosti ostatných častí. Ale postupom času naberal dej väčšie a väčšie obrátky a bol som sklamaný že to ma len 6 častí. Milujem Darabont-ovky, možno niekomu vadí že používa dosť často svojich hercov(jedna z hlavných postáv a dve vedľajšie známe z The Walking Dead), no ja som si už na to zvykol. Pre mňa určite príjemný seriál, dúfam že sa dožijem aj pokračovania.

Za mňa 7,5/10

//autoeditácia príspevku (17 Mar 2014, 12:56)
On February 10, 2014, Mob City was canceled. Tak škoda, pokračovania sa nedočkáme :?
Napísať odpoveď