zobrazenie hesla
zobrazenie hesla
zdravím
potreboval by som poradiť ... v prehliadači google chrome som prihlásený na FB no zabudol som heslo prihlasujem sa normálne cez link v nastaveniach som pozeral kde sa pozerajú hesla tak tam moje heslo nie je uložené .. nedá sa nejak zistiť to heslo? ..
Re: zobrazenie hesla
Ak si pri prihlásení dal iba ostať prihlásený a heslo si neukladal, tak to asi nezistíš... v tom prípade Ti pomôže len klasika "zabudol som heslo": https://www.facebook.com/login/identify?ctx=recover
Tak tak to je .. klasika zabudol som heslo ktore mi odosle na email ktory mam zablokovany

-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak si ten email na facebooku zmeň na taký, ktorý zablokovaný nie je
-
Grim
Darca
audio, to sa nedá...na ten pôvodný mail mu príde schvaľovací link, na ktorý musí kliknúť...možno by sa to nejako dalo cez tel. číslo...
-
audiotrack
VIP
tak potom cez bezpečnostnú otázku: https://www.facebook.com/help/132243923516844
nedá sa to nejak zistiť? .. musí to byť niekde uložené keď stále cez to chodím
... a cez tú otázku ... tú teoreticky ignorujem 
-
Dildogripak
Medium Professional
Ak heslo nezadávaš a si stále prihlásený, malo by byť uložené tu chrome://settings/passwords
určite tam nieje?
určite tam nieje?
Dildogripak.. ono stačí spustiť Chrome v bežnom režime (nie privátny), pri prihlásení zadať "Zapamätať prihlásenie".. a stále pri spustení Chromu bude prihlásený a heslo nebude uložené. Heslo bude uložené zakryptované niekde v cookies.. si myslím.
riso15.. ten email máš bloknutý na azete? Si počkaj, kým Ti uvoľnia nick a potom si ho vytvor nanovo.. mám pocit, že to je 6 mesiacov alebo 1 rok.. a dovtedy si v Chrome nemaž cookies..
riso15.. ten email máš bloknutý na azete? Si počkaj, kým Ti uvoľnia nick a potom si ho vytvor nanovo.. mám pocit, že to je 6 mesiacov alebo 1 rok.. a dovtedy si v Chrome nemaž cookies..
-
Michaelo
Hardcore addict
Technicky by to slo ak sa odhlasi.
Na prihlasovacej stranke by mu malo ukazat heslo, potom staci zobrazit zdrojak, a z inputu vymazat TYPE="PASSWORD".
No kedze si heslo neukladal do chromu, tak ti nepoviem, ci tam aj naozaj bude. Takze najprv skus ostatne moznosti, ak uz nebudes mat ziadnu inu moznost, skus toto.
Btw.: uz to bolo spominane, cez telefon to nemozes zmenit? Ak tam ziaden nemas priradeny, tak si ho tam pridaj.
PS.: Pri obnoveni hesla mozes pouzit Google ucet, E-mail, Mobil alebo Generator kodu pre smartfony.
Na prihlasovacej stranke by mu malo ukazat heslo, potom staci zobrazit zdrojak, a z inputu vymazat TYPE="PASSWORD".
No kedze si heslo neukladal do chromu, tak ti nepoviem, ci tam aj naozaj bude. Takze najprv skus ostatne moznosti, ak uz nebudes mat ziadnu inu moznost, skus toto.
Btw.: uz to bolo spominane, cez telefon to nemozes zmenit? Ak tam ziaden nemas priradeny, tak si ho tam pridaj.
PS.: Pri obnoveni hesla mozes pouzit Google ucet, E-mail, Mobil alebo Generator kodu pre smartfony.
Michaelo.. ak nemá uložené heslo, určite sa mu po odhlásení nezobrazí.. mne to nerobí ani v Chrome ani vo Firefoxe..
//len kedy bude vedieť, že to je to posledné? Odhlásením jednoducho príde o prístup na svoj účet..
//len kedy bude vedieť, že to je to posledné? Odhlásením jednoducho príde o prístup na svoj účet..
-
Michaelo
Hardcore addict
Prave preto som napisal, nech to radsej skusi ako naozaj uplne poslednu moznost.
Pridat mobil v administracii by malo ist aj bez hesla, ak to pojde, tak mu pride n amobil kod, ten tam zada a potom moze mobil pouzit na obnovenie hesla.
Alebo si moze stiahnut Google code generator alebo ako sa to presne vola. Tiez by na to mal byt odkaz v nastaveni bezpecnosti na FB.
Pridat mobil v administracii by malo ist aj bez hesla, ak to pojde, tak mu pride n amobil kod, ten tam zada a potom moze mobil pouzit na obnovenie hesla.
Alebo si moze stiahnut Google code generator alebo ako sa to presne vola. Tiez by na to mal byt odkaz v nastaveni bezpecnosti na FB.
pridať mobil ide bohužiaľ cez heslo
... takže ani cez to sa to nedá obnoviť 
a tie cookies tam sa to nejak nedá nájsť alebo ja neviem niečo spraviť aby mi to ukázalo heslo
...
a tie cookies tam sa to nejak nedá nájsť alebo ja neviem niečo spraviť aby mi to ukázalo heslo