Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
Keď vám sex dvoch chlapov nepríde nechutný tak je to troška čudné si myslím
co ma co teba trapit sex inych ludi?
Mna to netrápi, ale príde mi to nechutné a to je moj názor. Či nemôžem mať právo ani na názor ? 
tak sa na to nepozeraj 
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No zjavne ta to trapi, ked si o tom schopny vypisovat blbosti. Super pride ti to nechutne a?Merco_ napísal:Mna to netrápi, ale príde mi to nechutné a to je moj názor. Či nemôžem mať právo ani na názor ?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
th, sak mi nieco napis, ak je homoanal pre teba ako heteroanal, tak sa daj vyfacit chlapovi, lebo neverim, ze ti ziadna nikdy nespravila oral...
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2013, 16:04)
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2013, 16:04)
vobec nic ak neprejavuju svoju orientaciu na verejnosti napr oblizovanim si bradaviek, pochodmi a podobnymi uchylarnami...beardie napísal:co ma co teba trapit sex inych ludi?
mozno nas Rusaci opat pridu ochranit svojimi tankami...tentoraz pred homosexualmi
http://zpravy.ihned.cz/svet-rusko/c1-60 ... n=mediafed
http://zpravy.ihned.cz/svet-rusko/c1-60 ... n=mediafed
k tomu som sa niekedy vyjadroval? pozastavoval som sa nad tym, ze sa stara do intimneho vztahu 2 ludiArkanoviTigrovi napísal:vobec nic ak neprejavuju svoju orientaciu na verejnosti napr oblizovanim si bradaviek, pochodmi a podobnymi uchylarnami...
-
TommyHot
Addict
Aha, takze ked nemam nic proti jablku, tak to automaticky znamena, ze mi chuti? Ty musis byt inteligencne velmi silne podkuty....ArkanoviTigrovi napísal:th, sak mi nieco napis, ak je homoanal pre teba ako heteroanal, tak sa daj vyfacit chlapovi, lebo neverim, ze ti ziadna nikdy nespravila oral...
-
AXO
Professional
No ved to je hadam uplne kazdemu jasne, ze ak niekto chce prava, tak mu vzniknu povinnosti.kali520 napísal:Ale je to zbytocne vam nieco take vysvetlovat, lebo toto je ten liberalny postoj, chcete vyhoviet kazdemu a mate vzdy plnu hubu prav pre vsetkych a povinnosti nikde, a takyto postoj vzdy do popredia pretlaci uz spominanu luzu ktora je dovdom tychto problemov a vasim naslednym argumentom o pravach dalsiej luzi ktora z tejto vzisla.
Ak chces dieta zahrnut laskou, strechou nad hlavou, jedlom, hrackami ci vychovanim, tak nesmies pouzivat dvojaky meter, lebo z neho akurat vyrastie pokrytec. Homosexualita sa neda naucit, alebo rozhodnut, je to proste vrodena vlastnost. Alebo mi napis, kedy si sa ty rozhodol, ze budes heterosexualom? Pre kazdeho je sexualna orientacia prirodzenost.
Pre ostatnych
Preco sa starate o spalnu inych a nie o svoju vlastnu? Nech si tam naklada aj ovcu ci psa, vas to nema co trapit, kym sa tam nenachadzate... vola sa to sukromie z nejakeho dovodu.
Ovca alebo pes by trapili aj mna, kedze to je tyranie zvierat. Opat zle pouzita analogia, ktoru casto pouzivaju homofobovia - homosexualita vs. pedofilia a zoofilia. Pri homosexualite so vztahom a vecami okolo suhlasia obe strany. Ovca ti tazko da suhlas.AXO napísal:
No ved to je hadam uplne kazdemu jasne, ze ak niekto chce prava, tak mu vzniknu povinnosti.
Ak chces dieta zahrnut laskou, strechou nad hlavou, jedlom, hrackami ci vychovanim, tak nesmies pouzivat dvojaky meter, lebo z neho akurat vyrastie pokrytec. Homosexualita sa neda naucit, alebo rozhodnut, je to proste vrodena vlastnost. Alebo mi napis, kedy si sa ty rozhodol, ze budes heterosexualom? Pre kazdeho je sexualna orientacia prirodzenost.
Pre ostatnych
Preco sa starate o spalnu inych a nie o svoju vlastnu? Nech si tam naklada aj ovcu ci psa, vas to nema co trapit, kym sa tam nenachadzate... vola sa to sukromie z nejakeho dovodu.
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2013, 2:14)
Ovca alebo pes by trapili aj mna, kedze to je tyranie zvierat. Opat zle pouzita analogia, ktoru casto pouzivaju homofobovia - homosexualita vs. pedofilia a zoofilia. Pri homosexualite so vztahom a vecami okolo suhlasia obe strany. Ovca ti tazko da suhlas.AXO napísal:
No ved to je hadam uplne kazdemu jasne, ze ak niekto chce prava, tak mu vzniknu povinnosti.
Pre ostatnych
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ak si zabudol tak ty si zacal retardovane prirovnavat...TommyHot napísal: Aha, takze ked nemam nic proti jablku, tak to automaticky znamena, ze mi chuti? Ty musis inteligencne velmi silne podkuty....
-
AXO
Professional
Ale ba, to su novinky, kde si nasiel, ze zoofilia je tyranie zvierat? Je to odlisne, ale nie je to globalne zakazane, ako napr otroctvo, niekde to je trestne, niekde nie, ale zaradene do kategorie tyrania zoofilia nie je.Numline1 napísal:Ovca alebo pes by trapili aj mna, kedze to je tyranie zvierat. Opat zle pouzita analogia, ktoru casto pouzivaju homofobovia - homosexualita vs. pedofilia a zoofilia. Pri homosexualite so vztahom a vecami okolo suhlasia obe strany. Ovca ti tazko da suhlas.
Kedze homosexualy nemozu adoptovat deti, tak domace zneuzivanie a pedofilia ide na triko oteckom a mamam v tradicnyh rodinach. Alebo po novom katolickej cirkvi. O islame aj skoda hovorit, kedze tam maju dovolene mat manzelky aj pod hranicou bezneho veku dospelosti a aj proti ich voli.
Narvi sliepke do zadku svoj kok a uvidime, ako z toho bude nadsena. Staci ti to pre vytvorenie obrazu o tyrani zvierat?AXO napísal:
Ale ba, to su novinky, kde si nasiel, ze zoofilia je tyranie zvierat? Je to odlisne, ale nie je to globalne zakazane, ako napr otroctvo, niekde to je trestne, niekde nie, ale zaradene do kategorie tyrania zoofilia nie je.
Vo viacerich krajinach mozu. Pointa?AXO napísal: Kedze homosexualy nemozu adoptovat deti, tak domace zneuzivanie a pedofilia ide na triko oteckom a mamam v tradicnyh rodinach. Alebo po novom katolickej cirkvi. O islame aj skoda hovorit, kedze tam maju dovolene mat manzelky aj pod hranicou bezneho veku dospelosti a aj proti ich voli.
Uvedom si jednu vec, ze nikdy sa neda vyhoviet kazdemu, a tato fraza o povinnostiah je len frazou teoretickou, prakticky z toho vznika chaos a degeneracia hodnot.AXO napísal:No ved to je hadam uplne kazdemu jasne, ze ak niekto chce prava, tak mu vzniknu povinnosti.
Toto neni ziadny dvojaky meter, homosxual dieta nemoze splodit. Zahnrnut dieta laskou a nejakym materializmom zo sirsieho hladiska a vyvoja spolocnosti hold nestaci.AXO napísal:Ak chces dieta zahrnut laskou, strechou nad hlavou, jedlom, hrackami ci vychovanim, tak nesmies pouzivat dvojaky meter, lebo z neho akurat vyrastie pokrytec. Homosexualita sa neda naucit, alebo rozhodnut, je to proste vrodena vlastnost. Alebo mi napis, kedy si sa ty rozhodol, ze budes heterosexualom? Pre kazdeho je sexualna orientacia prirodzenost.
Argument s detskymi domovmi a opustenymi detmi je uplna blbost, vysvetloval som a nereagoval si. To ze je chudak dieta v decaku nebudeme predsa riesit tym ze ma niekto komplex menej cennosti (homosexual). Zneuzivate biednu a upadkovu socialnu situaciu v spolocnosti na obhajobu individualnych potrieb jednotilovcov, bezohladu nato z coho tieto potreby vychadzaju a aky vpylv tieto potreby mozu mat na dalsie smerovanie spolocnosti ktora je uz aj tak v stave moralneho, etickeho ale aj dusevneho a fyzickeho rozvratu. Tneto postoj je uplne nezodpovedny, ba priam az alibisticky, lebo v spolocnosti kde sa do popredia tlacia vzdy zaujmi nejakych jednotlivcov alebo malich skupin na ukor celej spolocnosti zapricini logicky chaos a pad. Individualizmus najhrubsieho zrna ktory z opitosti uspokojovanych potrieb neni schopny vidiet dosledky tohoto jednania.
Myslim si ze toto uz vobec nepotrebuje komentar.AXO napísal:Preco sa starate o spalnu inych a nie o svoju vlastnu? Nech si tam naklada aj ovcu ci psa, vas to nema co trapit, kym sa tam nenachadzate... vola sa to sukromie z nejakeho dovodu.
Pozri sa na toho uzivatela ephramko. Milionkrat omielane, dokola stale to iste. Homosexuali nepotrebuju dieta, ak ho chcu, maju moznost si ho spolodit prirodzenym sposobom (lenze to je uz proti ich orientacii, ach jaka smolaNumline1 napísal:Komplex menejcennosti? What?
Je mi jasne ze to napadnes ako moju spoekulaciu, kludne mozes, ale logika mi tu kaze, ze kazdy kto je utiskovany vacsinovou spolocnostou odmietany alebo nepochopeny, trpi istou davkou komplexu menejcennosti.
Ano teoreticky moze, prakticky to je ale pre neho problem koli orientacii.Numline1 napísal:Na to si ako prisiel? Homosexual ma skysnute spermie?
Aby sme zase zbytocne nezachadzali do opakujucej sa debaty a nepouzivali argumetny ktore tu pocujem kazdu chvilu, moj postoj bol obsiahnuty tu http://www.hojko.com/post2006259.html#p2006259
Mas velmi slaby prehlad o spolocnosti, to je jedine, co ti mozem k tomu povedatkali520 napísal:Pozri sa na toho uzivatela ephramko. Milionkrat omielane, dokola stale to iste. Homosexuali nepotrebuju dieta, ak ho chcu, maju moznost si ho spolodit prirodzenym sposobom (lenze to je uz proti ich orientacii, ach jaka smola). Tieto kampane za adopciu, legalne manzelstva atd atd... neni nic ine iba forma ich exibicionizmu, snaha byt dolezitym, lebo na homosexualitu v podstate neni nikto zvedavy a vacsinova spolocnost ich aj tak bude brat za chorych, uchylnych, prinajlepsom divnych ludi a tak ako uz spominany uzivatel, maju komplex menej cennosti koli vlastnej orientacii, ktoru tato spolocnost vzhladom nato ze je hetero nebude nikdy schopna plnohodnotne prijat.
Je mi jasne ze to napadnes ako moju spoekulaciu, kludne mozes, ale logika mi tu kaze, ze kazdy kto je utiskovany vacsinovou spolocnostou odmietany alebo nepochopeny, trpi istou davkou komplexu menejcennosti.
Inak som sa u jednotlivcov s homofobiou alebo nepochopenim zatial nestretol, ale mozno sa len pohybujeme v inej spolocnosti (hold v konecnom dosledku tvoja smola).
Spominas vyssie, ze homosexual nepotrebuje dieta. Co je podla teba "potreba" dietata?kali520 napísal:Ano teoreticky moze, prakticky to je ale pre neho problem koli orientacii.
Aby sme zase zbytocne nezachadzali do opakujucej sa debaty a nepouzivali argumetny ktore tu pocujem kazdu chvilu, moj postoj bol obsiahnuty tu http://www.hojko.com/post2006259.html#p2006259
Tak asi na viac nemas.Numline1 napísal:Mas velmi slaby prehlad o spolocnosti, to je jedine, co ti mozem k tomu povedat
Ano je, a ako to vlastne suvisi s debatou?Numline1 napísal: Ak niekoho utisuje cirkev a ludia ako Szlota a podobne skrachovane parodie na existenciu, tak je to skor na smiech.
Sa radsej pozri na hlasovanie v tejto teme (to je zas tvoja smola)Numline1 napísal:Inak som sa u jednotlivcov s homofobiou alebo nepochopenim zatial nestretol, ale mozno sa len pohybujeme v inej spolocnosti (hold v konecnom dosledku tvoja smola).
Nevidim jeden jediny dovod preco by homosexual mal mat dieta.Numline1 napísal:Spominas vyssie, ze homosexual nepotrebuje dieta. Co je podla teba "potreba" dietata?
-
TommyHot
Addict
kali podla tvojej logiky nevidim jediny dovod preco by mal mat neplodny clovek dieta. Tiez je to "proti prirode"...