PC zamrzne
Re: PC zamrzne
mohol by si skusit vymenit HDD aj tam moze byt chyba
hhd som vymenil skúšal som naň inštalovať systém no aj tak to zamrzlo
tak to budu 100% ramky 
ale memtest prebehne v pohode ..tak už ako nechápem ..ten môže bezať aj 5 hodín a stále ide ale ako náhle sa pustí windows tak to vydrží 5 min stabilne ..
toto iste mi robylo problem a nakonie to bolo v prehrievani hardisku ale taktiez to moze byt ram alebo doska 
Takže test RAM hodiny v pohode, bez Win hodiny v pohode, a ak sa spustí Win - o chvíľu exit - jedna z príčin, prečo som ostal po dľhej dobe práce s Win /od W 3.0 po Vistu verný/ neverným, a od tej doby nemám žiadne problémy.
Odskúšaj ešte Live CD Linuxu, nainstaluj ho a otestuj. To ukáže, či je to HW alebo SW.
Ani HDD to nebude, nemá sa čo prehrievať za chvílu.
Tipujem SW, vir alebo iná pliaga, a je mi ľahostejné, či je v pravom slova zmysle, alebo čudné správanie OS v kombinácii s iným SW.
Odskúšaj ešte Live CD Linuxu, nainstaluj ho a otestuj. To ukáže, či je to HW alebo SW.
Ani HDD to nebude, nemá sa čo prehrievať za chvílu.
Tipujem SW, vir alebo iná pliaga, a je mi ľahostejné, či je v pravom slova zmysle, alebo čudné správanie OS v kombinácii s iným SW.
to nevadí, že memtestom prešli... nemusia byť kompatibilné s doskou 
na vir alebo inú pliagu to netipujem keď že PC zamrzne aj pri inštalácii OS.
a ramky sú v support liste dosky takže by mali byť kompatibilné
a ramky sú v support liste dosky takže by mali byť kompatibilné
každopádne by som vyskúšal ešte iné 
no tie budem môcť skúsiť až v pondelok ..uvidíme potom
ale asi najskôr to bude matičná doska lebo keď ho chcem spustiť tak sa roztočia všetky fany a je iba čierna obrazovka a potom sa sám vypne a znovu zapne a urobí to isté.potom po chvíli ide znovu.
ale asi najskôr to bude matičná doska lebo keď ho chcem spustiť tak sa roztočia všetky fany a je iba čierna obrazovka a potom sa sám vypne a znovu zapne a urobí to isté.potom po chvíli ide znovu.
Ale toto si nepísal... napíš všetky problémy, lebo potom nik nevie, o čo vlastne ide.
ale toto začalo robiť až dnes.a problémy sú najprv to začalo padať keď mala skočiť obrazovka vitajte.to prestalo.a začalo to mrznúť vo windowse pri zátaži.potom to začalo padať aj bez zátaže.dnes mi prvý krát hodilo aj BSOD STOP 0x0000009C : MACHINE_CHECK_EXCEPTION.potom keď som spustil memtest a po dokončení sa mal PC reštartovať ale keď sa zapol tak sa vypol ani post nenahodilo a robil to dookola. zapínal a vypínal sa.niekedy zamrzne pri POST-e keď má detekovať HDD a DVD.a keď sa reštartne tak sa zase nenahodí iba sa zapína a vypína.potom to zamrzlo aj pri pokuse inštalácii windowsu na iný disk.potom zamrzol aj pri pokuse naištalovať linux.v skratke zamŕza vkuse.
Takže MB postupne odchádza...
v pondelok ju pôjdem odniesť na reklmáciu a potom sa ozvem ako to dopadlo 
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Zdravím, chcem sa opýtať, že či mi môže PC zamrznúť kvôli tomu, že som si nahral nový BIOS?