GTA V - vseobecna diskusia
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: GTA V
FAKE. A ani sa Rockstaru nečudujem , 90% Slovenska a Česka by si tú hru iba stiahli. Na Hojku by som počet ľudí čo si ju kúpia narátal na prstoch rúk.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mam to tak ci tak uz predobjednane, tak sa necham prekvapit. ak to nevyjde nevadi, ak ano tak to budem mat za relativne lacno
aky je vas nazor na toto
kamarat mi tvrdi,ze gta 5 si nemam kupovat na PS3,ze mam dockat na PS4 a pak si to kupit,lebo ze mi to tam bude sekat !
to snad nie,ci ? vsak predsa naco by to robili aj na PS3 ,este skorej nez vyjde dalsia generacia tejto konzoly ?
dakujem za odpovede
kamarat mi tvrdi,ze gta 5 si nemam kupovat na PS3,ze mam dockat na PS4 a pak si to kupit,lebo ze mi to tam bude sekat !
to snad nie,ci ? vsak predsa naco by to robili aj na PS3 ,este skorej nez vyjde dalsia generacia tejto konzoly ?
dakujem za odpovede
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Občasné framedropy z locknutých 30FPS na 20-29FPS sú samozrejmosť ale sekať to samozrejme nebude.
teraz je celkom zaujímavá situácia vo svete herných konzol, pretože ONE/PS4 sú veľmi očakávané a zároveň tituly na tie konzoly sú očakávané, no podľa mňa múdro urobili, že zatiaľ je GTA5 len na 360/PS3, pretože takto stovky možno tisíce ľudí si to predobjednajú, prípadne si povedia, že chcú gta 5 tak si kúpia konzolu kvôli tomu; tým pádom sa to trošku odfiltruje a potom schválne tipujem, že oznámia ONE/PS4 verziu, tým pádom zase sa zvýši záujem o konzoly, teraz už o one/ps4 a potom po mesiaci vydania verzie pre nové konzoly oznámia PC pre všetkých pirátov a osamelých rytierov nepodliehajúc tlaku konzol a ich vernosti PC
znie to divne, ale neverím, že to tak bude a minimálne v (nič proti nim) v USA to zaberie absolútne, keď rodičom budú tie nechutne rozmaznané deti trieskať 360tkami o zem, že chcú novú konzolu
znie to divne, ale neverím, že to tak bude a minimálne v (nič proti nim) v USA to zaberie absolútne, keď rodičom budú tie nechutne rozmaznané deti trieskať 360tkami o zem, že chcú novú konzolu
-
MichalkoOo
Zablokovaný
čo to ako bude? Online part GTA V?
no ze ukazu videa z multiplayeru a daky pokec k tomu, o com to bude...MichalkoOo napísal:čo to ako bude? Online part GTA V?
Nvidia potvrdzuje vydanie PC verzie uz na jesen.
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... ays-Nvidia
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... ays-Nvidia
no moc by som tomu neveril, len hovoria, ze ludia upgraduju pc, osobne o tom dost pochybujem, ze to vyjde tento rok, co je skoda.
Inac nechapem tu strategiu, to akoze ten co by to na pc upiratil si to na konzolu kupi, alebo ide len o to, ze konzolova verzia je drahsia ako PC a preto, chcu aby sa najprv pokupovali konzolove verzie?
Inac nechapem tu strategiu, to akoze ten co by to na pc upiratil si to na konzolu kupi, alebo ide len o to, ze konzolova verzia je drahsia ako PC a preto, chcu aby sa najprv pokupovali konzolove verzie?
Pascalwb: Vo voľnom preklade je tam napísané že ľudia upgradujú svoje PC aby si na jedeň mohli zahrať hry ako "Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V and Assassin's Creed IV" čiže myslím že je to viac než jednoznačné.
-
Scorpion90
King
-
miricleboy
Expert
GTA Online Gameplay 
konecne tam dali vacsiu volnost ako vo 4ke - mozeme vytvarat vlastne trate a zavody, deathmatche
konecne tam dali vacsiu volnost ako vo 4ke - mozeme vytvarat vlastne trate a zavody, deathmatche