licencie OS a PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: licencie OS a PC

Príspevok od používateľa uplink »

A čo ten balast čo napísal hojko? Či ten odignoruješ? Lebo to je to na čo reagujem od začiatku...

Nech sa páči, pár bezproblémových inštalácii...

http://www.birdz.sk/forum/aktivacia/17758-tema.html
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 15&t=52961
http://www.hojko.com/windows-xp-profess ... t144288.<a class="postlink" href="htmlhttp://www.ourphorum.com/windows-7-aktivacia-t158655.html
http://www.ourphorum.com/windows-7-akti ... 58655.html
http://www.pcforum.sk/aktivacia-systemu ... 55624.html
http://www.pcforum.sk/problem-s-aktivac ... 33781.html

Máte pravdu, problémy s aktiváciou a používaním ilegálnych systémov neexistujú, idem žrať tú rímsu...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak ta to pohladi po dusi, tak za seba mozem povedat, ze hojkova formulacia je min. nestastna. Tak sa zase ukludni, aby ti nepraskla zilka.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Keby napísal hojko: "uplink: Tych 99 percent si si urcite vycucal z prsta a rovnako tak si si vycucal aj problem s updatovanim. Nevidim ziadny problem v updatovani Enterprise verzie Windowsu, ci uz je legalny alebo nelegalny."

Áno, tu by som nezareagoval ďalším príspevkom. Problém je že hojko pravdepodobne ani netušil že je tam nejaký rozdiel a dogooglil si to keď som sa s ním začal hádať, tak ako väčšina bfu. Keď náhodou dostanú do papŕč Enterprise predaktivovanú verziu, tak hrajú formu, keď nie, viď moje príspevky hore.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

hojko: ,,Staci si precitat komentare k torrentu a skusenosti ludi, tam sa clovek docita, co funguje a co nie, pripadne v com mozu byt problemy."
s týmto ja Bohu žiaľ nesúhlasím, práve naopak, skoro nik si to nevie prečítať, lebo nik nevie že má niečo také čítať.
Ja tvrdim, ze si to ludia precitat vedia. To, ci si to chcu precitat alebo ci nemaju zaujem si to precitat, to je uz chyba. Podla statistik je gramotnost na Slovensku 99,6 %, priemer v Europe je este o malo vyssi. Ak si to ludia neprecitaju alebo nehladaju problem, tak nepopieram, ze si mozu stiahnut zlu verziu Windowsu a mat problem s aktivaciou. Najdu sa urcite aj taki.
Avšak na internete, torrentoch, najmä public torrentoch sa nachádza gro Retail a OEM verzií, ktoré sú aktivované "on server side", tzn. že keď ich BFU stiahne a napáli si "CDčko" a nainštaluje, stiahni si jeden z desiatok/ak nie stoviek aktivátorov.
Nebudem hladat Win cez Google, lebo by to bolo narocnejsie a tie prepinace s pluskom a minuskom, ktore by som tam dal pre vhodne zobrazenie vysledkov asi vacsina ludi pouzit nevie a preto pochybujem, ze by to vedel niekto z tvojich 1600+ klientov. Podla toho co pises, uz asi aj otvorit Google by bol problem. Ale spat na problematiku. Za najvacsi torrent tracker je urcite povazovany The Pirate Bay. Takze som ho otvoril, napisal tam Windows 8 a z prvej strany, kde je 30 vysledkov som dostal len 7x Windows 8, ostatne su nejake XPcka, Win7 ci par aktivatorov. Z tych 7 Win8, ktore su tam su, tak 4 su predaktivovane, 3 neaktivovane a 1 je OEM verzia bez popisu, takze zrejme asi neaktivovana verzia. To znamena, ze polovica je uz aktivovana vopred a nie je potrebne nic riesit, teda ziadne crackovanie ani nic, len nainstalovat. V pripade asi druheho najvacieho vyhladavaca torrentov, teda IsoHunt je to na prvej stranke po hladani Windows 8 len jeden vysledok, teda len jeden Win8, ktory je image instalacky. A ten hned ponuka moznosti instalacie, ci nainstalovat predaktivovany system alebo nie.
No a tu prichádza koreň problému, ak nemáš enterprise iSO, ale máš retail, alebo OEM, chce to kvalitný aktivátor, ak taký vôbec je, pretože po inštalácii WGA Ti rachne licencia a si na bode 0.
Pises presne naopak. Aktivovat ide retail a OEM verzia, ci uz cez Loader alebo KMS. Problem je prave Enterprise, pretoze ta ide spravit len cez KMS.
Čiže, všetci ľudia, komplet cakum pikum, ktorých poznáš, čo majú PC vedia že ak chcú nelegálnu verziu systému, musia mať enterprise iSO? Alebo že retail a OEM nie je dobrá verzia ak chceš mať černotu? Vedia si aktivovať sami ten Windows tak, aby mohli mať virtuálku a MSE? Ak jo, tak sa idem obesiť. Ak nie, tak načo tá reakcia?
Vsak ty ani nevies, ze na nelegalnom Windowse moze bezat bez problemov VirtualPC alebo MSE, tak na co sa pytas tuto otazku??? Predpokladam, ze sa uz homplalas niekde na spagatiku.
Kedy sa mne hojko ospravedlní za písanie volovín a nepravdivých vecí, že "každý" si vie prečítať komentáre, a stiahnuť tú správnu verziu? Pretože ak to čo napísal je pravda, nevolal by mi dnes klient s tým že sa pokúšal updatovať office a teraz mu to vypisuje že sa stal obeťou neviem čoho a má tri dni na legalizáciu, že áno beardie
Podla statistik 99,6 percenta na Slovensku je gramotnych, preto si dovolim napisat, ze vsetci si vedia precitat komentare k torrentu (za predpokladu, ze tam su). O tom, ci si dokazu stiahnut spravnu verziu alebo nie som nikde nepisal, takze mi nevkladaj do ust to, co som nenapisal.
t0m4s3 - vyvrátil? Takže vlastne ľudia nemajú problémy s reaktiváciou systému, tým pádom. Lebo hojko má pravdu. Preto je toľko aktivátorov a toľko tém na fórach pozakladaných, kde majú ľudia problém s aktiváciou. Lebo hojko má pravdu a ja nie.
Ano, vyvratil som to prvotne co si pisal, ze na nelegalnych Win je problem (alebo vobec nejde - nepamatam si presne ako si to napisal) virtual a MSE. Ja som ti dokazal, ze ide. Aktivatorov je par, najnamajesi je Loader a KMS, potom este Remove WAT. K tomu by sa nasiel este 7activation/8activation a to je snad vsetko, potom su to uz len upravene verzie KMS podla postupov z internetu.
Oslavujme, nekupujme Windowsy, lebo stačí mať akúkoľvek verziu a bude fungovať, lebo hojko to povedal a t0m4s3 mu sekunduje a beardie sa im cpe do zadku.
Ano, staci mat akukolvek verziu (za predpokladu, ze sa bavime o desktopovej edicii) a bude fungovat. Bude fungovat vratane virtualu a MSE.
Keby mal hojko, t0m4s3 a beardie pravdu, kde ich parafrázujem: "každý si vie stiahnuť funkčnú verziu" a "nie sú problémy s čiernymi windowsami, idú aktivovať bez problémov" tak by sme nemali státisíce tém na internete na rôznych fórach, kde ľudia píšu že im prestala fungovať aktivácia aktivátorom, že áno? A Tým že nemajú pravdu, tak tu hapkajú a rapocú somariny, len aby si nemuseli priznať pravdu...
"windows activator doesn't work" Približný počet výsledkov: 6 830 000 (0,13 sekúnd)
Opat si vymyslas. Kde som napisal, ze si kazdy vie stiahnut funkcnu verziu alebo ze idu aktivovat bez problemov??? Nikde. Nic take som v ziadnom prispevku v tejto teme nenapisal. To, ci to niekto dokaze alebo nie, ci uz stiahnut alebo aktivovat, tak to neviem predpovedat. Preto som nikde nic take nenapisal. Pisal som len, ze som to robil par kamaratom a ze som ziadny problem nemal, ani pri aktivacii a ani pri aktualizaciach. Mal by si pozornejsie citat, pretoze potom si vymyslas veci, ktore povazujes za vhodne, avsak su len vymyslene. Tie cisla Googlu su pekne, 6,83 miliona je zaujimave cislo. Ked som tam uviedol, ze "uplink je debil", tak som dostal: Približný počet výsledkov: 3 900 000 (0,30 sekúnd). Ked som napisal, ze "hojko je debil", tak som dostal len: Približný počet výsledkov: 21 600 (0,29 sekúnd). Asi budem fakt verit tomu, co mi Google napise.
t0m4s3 - koľko zručných ľudí poznáš vo svojom okolí? Všetcia sú zruční a vedia si nainštalovať a aktivovať čiernu kópiu Windowsu? Ak jo, idem zožrať rímsu čo mám nad oknom...
Ako uz t0m4s3 napisal, odpoved na tuto otazku je uplne zbytocna a nic nemeni na pointe toho co sa tu rozobera - Windows Update, VirtualPC a MSE funguju aj na nelegalnom systeme. Ako som napisal, tak "Nevidim ziadny problem v updatovani Windowsu, ci uz je legalny alebo nelegalny." - nevidim tento problem u seba. A dalo by sa povedat, ze kto si precita navod na aktivaciu, tak by to mohol tiez zvladnut. Len treba pozorne citat a niekedy sa s tym trosku pohrat.
t0m4s3 - vyvrátil? Takže vlastne ľudia nemajú problémy s reaktiváciou systému, tým pádom. Lebo hojko má pravdu. Preto je toľko aktivátorov a toľko tém na fórach pozakladaných, kde majú ľudia problém s aktiváciou. Lebo hojko má pravdu a ja nie. Lebo s čiernym Windows nikdy neboli a ani nebudú problémy. Vlastne si to tie milióny ľudí len vymýšľajú, vrátane mojich klientov. Oni ma len chcú vidieť.
Budem sa opakovat. Pisal som o tom, ze nemam problem s aktivaciou ci reaktivaciou systemu. A opat poukazem na podstatu toho co sa tu rozoberalo - WU, VPC a MSE - vsetky funguju.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hojko - môžu prečítať, presne. Ale neprečítajú, lebo nemajú vedomosti. Tak isto ako sa človek môže naučiť jadrovú fyziku. Biológiu. Etc.Ľudia môžu prestať fajčiť. A môžu začať behať. A môžu začať jazdiť na bicykli namiesto na aute. Môžu dodržiavať pitný režim. Môžu jesť pravidelne. Môžu nejesť pred siedmou. Môžu tak veĺa vecí, ale nič z nich nerobia. Prečo? Lebo nemajú vedomosti. A na Tvoj balast nejdem ani reagovať, ak nevieš pochopiť fakt že skutočná počítačová gramotnosť je na svk na úrovni možno toho zvyšného percenta [ináč štatistiku si si asi vycucal z prsta, lebo cigáni tvoria viac ako zvyšok a mnohí z nich sú negramotní ;) to len na margo faktu].

Ty si taký krásny teoretik, žijúci vo svojej bubline kde si 20tim známym TY nainštaloval Windows. Ja však píšem kde inštaloval čierny Windows človek mimo mňa, tretia strana. Neskúsený a bez informácií. A čuduj sa svete, aj Ty t0m4s3, ľudia to nevedia. Ty a hojko sa venujete iT. Bežný človek vie PC zapnúť, vypnúť a ťuknúť na ikonu + si napáliť čo je treba. Netušia nič viac a robia to podľa prvých návodov čo nájdu.

Samozrejme to Ty hojko nemáš ako pochopiť.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Este raz ti ukazem kvoli comu vznikla diskusia, nezacalo to tym co BFU dokaze alebo nedokaze - tam si tuto debatu "odviedol" ty
uplink napísal: hojko - koľko tých čiernych OS si inštaloval a updatujú sa Ti u známych/klientov? Lebo ja mám na týždennom poriadku reaktiváciu systémov, preto, že opäť stiahli update, ktorý obnovuje WGA a pod. Čiže hej, vycucal z prsta. Ešte šťastie že už mnohí si nechali poradiť.

Btw. gratulujem aj ku integrite OS a padaniu, keď máte černotu, darmo no tie média ktoré nemajú pri sebe hash check a pretečú 100x rôznymi PC sú veľmi kvalitné :)
uplink napísal:Príspevok Re: licencie OS a PC
Grim - skúšal si používať MSE, alebo Virtuálnu Mašinu s XPčkami? Myslím že nie, lebo by Ti rýchlo prestali fungovať tie "updaty"...;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 - bez ohľadu na to ako si teraz budete s hojkom navzájom honkať svoje ego, fakt ostáva ten istý. To že čierny Windows ťahá updaty, ide mu MSE a virtuálka NiE JE samozrejmosť ani omylom, ako to tu hojko prezentuje, to je všetko o čom som sa tu hádal :smt006
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tvoj balast nejdem ani reagovať, ak nevieš pochopiť fakt že skutočná počítačová gramotnosť je na svk na úrovni možno toho zvyšného percenta [ináč štatistiku si si asi vycucal z prsta, lebo cigáni tvoria viac ako zvyšok a mnohí z nich sú negramotní ;) to len na margo faktu].
Ani som necakal od teba reakciu, pretoze to nedokazes vyargumentovat. Gramotnost na Slovensku podla statistik je 99,6 percenta. Digitalna/informacna gramotnost je 79 percent. Tu je ku digitalnej gramotnosti: http://www.itnews.sk/spravy/biznis/2013 ... e-slovakov a tu k normalnej gramotnosti obyvatelov: http://www.indexmundi.com/slovakia/demo ... ofile.html (najdes to pod literacy) alebo aj Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Demographi ... a#Literacy
uplink napísal:t0m4s3 - bez ohľadu na to ako si teraz budete s hojkom navzájom honkať svoje ego, fakt ostáva ten istý. To že čierny Windows ťahá updaty, ide mu MSE a virtuálka NiE JE samozrejmosť ani omylom, ako to tu hojko prezentuje, to je všetko o čom som sa tu hádal :smt006
Ja netvrdim, ze je to samozrejmost u tych, ktori si to nevedia nainstalovat, nastavit alebo cracknut. Ja tvrdim to co si pisal na zaciatku temy a teda, ze tvoje tvrdenia, ze "99% ľudí má legálny OS [nie firmy, ale smrteľníci], lebo sa nechcú *ebať s updatmi a pod, vrátane mňa" a "Grim - skúšal si používať MSE, alebo Virtuálnu Mašinu s XPčkami? Myslím že nie, lebo by Ti rýchlo prestali fungovať tie "updaty"..", su nepravdive a zavadzajuce. A tiez by sa dalo diskutovat o tych tvojich smiesnych 99 percentach ludi s legalnym OS..., pri XP (je to starsi clanok) boli tie cisla uplne niekde inde http://www.dsl.sk/article.php?article=1865 a novsie cisla neboli o nic lepsie: http://www.mobil.sk/clanok10651.htm
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

nepochopil si uplinkovych 99% pretoze to napisal dost nejasne (ja som to na zaciatku tiez nepochopil ako to myslel). On tymi 99% ludi myslel 99% z ludi ktori maju legalny OS si ho zakupili z dovodu, lebo sa nechcu je*at s updatmi ... nemyslel to tak, ze 99% ludi na Slovensku ma legalny OS
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Myslím že to nebude jediná vec, čo hojko nechápe :?

Ináč hojko, sám tomu neveríš že má 80% ľudí na Slovensku také vedomosti z iT ako Ty, ja, alebo t0m4s3 tak načo sa tým oháňaš vôbec? Aby si si mohol kopnúť?

Si ako malé decko, čo si nevie priznať chybu. Proste si mal napísať a ospravedlniť sa za tie bludy čo tu píšeš že si každý vie zaobstarať plne funkčný čierny windos a nie tieto hlúposti.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skus mi prosim ta odpoved na tieto tri otazky a to len vo forme odpovede ano/nie:
1. Funguje Windows Update na nelegalnom Windowse (OEM, VLK...), ktory je aktivovany dostupnymi aktivatormi ako napr. Loader alebo KMS???
2. Funguje VirtualPC na takomto systeme, ako uvadzam v bode c.1???
3. Funguje MSE vratane aktualizacii na takomto systeme, ako uvadzam v bode c.1???
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Skus mi prosim ta odpoved na tieto tri otazky a to len vo forme odpovede ano/nie:
1. Funguje Windows Update na nelegalnom Windowse (OEM, VLK...), ktory je aktivovany dostupnymi aktivatormi ako napr. Loader alebo KMS???
2. Funguje VirtualPC na takomto systeme, ako uvadzam v bode c.1???
3. Funguje MSE vratane aktualizacii na takomto systeme, ako uvadzam v bode c.1???
1. Dostupnými správnymi aktivátormi, áno, nesprávnymi po inštalácii updatov nie.
2. Áno ak je enterprise, alebo aktivovaný korektným aktivátorom, nie ak je aktivovaný zlým - dlhodobo nefunkčným aktualizátorom.
3. Áno ak je enterprise, alebo aktivovaný korektným aktivátorom, nie ak je aktivovaný zlým - dlhodobo nefunkčným aktualizátorom.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:Myslím že to nebude jediná vec, čo hojko nechápe :?
A divis sa? Napisal si to nejednoznance, dalo sa to pochopit oboma sposobmi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Je logicke, ze po pouzity funkcneho aktivatora (teda najnovsimi verziami Loaderu alebo KMS) to pojde. To, ze niekto pouzije tri roky stary aktivator, ktory je davno osetreny, tak z toho plynie, ze to fungovat nebude.

Aby som to zhrnut, uplink napisal na prvej stranke hlupost, ze na nelegalnom systeme je problem s Windows Update a taktiez s VirtualPC a MSE.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lebo to problém je, však? Keďže s tým ľudia mávajú po dnes problémy. Keby to problém nebol, tak by tie problémy nemali...:roll:
Napísať odpoveď