Airsoft vs. PC

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mani
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Airsoft vs. PC

Príspevok od používateľa Mani »

Caute. Mam taku mensiu dilemu. Uz od mala sa venujem PC a doteraz som do nho vzdy investoval a kupoval si novsie a novsie komponenty ... No nedavno mi kamarat zacal hucat do hlavy s airsoftom a dost nad tym premyslam ze by to mohla byt zabava zacat hrat airsoft s kamaratmi s teamom a tak. No a tu nastal problem, kedze aj vybava na airsoft nieco stoji (300€) a zaroven ma laka aj kupit si nieco do PC (CPU ...). No lenze peniaze ktore som zarobil na brigade mozem vyuzit len do jednej zaluby cize si musim vybrat. Doteraz sa neviem rozhodnut ci ostat pri PC ktoremu sa venujem uz dlho alebo zacat s airsoftom a potom pojde PC po mimo. Vzdy ked si poviem ze radsej ostanem pri PC kedze je to moja zaluba tak mi potom svitne ze pri airsofte to bude lepsie lebo sa budem hybat, budem na cerstvom vzduchu a nebudem len sediet za PC ako jeden zavislak. Proste stale mi vrta v hlave co a ako :? :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Airsoft vs. PC

Príspevok od používateľa Grim »

...čo takto...kúpiť CPU, starý predať (dúfam, že to má nejakú hodnotu) a za peniaze za CPU kúpiť výbavu na airsoft...asi tam nebude niečo vychádzať, ale keby náhodou...prípadne si niečo požičiaš alebo došetríš...ale v princípe by som to spravil takto...
Mani
Medium Expert
Medium Expert

To by neslo, popripade slo ale ... Stary CPU predam max. za 40-50€. Novy stoji 200 plus este nepocitam dosku a RAMky. Vybava na airsoft komplet aj so zbranou je tiez 300€ :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Urcite chod do airsoftu, PC uz mas, takze ciastocne si vystacis.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...jáj ták...ešte doska a RAMky...tak choď do Airsoftu...ako píše GothaR, PC máš...
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Ano jasne ze vystacim, to bolo s tym PC myslene tak ze ma nutka si kupit novy procesor len kvoli tomu aby som mal v nejakej hre viac FPS. Ide tu cisto len o hry takze tak. Asi teda pojdem do arisoftu :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Skus si airsoft a ak ta bude bavit, kup si vybavu, ak nie, tak si kup veci do PC :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Airsoft musi bavit kazdeho. Navyse mas plne FPS, detailnu grafiku a priestorovy zvuk ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

+ mas pridanu hodnotu v podobe modrin, bbcok v uchu, ci vystrenom zube. to ani ta najlepsia konzola este par rokov nebude vediet :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...a všetko je 3D a obzar je samozrejme panoramatický 360°...
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Len problem je v tom ako by som ho stihal popri skole a inych konickoch. Ze keby som kupil vybavu a neskor zistil ze cez sk. rok na to nieje cas a potom by som lutoval investiciu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Si až tak vyťažený, že si nevieš nájsť 2 hodiny času počas dňa?
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

nikto sa ešte nespýtal,ale skúšal si už airsoft? ja osobne nie ale mám pár kamarátov ktorý sa do toho bezhlavo pustili a o polroka každý rozpredával svoju výbavu.Tým ťa samozrejme nechcem odradiť.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Mani napísal:Len problem je v tom ako by som ho stihal popri skole a inych konickoch. Ze keby som kupil vybavu a neskor zistil ze cez sk. rok na to nieje cas a potom by som lutoval investiciu.
A na počítačové hry čas máš? Obmedz hry, pridaj do airsoftu, čo je určite väčšia zábava, navyše premýšľaš a športuješ. Je šanca, že ťa to baviť nebude. Skús si pár krát zahrať s požičaným.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

stavim sa,presne ako to uz niekto tu spomenul, ze ani nie o pol roka ta ten airsoft prestane bavit. Tiez poznam kopec ludi ktori sa do toho vo velkom vrhli ale po case ich to prestalo bavit a hlavne je problem casovo zosuladit tolko ludi naraz.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Veď nemusíš kupovať novú a drahú výbavu, ale radšej kúp niečo použité od tých, ktorých to prestalo baviť a ktorí to rozpredávajú.. ;)

..pretože rátaj s tým, že keď ukončíš túto školu, ktorú navštevuješ, kamaráti sa rozutekáte po svete a už možno nebudeš mať s kým chodiť.. iba ak nájdeš niekoho nového (spolužiak z novej školy, kolega z práce, kolega z ÚP)..

:)

Tip: Ak nechceš stále sedieť na PC, môžeš skúsiť iné športy.. napr. kúp bike.. na ňom môžeš jazdiť aj sám. My sme tak na ZŠ všetci chlapci (bolo nás 7 v triede) pokúpili horské biky (vtedy akurát prišli do módy) a stále sme chodievali aspoň 3-4 niekedy aj piati na bike do lesa.. potom sme sa rozutekali na SŠ a už sme sa dávali dokopy iba dvaja... občas prišiel niekto tretí (nový spolužiak zo SŠ)... a jak sme prešli na VŠ, to už som takmer stále chodieval sám, bo už sme sa nevedeli zosúladiť.. a noví spolužiaci o tento šport nejavili záujem, resp. boli na takej úrovni, že na biku šli max. na koniec mesta a mali dosť. To len taký príklad..
Mani
Medium Expert
Medium Expert

S bicyklom uz mam vztah. Cez 2 roky jazdim taky moj jednoduchy FR s kamaratmi. Len ma ten airsoft napadol ze moze byt tiez zabava. No vazne neviem ci by ma to aj v skutocnosti bavilo.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Tak preto to vyskusaj a ked ta to bavit bude, tak si sam povies, ci ti to za tie peniaze stoji a ked nie tak vies, ze si usetril na CPU
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

toto je vtip nie? vybava za 300e? a preco? staci ti zbran z bazaru(to sa porad s kamaratom aku)+ gulicky a zakladne ochranne prvky. nemusis mat hned plnu zbroj. dalsia vec, proste to najprv vyskusaj, kolko mas 15, ze sa takto rozhodujes? tiez to, ze zacnes hravat airsoft ta od pc vobec neoslobodi, to ani neocakavaj, ak na to nebudes mat dobru partu, ktora sa tomu poriadne venuje, tak sa k tomu nebudes aj tak dostavat castejsie ako raz tyzdenne.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

300 € na začiatok do AS je hlúposť. Zbraň kúpiš za cca 150 € už vo velice schopnom stave (bazár), k tomu okuliare, BBs a nabíjačku. Nič viac na začiatok nepotrebuješ! Samozrejme, je úplne iný pocit z hry, keď sa plazíš lesom v origo maskáčoch, máš na sebe plate carrier so sumkami s plnou záťažou (pláty, závažie na kompenz. munície) a si tam už tretí deň.

PC neustále vylepšovať nie je, ak si normálny užívateľ a nie človek, čo sa počítačom živí, zbytočnosť. Áno, je to cool a in, mať hypervýkonný komp. No reálne, k čomu? Aby si sa mohol hrajkať ako malé dieťatko na piesočku hry, ktoré majú k skutočnosti aj tak na míle ďaleko a aj tak zďaleka neprekonajú hrateľnosťou staršie tituly? Pokiaľ nerobíš rendering videa, neživíš sa ako grafik, profi úprava fotiek... tak je ti noťas/pc s hyper výkonom na tri veci. Zamysli sa, na čo reálne PC využívaš (písanie domácich úloh, surfovanie, Pčko a občas kukanie filmov...?) a aký výkon v skutočnosti potrebuješ.

AS je hra v skutočnosti. Mnoho ľudí s ním po čase prestane nie preto, že ich nebaví, ale preto, prečo mnoho ľudí nehrá Operation Flashpoint a radšej si znova pustí Call of duty. V airsofte sa nebeží vpred s nonstop streľbou, na každom rohu sa neváľajú lekárničky a človek nemá výdrž nesmrteľného Ramba. Zväčša platí jeden zásah = si dole (ideš na respawn). No absolútne žiadna fps hra sa nevyrovná pocitu, kedy sa plížiac dažďom a hmlou, pomaly likviduješ nepriateľský tím na 15 m a oni ta ani nevidia. A keď sa do akcie zapojí technika, booby traps, život v táboroch, nočné akcie... celý herný priemysel môže ísť fúkať práškový cukor.
Napísať odpoveď