reklamacia bez zarucneho? ..
reklamacia bez zarucneho? ..
zdravim..
mam taky problem, mam telefon, asi pol roka od orange-u , a sa mi vypol, nejde zapnut, normalne platim pausal, vsetko.. ale zarucny list mi pravdepodobne mamka niekam "upratala"... budem musie opravu zaplatit,alebo sa da vypytat nejake znovuvytlacenie zarucneho ?
mate s tym nejake skusenosti ? poradte prosim..
mam taky problem, mam telefon, asi pol roka od orange-u , a sa mi vypol, nejde zapnut, normalne platim pausal, vsetko.. ale zarucny list mi pravdepodobne mamka niekam "upratala"... budem musie opravu zaplatit,alebo sa da vypytat nejake znovuvytlacenie zarucneho ?
mate s tym nejake skusenosti ? poradte prosim..
Re: reklamacia bez zarucneho? ..
so znovu vytlacenim mas asi smolu ale urcite by som ho skusil reklamovat len s prinesenim blocka, resp faktury
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak sa nemylim tak znovu vytlacit zarucak by nemal byt problem. skoc sa spytat do orangeu
Kedysi som od Orangeu dostal nepotvrdený záručák, teda iba tlačivo, bez pečiatky. Po niekoľkých mesiacoch používania mi to s bločkom/faktúrou dodatočne bez problémov orazili. Teda ak tak, nepovedz že si ho stratil, ale vytlač tlačivo a nechaj si ho potvrdiť. 
-
uplink
VIP
Pokiaľ nie je Orange úplne šlendriánsky operátor, tak by mali mať pri paušály, na ktorý bol braný mobil, alebo telefónne číslo na ktoré je viazaný mobil [ak si ho nebral za plnú sumu] napísaný model telefónu + iMEi číslo a teda by mali vedieť podľa Tvojho OP bez problémov vedieť identifikovať zariadenie a bez slova ho vziať a opraviť.
-
Hellboy248
Guru wannabe
neviem ako orange, ale pri telekome som dosiel do predajne, povedal viac cisel (nepamatal som si na ktore cislo bol telefon brany) a ked sme to nasli vytlacila mi kopiu bez poplatku
-
TommyHot
Addict
Na reklamaciu staci danovy doklad (pokladnicny blok/faktura).
vdaka za odozvu.. .telefon sa mi zazracne po 4dnoch zapol.. a funguje odvtedy bez zavahania..nechapem to, ale potom to teda skusim tak spravit,ao vravite.. dufam,ze nebude problem 
Tam sa treba občas aj trošku povyhrážať že odídeš. Potom sa zrazu všetko dá spraviť a opraviť.