Slúchatka do 60€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Kowenn
Amateur
Amateur

Re: Slúchatka do 60€

Príspevok od používateľa Kowenn »

Super veľmi si mi pomohol zorientovať sa. Ešte jedna vec. Potreboval by som aj nejaký mikrofón ale čo najmenší taký čo by sa dal pripnúť na oblečenie a tak. No a aj nejaký obchod kde by som mohol kúpiť aj mikrofón aj nejaké slúchadlá a nebol by veľmi drahý. Slúchadlá TAD400.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Co sa tyka mikrofonu, vela skusenosti nemam. Co ale viem, tak je dost chvaleny Zalman ZM-MIC1, da sa pripnut aj na kabel sluchadiel. Pripadne nejaky iny s klipom.

Co sa tyka TAD-400, tak ktorykolvek obchod z heureky. vsetky su spolahlive.
Kowenn
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kowenn »

Super o obchody mi išlo lebo ani jeden nepoznám takže je to jedno aký.

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2013, 22:06)
Len taká otázočka :D . Sú lepšie koženkové alebo velurové náušníky? Niekde som čítal, že koženkové po pár mesiacoch stvrdnú a môžu popraskať. Je to pravda? Dá sa tomu nejako zabrániť? Pýtam sa len tak zo zvedavosti.
A náhodou by tieto http://www.audigo.sk/Sluchatka/Prisluse ... 0-nausniky nesedeli aj na T500?
XfilesMan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa XfilesMan »

Audio-technica ATH-PRO5MK2

Čo tieto slúchadlá , má niekto s nimi skúsenosť ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

To ci su lepsie velurove alebo kozenkove (resp. umela koza) je vec pouzitia. Kozene lepsie izoluju preto sa vyskytujuna uzavretych casto. Urcite vsak nepopraskaju za par mesiacov.

PRO5 maju velku kopu basu (ala Porta Pro) a maju dost plytke musle, tak nemusia byt pre kazdeho pohodlne.
XfilesMan
Novice
Novice

Ryan , a čo Beyerdynamic DTX 910 , tie sú ako na tom ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tie su skôr presny opak. Vyrovnany zvuk, lepiš, ale su otvorene.
XfilesMan
Novice
Novice

Ešte by som rád vedel tvoj názor na ATH M50. Sú pohodlné ? Tie otáčajúce sa mušle vyzerajú tak , že by sa to stále hýbalo na hlave atd.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ako sa ti to môže na hlave hybať? Či budu tebe pohodlne, neviem. Nazory sa rôznia, pre niekoho maju priliš veľky pritlak. Na mojej hlave sedeli dobre, k pohodliu nemam veľke vyhrady.
M50 su zvukovo aj cenovo uplne ina liga (aj keď s celkom dosť basmi), len nerozumiem prečo vo vybere miešaš otvorene a uzavrete aj to v rôznych cenovych hladinach. To nema veľku logiku. Radšej normalne napiš na čo to chceš použivať, či potrebuješ izolovať, aky maš cenovy limit, pripadne čo bude zdroj zvuku. Nech ma ten vyber nejaku hlavu a pätu.
XfilesMan
Novice
Novice

Tak chcem ich používať doma , mám zatiaľ len obyčajnú integrovanú zvukovku , bolo by dobré aby príliš neprepúšťali. Cenový limit tak do 110€ , viem tie m50 stoja viac , ale zo zahraničia sú lacnejšie.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak ak nemaju hrať smerom von, o otvorenych neuvažuj. Inak sluchadla tejto kategorie by si zaslužili niečo lepšie ako integrovanu. Ta ich bude "brzdiť" a bude to vyrazne najslabši članok v reťazci. S integrovanou to sice hrať relativne dobre, ale nebudu priliš využite. Lepši zdroj je viacmenej nutnosť.
Keď to chceš kupovať zvonku a chceš to pohodlne, tak za veľmi lacny peniaz (oproti našim cenam) sa daju kupiť Audio-Technica ATH-A500/ATH-A700 (resp. A500X/A700X). M50 maju moderny nadupany zvuk s veľkou porciou basov. A500/A700 ho maju predsa len kultivovanejši, lepši, detailnejši. Stale ale s dostatkom basov. A konštrukčne aj z hľadiska pohodlia patria k tomu najlepšiemu na trhu. Pripadne u nas za cca 120-140 eur ULTRASONE HFI-680/HFI-780, Beyerdynamic DT 660.
Alebo už rovno krok vyššie Beyerdynamic DT 770 80 ohm (maju v "zaklade" velurove naušniky) alebo Shure SRH840.
Napísať odpoveď