Problem s mamou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
rodinnyproblem
Novice
Novice

Problem s mamou

Príspevok od používateľa rodinnyproblem »

čaute

mam doma problem s mamou moja mama ma 46 rokov a otec pred 50
pred 5 rokmi dala mama žiadosť o rozvod no stiahla to teraz je to doma take že je ticho nebavia sa spolu
dnes som pisal mame že o chviľu som doma ona odpisala Laska ja som ta videla ja viem no nemohla som reagovať manz, sedi za PC jej som to ukazal a ona že či by som to mohol odstraniť ja že hej no nezmazal som to
a potom jak som sa najedol prišla zamnou do izby a sa ma pytala že čo mi treba vyprať atď no potom si sadla a povedala mi že či by som mohol otom pomlčať že ajtak si oni dvaja žiju svoj život a že ajtak by neskor dala žiadosť o rozvod a ja som sa jej spytal že či teda ma priateľa a bola ticho asi 3 minuty a potom povedala že si robila srandu ja nato tak by si nezareagovala keby som ti to ukazal potom zas mlčala ja som jej potom povedal že ajtak je stara že ma 46 a že to nebude mať vyznam a kedy to chce povedať otcovy

vaš nazor čo s tym? povedať to otcovy každy by chcel poznať pravdu no potom to boli

ešte mam brata s nim by som to vedel cez skype spytať sa ho
Sandor
Amateur
Amateur

Re: Problem s mamou

Príspevok od používateľa Sandor »

Dostavas sa na velmi tenky lad s tymto. Co vlastne chces? Vyvijat tlak na mamu, aby sa s tym isla "pochvalit" ocovi?

Mas na vyber v podstate zostat neutralnym a nechat tomu volny priebeh, alebo to vykecat ocovi, ale potom musis byt pripraveny znasat s tym vsetky spojene nasledky. Ani jedna moznost nie je idealna, ale ja by som sa asi priklonil k tomu prvemu a nestaral sa do toho.

Offtopic - tato tema mi len pripomina to, co som napisal v mojom predchadzajucom prispevku o nepredvidatelnosti/nesplahlivosti zien :nono: .
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Je mi ľúto Ti oznámiť pár faktov. Tvoja mama nedospela, Bohu žiaľ. To čo robí je na úrovni teenagerky. Tak isto to že si robila srandu. Mrzí ma to, že musíš zažívať niečo také. Človek by čakal že žena bude v 46ke už zrelá, Bohu žiaľ, Tvoja mamina nie je. Môže byť dobrá osoba, milovať Ťa, starať sa o Teba, avšak faktom je že nedospela. Minimálne tým ako sa voči Tebe správa. Ako puberťáčka. Mala by Ti povedať pravdu, do očí, požiadať Ťa aby si o tom pred otcom mlčal. To by bolo dospelejšie, a úplne dospelé keby sa na to vy*rala, ku*va do pi*e však má skoro 50, má dieťa, Teba, tak prečo riskuje takýmto spôsobom?! Ja fakt ľuďom nerozumiem. Porozprávaj sa s ňou, povedz jej že nemáš 10 a že nie si hlupák a že tomu rozumieš a požiadaj ju buď nech sa rozíde s Tvojím otcom a má iného, alebo nech opustí toho čo má. Ale nech to nehrá na dve strany. Však je to úbohé a patetické :(
rodinnyproblem
Novice
Novice

aha no teraz je bez prace takže asi ma čas na taketo veci no moj brat vravi že je v strednom veku no nevidno takže pomlčať by bolo vhodne ale zas nechcem aby to vyšlo tak že som otcovy nič nepovedal a zradil ho
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Osobne by som za toto zabíjal, ľudí, čo majú deti a sú deti. Žena by v jej veku už mala *ebať na sexuálny život skoro úplne, mala sa s prepáčením vytrtkať za tých 20-30 rokov, nie flirtovať v 50ke. Tým nechcem povedať že 50+ ľudia nemajú nárok na sex a pod, majú, avšak na úkor dieťaťa? Pozri sa v akej si situácii. Povedz jej že Ti je to nepríjemné čo robí a nech si vyberie, buď nech dá preč jej priateľa, alebo to povie Tvojmu skutočnému otcovi, ale nech nerobí to čo robí, lebo je to ohromne sebecké, riskuje tým Teba, jej dieťa, len aby si čo, trochu zapichala? Sorry že to píšem takto, ale tak nejak to je.

Moja mama má 53 a o mužov nejaví záujem už skoro 10 rokov. Vie že má len mňa a že svoje šance už premrhala na dvoch životných partneroch, poučila sa. Žena by mala vedieť kedy je už dosť.

Tak isto mám známeho, má 40 a je sexuálne takmer neaktívny. Od 15-35 t*tkal ako králik, mal toľko báb že ich zrátať nevie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja som si ten prvý príspevok prečítal viackrát, a aj tak nechápem
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dostal smsku od maminy, ktorá mala ísť jej milencovi. Tak zistil chalan/baba že má milenca. Žijú s otcom, nerozviedli sa, ale mali sa rozviesť. Otec nevie že má jeho mama milenca. Chápeš?
rodinnyproblem
Novice
Novice

aha takže jej povedať nech si vyberie hej no to maš pravdu, audio čo na tom nechapeš? je mi 16 športujem za klub chodim s kamaratmi niekedy von na kupalisko je mi dobre len mam pocit že mama mi do*ebala detstvo svojim spravanim a koli tomu moj brat nezrobil vysoku a šiel do čiech chytil robotu a žije tam je spokojny kebyže mam tež 18 a dade by som robil hocičo najdem si podnajom a vypadnem z bytu hoc by som si mal počitať každe euro na ruke len nech mam pokoj už :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Nebolo by vobec od veci pouzivat ciarky a bodky vo vetach. Clovek by mal hned o starost menej s lustenim.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rodinnyproblem - mal by si jej povedať že s tým čo robí celkom nesúhlasíš a či nemôže počkať [a sk*rviť si život, bez Teba] kým budeš mať 18-20 a osamostatníš sa, alebo niečo na ten štýl.

Môjmu známemu som takto poradil keď sa chcel rozviesť so svojou manželkou [hrozná fúria], ale povedal som mu nech ju vytrpí kým nebude mať jeho syn 18, poslúchol ma a dobre spravil. Syn študuje v Nemecku, je úspešný, inteligentný, sympatický, rozumný, žiadne škody na jeho psychike.

Avšak keď sa rodičia rozídu a majú dieťa, dieťa vyrastá v nekompletnej rodine [napr. ja] a zanecháva to hlboké stopy vo vývoji potom, človek je neplnohodnotný, keď vyrastá bez otca, alebo matky, alebo keď sú v takom chladnom štádiu.

Je to krutá realita, ktorú ľudia nechcú vidieť, ale dieťa potrebuje oboch rodičov do svojich 15-20tich rokov, kvôli psychickému vývinu, tak isto kvôli pokoju.

Keď sa už dvaja retardi rozhodnú mať deti, tak nech si to potom ku*va to dieťa neodnáša pre ich nerozvážnosť a detinské konanie :/
rodinnyproblem
Novice
Novice

hm ok diki :) ona aj vravela raz že počka keď skončim strednu a potom sa rozvedie no v jej veku je to podľa mňa už zbytočne a neskoro
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Máš pravdu, ale tak dávajú sa ľudia dokopy aj v 60tke, sú rôzne flirtíky a tak, aj keď tam už fakt neviem pochopiť načo, ale budiš. Ľudia žijú a chcú žiť sexuálne čo najdlhšie vo väčšine prípadov. V 40ke začína u žien kríza, lebo si uvedomia že: "Hoplá, som stará." u mužov tá kríza prichádza až v 60tke. E.g. 55 ročný dobre vyzerajúci borec dá kľudne dole 18tku, avšak 55 ročná žena 18 ročného zajačika len keď je úchylný...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

rodinnyproblem napísal: vaš nazor čo s tym? povedať to otcovy každy by chcel poznať pravdu no potom to boli

ešte mam brata s nim by som to vedel cez skype spytať sa ho
A ako tou pravdou otcovi pomozes? A matke?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 - predíde katastrofe. Vieš si predstaviť čo môže spraviť jeho otec, keď zistí že jeho matka je nakladaná iným borcom? Malý atómový výbuch, záleží samozrejme od povahy otca. Ale tipujem že vzhľadom na to že žije so ženou s ktorou sa chce rozviesť, tak na tom duševne nejako dobre nebude a ani mentálne najvyššie.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

uplink.. ak to povie otcovi, tak tú katastrofu môže ešte urýchliť... ten výbuch bude hneď, ako sa to dozvie od syna.

Inak z akého dôvodu podala matka žiadosť o rozvod? Prečo majú tichú domácnosť?

Rozviesť sa dá v každom veku.. 46 rokov ešte nie je tak veľa, aby si nemohla nájsť niekoho, s kým bude šťastná... a s kým si bude môcť pokecať, až bude na dôchodku. Sexovať sa dá aj po 50ke. A možno radšej nech sa rozvedú už teraz, možno sa Ti bude lepšie študovať, keď budú otec aj matka šťastní.. môžu Ťa skôr podporiť v štúdiu.. ako keď budú obaja nervózni a bojovať proti sebe.. tú nervozitu a zlosť potom prenesú aj na Teba a samozrejme sa nebudeš môcť sústrediť na učenie.

Neviem, aké máš vzťahy s otcom a mamou.. ale ak chceš, aby to ešte vydržali spolu, kým doštuduješ, tak to nepovedz. Prípadne, ak držíš viac s otcom, tak mu to kľudne povedz.. ale potom tá domácnosť nebude tichá, ale dosť hlučná... si myslím.

Ťažko povedať, čo bude správne urobiť.. to musíš vedieť iba Ty, pretože Ty poznáš celé pozadie a poznáš svojich rodičov.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

uplink napísal:Je mi ľúto Ti oznámiť pár faktov. Tvoja mama nedospela, Bohu žiaľ. To čo robí je na úrovni teenagerky.
moja mama je v podobnom veku, rozvedena a tiez sa sprava ako keby bola druhy raz v puberte... takze by som v tom videl istu paralelu a nebral by som to ako nedospelost.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

krasne uplink v jednej teme si urazil snad vsetkych clenov jeho rodiny.

50rocny ludia uz nemaju zit ci co?nemaju pravo na vztah a na trosku stastia?tvoja mama asi s otcom nebola stastna, preto ten rozvod.podrzala to asi iba s praktickych dovodov.(byt,financie,ty)?moja mama ma 50 a prial by som jej nieco take.ma partnera(cca 10rokov)ale snim to je len take prezivanie.a to ze sa zachovala skratovo inflagranti?a co?mal by si dobre zvazit co chces a vzit sa do situacie kazdeho.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

twardykamen - v politike by si sa presadil. Keď rodinu, tak so zodpovednosťou a nie že decko potom bude trpieť a dopytovať sa na fórach o rady, nemyslíš?

Ak si chcú užívať, nech sa páči, ale nech nemajú deti. Ak chcú deti, tak nech nevymýšľajú <>viny.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

nema vyznam ju vydierat sposobom, ze bud ho necha, alebo to povies otcovi. Zazil som par takych situacii a nepomohlo.
Ak ona chce riesit s niekym inym, tak nikto a nic na svete jej to nevyhovori, je to to iste, ako keby ti zakazali tvoje zaluby, tiez by si uz nezil, ale len predstieral zivot.
Neviem co ju presvedcilo, aby sa s tvojim otcom nerozvadzala, ale je zvlastne, ze sa nerozisli a ziju akoby sa vlastne rozviedli... Je to jednoduche, tvojej mame chybaju prejavy lasky, je to ten typ zeny, ktora sa bez nich nezaobide ani ked uz vsetko prezila, nezije pre ludi, ktorych ma rada, ale zije pre vlastne pocity... V 46 ju uz tazko vychovas, jedine si z toho zober ponaucenie a takym zenam sa v zivote vyhybaj... su dobre ako milenky, ale ako zivotne partnerky nie.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja som kedysi prechádzal niečím podobným. Bol som tuším v rovnakom veku, ako autor témy. Pre mňa to boli najhoršie 3 roky v živote. Nakoniec sa rodičia nerozviedli a všetko dopadlo dobre.

Jediné, čo som chcel bolo, aby to už skončilo. Akokoľvek. Len nech už mám doma pokoj, kľud, žiadne hádky. Takže, podľa mňa, čím skôr sa niečo prevalí a to sa isto raz prevalí, pretože navždy tajiť vzťah sa nedá, tým skôr to naberie spád a ty budeš mať pokoj. Keby som mal vtedy rozum, ako teraz, tak by som šiel rovno za matkou a spýtal sa jej, či jej nedrbe, keď robí takéto somariny. To nejde o nijaké jej šťastie. Jej má ísť v prvom rade o šťastie svojich detí. Žiadne dieťa si nechce vyberať, či je lepší otec, alebo mama. Sú to jeho rodičia a chce ich vidieť spolu.

V tomto má uplink pravdu. A kto tvrdí opak, tak to zrejme nezažil.
Napísať odpoveď