Vodné fajky
Re: Vodné fajky
Rozpálim bambuchu na elektrickom sporáku?
na starej klasickej zeleznej platni hej (dvojplatnicka, atd) ale na sklokeramickej uz tazsie...tazko povedat co by na to povedal ten povrch
a na indukcnej bude stale studeny
a na indukcnej bude stale studeny
Je to sklo keramická. No, musím hľadať nejaké iné riešenie.
No urcite by som to neriskoval.
Stalo sa vám niekedy že vás drhlo z nejakej príchute Malý nádych a hneď na kašľanie. Mali sme žltý melón s kokosom. Kamarát hovoril že to môže byť z toho melónu lebo jemu sa to tiež stalo keď mal raz žltý melón.
Mne sa to stalo pri AF vodnom melóne a citróne, ale to bolo tak pred dvoma rokmi už. Vlhké boli tie tabaky oba, len to z nejakého mne záhadného dôvodu škrábalo. Nepálilo sa to určite.
Tiež sa to nepálilo, iba ma to škrabalo. Najprv v pohode na začiatku a potom to začaloMerco_ napísal:Mne sa to stalo pri AF vodnom melóne a citróne, ale to bolo tak pred dvoma rokmi už. Vlhké boli tie tabaky oba, len to z nejakého mne záhadného dôvodu škrábalo. Nepálilo sa to určite.
Hej, bolo to pravdepodobne tym. Tiez tuto prichut vobec nemusim.
Ak nechces 2 platnicku cl by bolo najlepsie riesenie, kup si tryskovy zapalovac z dealextremu za 12€.. Zapalis s tym aj kokosak, bamboochu vsak omnoho lahsielukas9206 napísal:Je to sklo keramická. No, musím hľadať nejaké iné riešenie.
Medzi alternativne riesenia patri aj mikrovlnka (do par sekund, ale neskutocny smrad tam vraj ostane)..
Alebo potom plynova kartusa.
Najlepsi tabak je podla mna znacka Al Fuker. Vyborne su skoro vsetky ale najradsej kombinujem mätu s ovocim .
Al-Fakher
tiez najviac holdujem nejake ovocie + mata
Skuste samozapalne uhliky s dierou v strede, je to fajn ze sa tak nespece tabak tak rychlo a ide aj vzduch.
Carbopol O-ring?
Suhlasim, su dobre, len neviem ci to je tou dierou v strede
A neviem ci opalit jednym RZU to by som hladal chybu inde ako v diere v uhliku
Suhlasim, su dobre, len neviem ci to je tou dierou v strede
A neviem ci opalit jednym RZU to by som hladal chybu inde ako v diere v uhliku
mnaaaam sira, musim vyskusat
naozaj musim pisat okolnosti pouzitia rzu?
skus si dat rzu nakhla a potom si daj od carbopola, jasne ze to neni kokosak/bambusak ale ak situacia vyzaduje kompromisy tak Carbopol na tom vobec neni zle! Pachut minimalna, bolesti ziadne, neprehanam, je to tak.
Sam fajcim RZU kazdu 200-300tu vodnu ale radsej s RZU ako vobec
skus si dat rzu nakhla a potom si daj od carbopola, jasne ze to neni kokosak/bambusak ale ak situacia vyzaduje kompromisy tak Carbopol na tom vobec neni zle! Pachut minimalna, bolesti ziadne, neprehanam, je to tak.
Sam fajcim RZU kazdu 200-300tu vodnu ale radsej s RZU ako vobec
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A to je prave ten rozdiel medzi vodnofajkarmi a pseudo-vodnofajkarmi.Hegy napísal: Sam fajcim RZU kazdu 200-300tu vodnu ale radsej s RZU ako vobec
Radsej ziadnu fajku ako fajku s RZU.
skoda ze tu neni "big like" na tento post by sa ti dost hodil 
Mame vodnu so spolubyvajucim na intraku, ale neni sme do toho moc experti. Tabaky sme si zatial kupovali al fakher, mame aj medovu melasu ktoru trocha pridavame do tabaku, pouzivame kokosove uhliky, ktore sa nam osvedcili oproti rychlozapalnym, ktore sme pouzivali predtym. Moja otazka by sa vsak tykala hlavne tych tabakov.
Videl som ze vela z vas si tu miesa vlastne tabaky a podobne. Mozte nieco doporucit zaciatocnikom, ako si taky tabak spravit? Kde najlepsie tabak skladovat? Popripade odkial tabak objednavat? Videl som, ze niekedy sa tu robili hromadne objednavky a urcite by som sa rad pripojil ak by sa robila nejaka dalsia. Nemam moc cas listovat kompletne celu temu, preto by som poprosil nejake rady ako zvyraznit chut vodnej fajky, nejake triky v priprave a podobne od ludi co s tym experminentuju uz dlhsie.
Videl som ze vela z vas si tu miesa vlastne tabaky a podobne. Mozte nieco doporucit zaciatocnikom, ako si taky tabak spravit? Kde najlepsie tabak skladovat? Popripade odkial tabak objednavat? Videl som, ze niekedy sa tu robili hromadne objednavky a urcite by som sa rad pripojil ak by sa robila nejaka dalsia. Nemam moc cas listovat kompletne celu temu, preto by som poprosil nejake rady ako zvyraznit chut vodnej fajky, nejake triky v priprave a podobne od ludi co s tym experminentuju uz dlhsie.
Akej farby je tabak Al Fakher? Ruzovy ci Hnedy?
Fakher s par kvapkami medovej melasy je tak akurat, tam uz nieje moc co vylepsovat podla mna, akurat to spravne nalozit do spravneho kotlika so spravnym poctom uhlikov.
Fakher s par kvapkami medovej melasy je tak akurat, tam uz nieje moc co vylepsovat podla mna, akurat to spravne nalozit do spravneho kotlika so spravnym poctom uhlikov.