Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vodné fajky

Príspevok od používateľa wladas »

Hegy napísal:Akej farby je tabak Al Fakher? Ruzovy ci Hnedy?
aj aj
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Cauko chalani. Vcera som mal vodnu, vysnovy tabak, vsetko bolo ok. Akonahle som prisiel domov, strasne sa mi zatocila hlava a padol som na gauc ako vrece zemiakov. Neviete z coho to mohlo byt?
wladas
Redeemer
Redeemer

Z tej fajky :D typujem ze to bola Nakhla
LukasqoO
King
King

Ano bola. Sfajcili sme 2ja viac ako stvrt tabaku za 2 a pol hodinky.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

@wladas ano som sa ale pytal jeho ze aky konkretny ma :), hnedy<ruzovy(ale to asi vieme)
@LukasqoO stvrt tabaku znamena co, stvrt z kiloveho balenia? Stvrt z 50g balenia? Ja zvyknem Nakhlu v nizkom pomere kombinovat s inymi tabakmi, v kombinacii s niecim "lepsim" to aj ujde ale samotne uz ani mne moc nekostuju.
LukasqoO
King
King

Ano 50g tabaku. Co lepsie mozem kupit na Slovensku ? Pocul som, ze tie kamienku su tiez dobre. A inak, mam samorozpalovacie uhliky ale vobec sa same nerozpalia :lol: Nemozu byt stare, alebo nieco take?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak skus byt konkretnejsi, lebo polsko cinske RZU sa tazko rozpaluju a su vhodne akurat tak na dobry hlavobol takze to Mizom vobec nemuselo byt, hlavne ked sa ten uhlik este "rozpaloval" a vy uz ste ho fajcili...
Ak to nieje nevyhnutne treba sa RZU vyhnut, napr. take COCOSMOKES sa paradne rychlo rozpalia na sporaku za par minut alebo bambusove "Bamboocha" tie maju vsak drobnu pachut, na druhu stranu rozpalia sa fakt za 2-3 minutky...
Raz som sa pomylil a zobral som miesto Carbopolu (podla mna najlepsie RZU, stale vsak plati cim min tim lip) nejake obdobne balene Polske zazraky a po 2 tahoch som ho hodil do hajzlu a bolo po fajceni.... Fakt, RZU vseobecne - sajrajt a nedajboze nekvalitne napodobeniny supersajrajt nehodny tvojho zdravia...
LukasqoO
King
King

Mali sme tieto, made in holland tusim. Nie som si isty, ale z polska neboli urcite. A ten tabak/kamienky by si aky poradil ? Lebo ta nakhla mi nejak nesmakovala, nemala ani chut, ani vonu po vyfuknuti. Iba v krabicke mala :P
Prílohy
uhliky.jpg
uhliky.jpg (22.21 KiB) 1181 zobrazení
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Tak to ti bolo blbo skor z uhlikov. Nakhla je sice unwashed takze je silnejsia ale zase nejaka supa do tela to nie je.
wladas
Redeemer
Redeemer

Urcite to bolo kvoli Nakhle. A hlavne stvrt balenia len dvaja je celkom supa.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Stvrt balenia je 12.5g. Na jednu session vela. Ale musis zobrat do uvahy ze fajcili dve a pol hodiny. To znamena ze bud utlacili velmi silno alebo nakladali na viac krat. Ak nakladali na viac krat tak mali velmi suchy tabak a to by ti bolo zle nakhla-nenakhla. Ak velmi utlacili tak to nemalo sancu za taky cas take mnozstvo prehoriet - tabak sa poriadne nespiekol a fajcili viac uhlik ako tabak. Pripadne tahali ako draci, rozpalili az moc a opat by im bolo zle nakhla-nenakhla.

Moja osobna teoria je, ze natlacili, pripekli na alobal a uz to slo (vysoka teplota horenia, produkovali viac dym nez paru -> vela dechtu). Nechcem sa nejako zastavat Nakhly, rozhodne sa nejedna o premiovy tabak ale zeby to bol cisty nefajcitelny odpad tiez nemozem tvrdit.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Takisto sa priklanam k tomu ze problem bude v uhlikoch / zlom nalozeni.
Viem ze Nakhla nieje zrovna terno, ale ak ju spravne zalejes a nalozis, chut ma velmi dobru, neexistuje ze
nemala ani chut, ani vonu po vyfuknuti
...
Napr vcera som spravil tak ze som dal na jemno nasekany Al Fakher energy s Nakhla Citrus v pomere 60:40 a v miske som to este premotal s Bahrain Honey a nalozil do Hot-Shotu, akurat na 2 cocobrika, session pre 2 ludi...
Fajcili sme to cca 1:40h dym a chut az do konca a az do konca bolo citit prijemny podmaz citrusu z Miza, kedze Energy nieje moc vyrazny tabak.
LukasqoO
King
King

Nalozili sme 2x. Ked som dal ten alobal dole, tak tabak bol zhoreny na alobale. Tiez je pravda, ze sme tahali ako draci. Neviem co robime zle :smt017
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

1. Tahali ste ako draci
2. Tabak sa alobalu dotykat nema

Aka bola velka korunka a kolko ste na nej mali uhlikov? Lebo mi to aj tak vychadza na cca 6-7g/nalozenie a 6-7g sa da fajcit 2.5 hodiny raz, nie dva krat.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

1. tabak na alobale nema co robit, prva chyba...
riesenie: po nalozeni tabak JEMNE utlapkat do roviny (jemne! tak aby si si zase neucpal naduchy, zalezi od typu kotlika) a nasledne v rovine skontrolovat ci medzi hornou hranou kotlika a vyskou nalozenia tabaku je aspon par milimetrov "fuga" tak aby sa nestalo ze po natiahnuti alobalu a prilozeni uhlika (tu este klesne alobal o milimetrik podla toho ako je tvrdy alobal) sa nestalo ze bude uhlik priamo horiet na tabaku.
2. netahajte jak draci, zo zaciatku nechajte vodnu bud uplne bez tahania sa rovnomerne zahriat alebo tahatje plynulo, pomalicky az uvidite ze sa to "rozdymi", tym ze tahate ako draci zo zaciatku spalite tabak na jednom mieste a opat to bude silne a bez chuti
3. mate medovu melasu, tak bud dovlhci tabak po nalozeni par kapkami na vrch alebo pri nakladani si vyloz tabak na misku a pokapkaj melasou a tak nalo
LukasqoO
King
King

Korunku sme mali takuto. Cize ked sme dali 1 uhlik tak okolo neho bolo este miesto.

//autoeditácia príspevku (19 Aug 2013, 10:27)
Vdaka chalani za rady, zase som sa nieco noveho priucil :)
Prílohy
korunka.jpg
korunka.jpg (31.85 KiB) 1162 zobrazení
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

takto rychlo v mspainte ilustracne
Prílohy
shisha1.png
wladas
Redeemer
Redeemer

to si dal aj malo medzery
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

OMG to je ilustracne, nemal som tu kotlik tabak a nerobil som mierku 1:1 ... obrazok sluzi principialne tu spravnu "medzeru" ajtak musi vyexperimentovat sam... a zalezi aj od viacero faktorov...
LukasqoO
King
King

Vdaka hegy, porozumel som :) Ten uhlik, mam davat do stredu alebo na kraj ? Viem, ze je to debilna otazka, ale neexperimentoval som s tym.
Napísať odpoveď