Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ake mate auto?

Príspevok od používateľa Hegy »

Co ja viem. Tak ako niekomu chuti niva, niekomu sa hnusi, tak rovnako to je aj s tymto... Uz ten fakt ze auto je zatiahnute foliou u mna evokuje pocit onalepkovaneho auta lebo zrejme pod nalepkami nieje nic-moc. Taky umely vzhlad.
Toto je proste moja predstava o upravenom aute:
Prílohy
Mondeo
Mondeo
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

a čo tam máš okrem folií upravené? ja vidím iba seriové dizlove st
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Wingspeed decat, freeflow A-M-A vyfuk, dual exit tiez od nich,Airtech Intercooler ,powerflex polyurethane silentbloky, weitec hicon podvozok, kn sanie, st255 330mm brzdy, nelakovane zrkadlovo-lestene 18" ST kola + uprava RJ superchips Bluefin Stage 2
inymi slovami, uprava podla mojho gusta je decent prikrcene, trefne kolesa, velke brzdiska a dobre starany zachovaly lak

Kadejake foliovanie, laminatovanie super-led-pasik-intergalaktik a spol mi moc vkusne nepride.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

To je všetko super, lenže to nemá nič spoločné zo vzhľadom.
On má tú miatu pod "pokrievkou" tiež pekne porobenú, takže tvoj príspevok bol trochu mimo.
To že byvaly majiteľ dal auto ofoliovať už je druhá vec, možno sa to niekomu páči a možno niekomu nie. Každopádne ak to jemu nevadí a jeho priorita sú jazdné vlastnosti a výkon pre športové potreby, tak nevidim moc pointu v tejto diskusii
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Viem,idem prilis do detailov,ale nekvalitne striekane dvere(aj ked lestene),kudol dymu a hicon podvozok,,,velmi nedrzi ked je masina az tak prehnuta.
Zabila to nalepka Autoalles :wink:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

keby nalepka... oni to graviruju a ten nastrek takisto, bohuzial musim sa naucit asi aj lakovat aby som mal vsetko podla svojich predstav lebo ked v znackovom servise robi mantak z ucnovky, tak to uz si fakt mozem kupit pixlu so sprejom

a dunlop ak si nepochopil preco som dal seriove auto akoze "upravene" tak lutujem, ale pointa spociva v tom ze nie vzdy musi byt nutne auto nejak dramaticky zmenene a stale moze dobre vyzerat aj jazdit, iste je to tazka krava a toto auto nemam zrovna na take jazdenie na to mam ine ale napriek tomu to auto vyzera myslim celkom fajn aj celkom ide ked treba, zaroven je velke a pohodlne
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

uNreal_saTch^ napísal: Na stvrtok mam vybaveneho typka, co vyhodi sedacky a tapacir na podlahe, vystrieka wapkou podlahy, pocisti kontakty. Necha to rozobrate kym to poriadne nevyschne a zlozi to. To je asi maximum, co spravim pre noveho buduceho majitela. Chce za to vycistenie 200 EUR.
este jedna vec, aby som nezabudol - v AAA davaju udajne ponovom do zmluvy pri vykupe nejaku klazulu o tom, ze v ramci nimi poskytnutej zaruky pre noveho majitela zodpovednost za stav a nasledny servis ostava na majitelovi byvalom v dobe trvania jedneho roka... over si to..
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

kks, co tie AAA uz nevymyslia...

aby som sa zamiesal do debaty o upravenom voze... tak ta miata je asi aj vyuzivana na ine jazdenie ako ford... tiez som zastanca, ze ak to je voz do premavky a vykonny, nech je aj pekne zladeny a decentny, nech na pohlad z neho nekrici vykon a potom aspon ludi na fabiach atd netrapi na semaforoch, ale zase som aj zastancom, ze treba nacihnut pod kapotu a na spodok auta, kym si vytvorim nazor, lebo zvonka to moze vypadat strasne, ale pritom technicky stav bude 100%ny... a ak sa s autom jazdi, tak je jasne, ze neostane bez priehlbin a podobnych "vojnovych zraneni"...

odomna +1 za tie kabria, snad aj poctivo jazdia :)

p.s. cierna matna sa mi pozdavala len na jednom aute a to maroshove bmw e36 (na driftoch teraz 340i :D) a ked uz ciernu, tak lesklu, ale dobre zachovalu, prelestenu, nech je poriadne vidiet jej hlbku (ano, som narocny a ta farba je na starostlivost priam hroza, ale ked je cerstvo po prelesteni a detaliling dotiahnuty do konca, och :o )
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ja s tym mondeom robim 40-50k km rocne takze udrziavat auto v takom stave pri tolkych km da zabrat.
Auta musim mat v 100% motorickom tak aj vizualnom stave, to je ako keby som mal doma bordel, nezijem v svinciku a ked ma auto fungovat tak ma fungovat!
No a to este nevies ze ta Mazda ma voturbiiiiino :twisted:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

RATZINGER666 napísal: este jedna vec, aby som nezabudol - v AAA davaju udajne ponovom do zmluvy pri vykupe nejaku klazulu o tom, ze v ramci nimi poskytnutej zaruky pre noveho majitela zodpovednost za stav a nasledny servis ostava na majitelovi byvalom v dobe trvania jedneho roka... over si to..
Zistil som, ze komunalna poistovna mala vramci PZP poistenie voci zivelnym. Auto ide v pondelok do normalneho servisu. Budem mat spoluucast 10%, takze mozno ma to vyjde aj lacnejsie. Predavat ho budem po svojej linii, nie cez bazar.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ked to mas len za 10%, tak ked ti to daju dokopy, budes to predavat aj tak? Neviem sice, ci utopene auto uz je fakt totalne na odpis, alebo ked ide do origo servisu a vsetko sa spravi, ako ma, tak je zase normalne pouzitelne. Nechcem ta odhovarat, ale ak to porobia fakt dobre a s origo dielmi, tak mozno skoda predavat?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ide o to, co budu robit v tom servise... ak vymenia samozrejme okrem interieru aj komplet elektroinstalaciu, co pochybujem, tak by som si ho snad aj nechal... ale aj to by bola dobra palka co sa tyka spoluucasti...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja by som po oprave ešte trochu pojazdil a zistil, či tomu drbe, alebo je to v pohode a podľa toho by som si rozmyslel, či to predať, alebo nechať...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Utopene je raz utopene a nic to nezmeni. Sibat tomu moze zacat aj neskor a pricinu bude hladat niekde uprostred lesa, ked mu auto vypoveda.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Ale ked zisti ze drbe,tak bude zasa v riti,pretoze predat auto z chybou niecoho bude omnoho tazsie,alebo dost pod cenu.
Kebyze nevymenia elektroinstalaciu,tak by som sa ho pravdepodobne zbavil ihned ako by to bolo mozne.
Je velka pravdepodobnost,ze postupom casu kable prehniju vdaka oxidacii.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja by som sa k tomu postavil, asi ako Grim, preto som to pisal.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja by som predal kým ide. Utopenec je chodiaca kôpka problémov po všetkých stránkach.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

uplink napísal: Čo je zlé na matnej? Je exkluzívnejšia ako klasická lesklá, tú majú všetci. Mne sa pod oknami preháňa plne karbónové AMGčko, sú to orgie na 4och kolesách.
Na matnej zle nie je nic. Je to len cisto vec subjektivneho vkusu. Mne sa matna tiez moc nepaci, je to asi vypestovana deformacia. Matnych aut som videl dost. Hlavne tie 30 rocne MB s vytahanym lakom sme mali dve a ked vidim akekolvek auto v matnej, tak mi pride zanedbale :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Mam konecne peknu, s bracekom :oops:
Prílohy
_DSC7944.jpg
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Nice. Ja by som chcel do troch tyzdnov uz Eibach, Spacery 20mm, chip, no a potom komplet detailing. :) Len musi vsetko klapnut, ako mam naplanovane. :)
Napísať odpoveď