Nový mobil
Nový mobil
Ahojte, skončil mi paušál a idem si vyberať nový mobil - chcem, aby mal WIFI, GPS a OS Android. Uvažoval som o HTC - Orange momentálne ponúka TIETO MODELY - ktorý z tých za 1 alebo 10 EUR sa Vám javí ako najlepšia voľba? Poprípade môžete odporúčiť niečo iné? Vďaka za odpovede.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nový mobil
upustil by som od HTC a kúpil by som samsung galaxy s III. Je tam písané od 10€ (ale to asi pre vyššie pauášly, nepíšeš aký máš a či ti ho vôbec dajú na taký ako máš). Inak sú to všetko predražené veci. Najlepšie je kúpiť za hotové a v orange iba predlžiť zmluvu bez telefonu (potom ho aspoň môžeš zmeniť aj skôr ak budeš chceť)
-
hojko
Site Admin
Mne sa Galaxy S3 nepaci, ci uz kvoli displeju alebo velkosti. Nepopieram, ze je to dobry telefon, ale aj tak. Ak chces nieco lacnejsie, tak favoritom bude HTC Desire X.
-
audiotrack
VIP
hej, až na to že toho čo poslal (htc, android, wifi, gps) sú desire C a X nedostupné, takže má na výber či chce čiernu alebo bielu dvestovku. Tam nie je čo vyberať. Jednoducho musí upustiť od toho htc a vybrať si niečo iné, alebo predlžiť paušal bez mobilu a kúpiť niečo za hotové
a aj keby boli dostupné, na 760 mega ramky spúšťať android je tak pre seniora. Zapne si dve-tri väčšie aplikácie a už mu to bude sekať
a aj keby boli dostupné, na 760 mega ramky spúšťať android je tak pre seniora. Zapne si dve-tri väčšie aplikácie a už mu to bude sekať
-
hojko
Site Admin
Pred rokom si mal drvivu vacsinu s 512MB RAM a aj to si bol rad, ze ma az 512MB RAM. Kedze mam Desire X, tak neviem o tom, ze by bol problem s RAMkou.
Ono si mnoho krat clovek neuvedomuje tu pomalost/nedostatocnost vykonu/ram az pokial nevyskusa nieco vykonnejsie..
-
audiotrack
VIP
to ale nie je argument prečo si kúpiť slabší telefon s menšou ramkou keď môže mať niečo o dve triedy lepšie a stále sme v tom rozpočte čo stanovilhojko napísal:Pred rokom si mal drvivu vacsinu s 512MB RAM a aj to si bol rad, ze ma az 512MB RAM. Kedze mam Desire X, tak neviem o tom, ze by bol problem s RAMkou.
čo bolo pred rokom je irelevantné. Vtedy si mal menšiu ram, ale nemal si na nej štvorkový android.
-
hojko
Site Admin
Za brzdu by som skor videl procesor ako ram, nakolko si Android v pozadi uzatvara aplikacie a uvolnuje ram.
-
audiotrack
VIP
to si môže kúpiť aj telefon s uzavretým systémom keď sa má oberať o multitasking
a zbytočne táto diskusia o ramke a cpu, proste chcel poradiť, a sú tam lepšie možnosti ako desire. Tak nevidím dôvod aby si ho kupoval na základe argumentov ako "mne sa S III zdá velký", "mne stačí 512 ramka" a podobne. Odhliadnúc od toho, že desire sú aj tak na tej stránke písané ako nedostupné
a zbytočne táto diskusia o ramke a cpu, proste chcel poradiť, a sú tam lepšie možnosti ako desire. Tak nevidím dôvod aby si ho kupoval na základe argumentov ako "mne sa S III zdá velký", "mne stačí 512 ramka" a podobne. Odhliadnúc od toho, že desire sú aj tak na tej stránke písané ako nedostupné
A čo poviete na SAMSUNG GALAXY YOUNG? Tiež sympatické prostredie, Android, 768 MB RAM.. (stránka Orange)
V porovnaní s HTC Desire X asi jasná prehra, čo? Len od HTC ma odhovára dosť známych po negatívnych skúsenostiach. Ach, to bude ešte dilema.
V porovnaní s HTC Desire X asi jasná prehra, čo? Len od HTC ma odhovára dosť známych po negatívnych skúsenostiach. Ach, to bude ešte dilema.
Tu nie je o com rozmyslat. Galaxy S3 je jasna volba (vzhladom na stanovenu cenu). Vsetko ostatne su sracky.
-
Michaelo
Hardcore addict
rochedo:
Áno, 10€ ale len k niektorým paušálom, a taktiež aj mesačný poplatok za zariadenie sa líši.
https://www.orange.sk/salespad/katalog/ ... -iii-white - klikni na cenník
Kým tu Innocence nenapíše aký paušál bude brať, je zbytočné niečo radiť.
Áno, 10€ ale len k niektorým paušálom, a taktiež aj mesačný poplatok za zariadenie sa líši.
https://www.orange.sk/salespad/katalog/ ... -iii-white - klikni na cenník
Kým tu Innocence nenapíše aký paušál bude brať, je zbytočné niečo radiť.
Skús pozrieť SONY Xperia L / SP hoci u operátorov sú predražené.
Budem to brať s paušálom Kengúra 30 EUR.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak potom S III rozhodne nie. Platis za neho 30€ mesacne a na predajni doplatis 280€ 
Sranda je, ze ten mobil zozenies za 340€ v normalnom obchode
Sranda je, ze ten mobil zozenies za 340€ v normalnom obchode
Asi teda pôjdem do toho HTC Desire X. Vďaka za všetky názory, páni 
chcem sa spytat: bude 1GHz dvojjadrovy Krait CPU stacit na hry? (Xperia M)