predaj android aplikacii

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
MarkMarusin
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

predaj android aplikacii

Príspevok od používateľa MarkMarusin »

Nazdar!
Neviete nahodou niekto ci mozu Slovaci predavat na Google play store ? Viem ze CR a SK dlho neboli podporovane krajiny. Google vyhadzuje clanky ze Cesky vyvojari uz predavat mozu ale su to takmer rok stare clanky, neviete ako je to na slovensku?
Narazil som na jeden link https://support.google.com/googleplay/a ... opic=15867 vyvojari z cca 30 statov mozu predavat ale Slovensko tam nevidim.
Mate s tym skusenosti. Myslim ze aplikaciu na play store nahrat mozem, ale ponukat ju mozem len for free myslim ze treba nejaky merchant account.

Dalsia vec je, ze som pocul nieco o zarobku prostrednictvom reklam ktore mozem vlozit do svojej aplikacie.
Jankokuk
Medium Expert
Medium Expert

Re: predaj android aplikacii

Príspevok od používateľa Jankokuk »

Na slovensku sa este neda predavat, aj ja cakam až to spravia pre slovensko ale nejak to neprichadza.
Ale zarabat sa da aj cez reklamu v aplikácii. Ja používam admob
MarkMarusin
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa MarkMarusin »

Pocul som ze slovaci to robia tak ze si zalozia ucet a postovu schranku v CR a tak oklamu system ale nie som si celkom isty ci je to legalne
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pipiak »

Ty mas pravo zarabat v ktorej kolvek krajine v EU;) takze legalne to bude urcite
feromakovi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feromakovi »

ano je to legalne a aj celkom bezne... a ak chces byt uplne legalny, tak po tom ako ti google stiahne svoju marzu by si mal zaplatit dane v CR z penazi ktore ti google nechal. Uvedies to ako iny prijem a si zahojeny. Akurat vcera sa to rozoberalo na GDG (Google Deveoper Group)
Napísať odpoveď