Prečo si nekúpiť predvádzacie vozidlo?
Prečo si nekúpiť predvádzacie vozidlo?
Zdravím
chcel by som vedieť pár postrehov pri kúpe predvádzacieho vozidla aké to má mínusy?
chcel by som vedieť pár postrehov pri kúpe predvádzacieho vozidla aké to má mínusy?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prečo si nekúpiť predvádzacie vozidlo?
Pretoze je to predvadzacka, uz to ma co to odjazdene a mne ako zaujemcovi na testovacej jazde je jedno, ci to auto vytacam pri teplom motore alebo uplne pri chladnom. A tak predpokladam, ze auto je vytacane pri vacsine zakaznikov za studena. To je jeden z dovodov, preco by som sa kupe takeho auta vyhol. V dalsom pripade to moze byt zaruka, ta uz moze bezat odo dna ako sa auto stalo predvadzacim, ale to asi zalezi od znacky auta a ako maju stanovene podmienky.
Nie je vyhodnejsie potom kupit nieco jazdene a dovezene, najma co sa tyka aut s vyssou cenou (kvoli registracnemu poplatku)???
Nie je vyhodnejsie potom kupit nieco jazdene a dovezene, najma co sa tyka aut s vyssou cenou (kvoli registracnemu poplatku)???
Do firmy kupujeme casto predvadzacky a nikdy nebol problem cena nizsia oproti novemu aj o 25% o auto je starane a zaruka je pri niektorych a viac ako dva roky kvoli predaju aby auto bolo atraktivnejsie pre kupujuceho
Odporucam
Odporucam
Do firmy v pohode, ale ak sa chystáš mať auto viac ako 5r, tam by som si to už riadne rozmyslel..
Suhlasim s hojkom, ale ked si to tak vezmem...
tak isto vo firme ti obchodak nebude bazirovat na to ako co nalepsie posetrit auto
tak isto polovica ludi co poznam sadne do auta a ide si knedlu a je mu jedno, proste akysi mechanicko-citovy vztah k autu neexistuje
tak isto drviva vacsina zien s podobnym horeuvedenym problemom tiez serie na cele zahriatie motora
takze zase IBA predvadzaciek sa to isto netyka imho to je tak problem minimalne polovice ponukanych jazdenych aut.
tak isto vo firme ti obchodak nebude bazirovat na to ako co nalepsie posetrit auto
tak isto polovica ludi co poznam sadne do auta a ide si knedlu a je mu jedno, proste akysi mechanicko-citovy vztah k autu neexistuje
tak isto drviva vacsina zien s podobnym horeuvedenym problemom tiez serie na cele zahriatie motora
takze zase IBA predvadzaciek sa to isto netyka imho to je tak problem minimalne polovice ponukanych jazdenych aut.
-
p4ra
Redeemer
Ja mam trosku opacny nazor na predvadzacie auta. Myslim si, ze kupa by nemala byt ziadnym problemom. Tiez si nemyslim, ze clovek, ktory pride kupit auto, ked do neho sadne, tak hned z miesta tomu da 4000-5000 a skusa, ze co to da. Predsalen prevlada trosku aj strach a respekt, kedze clovek to auto este moc nepozna. Jasne, ze potom si to na nejakej rovinke z mesta aj skusi, ale to uz motor je za to trosku zohriaty.
S tou zarukou ma hojko pravdu, ale to je fakt na tom, ako sa s predajcom dohodnes. Osobne by som do predvadzacky isiel za predpokladu, ze by nebola stara, nemala vela km a bola by za podstatne vyhodnejsiu cenu, ako ten isty, uplne novy model.
S tou zarukou ma hojko pravdu, ale to je fakt na tom, ako sa s predajcom dohodnes. Osobne by som do predvadzacky isiel za predpokladu, ze by nebola stara, nemala vela km a bola by za podstatne vyhodnejsiu cenu, ako ten isty, uplne novy model.
Treba si dat do protivah pre a proti, ak to za tu ulavu povedzme 25% stoji tak treba ist do toho.
Sestra kúpila predvádzačku od Mercedesu. Cena bola viac než lákavá, to auto malo najazdené asi 40-tisíc km, ale interiér aj exteriér bol zachovaný. Ale pamätám sa tiež, že mala aj nejaké problémy, ktoré sa zistili na STK, tak auto zobrala späť "reklamovať" a auto jej opravili.
Predávajú sa aj predvádzačky, čo nemajú ani 10 000...stačí vymeniť olej a podľa mňa tomu auto nemôže nič byť.
Nefunguje to ako v amerických filmoch, že predajňu na testovaciu jazdu opúšťaš v efektnom šmyku a vraciaš sa so šedivým predajcom. Si sadneš, auto si omakáš, nastavíš, zoznámiš sa a ak sa potom naskytne chvíľa, tak mu naložíš. Nič tragické, čo by som nerobil každý deň na svojom.. (okrem toho omaku a tak
)
Nefunguje to ako v amerických filmoch, že predajňu na testovaciu jazdu opúšťaš v efektnom šmyku a vraciaš sa so šedivým predajcom. Si sadneš, auto si omakáš, nastavíš, zoznámiš sa a ak sa potom naskytne chvíľa, tak mu naložíš. Nič tragické, čo by som nerobil každý deň na svojom.. (okrem toho omaku a tak
Oktavia II 1.6 TDI normalna cena 20,960 s DPH
predvadzacka 3100km predajna cena 16,990 s DPH
auto mame rok nabehane 53000km a nic mu neni
predvadzacka 3100km predajna cena 16,990 s DPH
auto mame rok nabehane 53000km a nic mu neni
znameho predvadzacka mala nabehane km pod 10 000, moja 18 000
Ja ked som si vyberal auto a videl aka je situacia v bazaroch, co vsetko sa tam predava, siel som do predvadzacky. Auticko mam 4ty rok a vsetko ok. Ak bude dalsie auto budem to podobne riesit 
-
twardykamen
Medium Professional
lenze predvadzackou nechodia len zakaznici.ked som bol vo forde tak ma nou viezli do mesta kym sa mi starali o mojho focusa.a teda tu fiesticku predajca nesetril vobec.(btw chodievali nou na obed do mesta kazdy den)
-
RATZINGER666
Darca
tiez som bol kedysi proti predvadzackam, ale cim dlhsie nad tym rozmyslam, tym viac som tomu otvorenejsi... pri slusnom najazde, historii, zaruke a v neposlednom rade velmi priaznivej cene by som asi pri beznom aute nemal problem... problem vsak moze nastat napriklad pri vykonnych a sportovych autach... treba si uvedomit, ze predvadzacie auta casto nesluzia iba ako skusobne vozidla, ale aj ako vozidla na recenzovanie... a to nielen prestiznym magazinom v televizii, ale aj roznym pochybnym internetovym portalom, hoci aj uspesnym, ktori casto vedu mladi ludia s oktanmi v krvi (nejdem menovat)... a ako sa tito ludia k napriklad spomenutym sportovejsim autam spravaju mimo kamier, je predsalen otazne...
pri najazde napr. nad 3000km uz stoji za zamyslenie, kade a kolko to auto vlastne jazdilo... a pri vyssich najazdoch by som uz skor uprednostnil auto od sukromnika, kde som si viac isty, ze si nim jazdil jeden clovek a jazdil na nom tak, ako na nom jazdi clovek, ktory za nove auto vyhodi dost penazi, cize aspon trosku slusne... pricom cena a zaruka budu velmi podobne...
// uff, 6000
pri najazde napr. nad 3000km uz stoji za zamyslenie, kade a kolko to auto vlastne jazdilo... a pri vyssich najazdoch by som uz skor uprednostnil auto od sukromnika, kde som si viac isty, ze si nim jazdil jeden clovek a jazdil na nom tak, ako na nom jazdi clovek, ktory za nove auto vyhodi dost penazi, cize aspon trosku slusne... pricom cena a zaruka budu velmi podobne...
// uff, 6000
Pri predvadzacke by som rozmyslal len nad tym, ze akym sposobom to auto bolo zabehnute, respektive ako sa s nim jazdilo, ked pri tých 3000 este stale je v zabehu.
-
RATZINGER666
Darca
ano, to je to najdolezitejsie... ale takisto najdes vela ludi, ktori tvrdia, ze zozaciatku sa ma autu nakladat...
Ano, pocul som nazory, ze autu treba poriadne nalozit, aby potom nebolo lenive a aj take, ze dnesne auta uz zabiehat netreba.
Ja osobne som zastancom pozvolneho zabehnutia. Neviem si predstavit, ako to, ze tomu nalozis plny kotol sotva to zleze z linky, ako to moze tomu motoru prospievat.
Ja osobne som zastancom pozvolneho zabehnutia. Neviem si predstavit, ako to, ze tomu nalozis plny kotol sotva to zleze z linky, ako to moze tomu motoru prospievat.
-
RATZINGER666
Darca
nazory typu "aby nebolo lenive" ja napriklad ani neberiem v uvahu, lebo tam nevidim absolutne ziadnu suvislost... zleniviet auto moze, ale na to zabeh vplyv nema...
ludia skor argumentuju tym, ze sa skor odhalia skryte vady, ked motoru nakladas (pripadne mozes este nejake dodatocne vytvorit
)... co tiez nechapem... na zabeh v podstate staci aj spomenutych 3000km... to najazdis za 3 mesiace... niekto aj za mesiac... no a potom Ti predsa este ostavaju dalsie dva-tri roky zaruky na odhalenie takychto zavad, u niektorych vyrobcov este dlhsie... takze tento argument pre mna tiez nie je opodstatneny...
ludia skor argumentuju tym, ze sa skor odhalia skryte vady, ked motoru nakladas (pripadne mozes este nejake dodatocne vytvorit
Ešte treba dať pozor aby nepredávali pod "predvádzačkou" náhradné vozidlo, ktoré dostanete počas opravy.
Tie autá sa isto nešetria
Aj keď isto budú dobre servisované ...
Tie autá sa isto nešetria