Odpaja WiFi
Odpaja WiFi
Kamaratku odpaja doma na notebooku od WiFi. Len tak, z nicoho nic ju odpoji a vypise jej dolu pri liste, ze "Sietovy adapter bol odpojeny" alebo nieco podobne, objavi sa tam cerveny krizik a nejde net. Potom ked restartuje notebook tak uz jej net zase ide. Co s tym ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Odpaja WiFi
skúsil by som aktualizovať ovládače 
To napadlo aj mna. Ale keby to nepomohlo, tak co este skusit ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak to nie je sw chyba, tak to bude hw chyba. Čiže vymeniť alebo reklamovať wifi adaptér
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak skús zresetovať router a nastaviť ho znovananana napísal:To napadlo aj mna. Ale keby to nepomohlo, tak co este skusit ?
mne to obcas tiez robi vo W8 a to som asi 1m od routera... nejak som pricinu neskumal ked vypadne dam pripojit a idem dalej....
Nedavno som riesil podobny problem s notebookom kamarata. Bolo to sposobene virusom ci spywarom, ktory mal v pocitaci. Ten zablokoval aktualizacie antivirusoveho programu a odpajal ho od wifi pri pokuse o aktualizaciu, pri pokuse o Windows Update alebo navstevu stranok, ktore by pomohli s jeho odstranenim (online scanner od Esetu).
Toto bude ale len zriedkavy priklad o ktorom pisem. Treba skor hladat problem niekde inde, mozu to byt ako ovladace, aj tak problem hardware.
Toto bude ale len zriedkavy priklad o ktorom pisem. Treba skor hladat problem niekde inde, mozu to byt ako ovladace, aj tak problem hardware.
No ked nepomoze preinstalovanie ovladacov, tak by som skusil prejst ten notebook nejakym antispyware-om alebo antivirom .. .ale cim konkretne ? Ako si to poriesil ?
HW problem ked je, tak to je problem fakt, notebook ma uz 4 roky minimalne.
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2013, 18:01)
Stiahol som ovladace na jej kartu, skopiroval do Windows/system32/drivers a teraz uz nejde wifi vobec
HW problem ked je, tak to je problem fakt, notebook ma uz 4 roky minimalne.
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2013, 18:01)
Stiahol som ovladace na jej kartu, skopiroval do Windows/system32/drivers a teraz uz nejde wifi vobec
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ovladace nemas co kam kopirovat, tie treba pekne nainstalovat. Bud cez setup program, co by tam mal byt, alebo cez device managera.
Ked tak citam o problemoch s odpajanim, mohlo by to byt aj rusenie nejakej blizkej siete na tom istom kanali. Pouzi program inSSIDer, odskenuj pasmo a pouzi najmenej zaruseny kanal.
Ked tak citam o problemoch s odpajanim, mohlo by to byt aj rusenie nejakej blizkej siete na tom istom kanali. Pouzi program inSSIDer, odskenuj pasmo a pouzi najmenej zaruseny kanal.
tak ale stiahol som ovladace a nebol tam ziadny setup, len 4 subory.
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2013, 18:58)
tento potrebujem a odtialto ked stiahnem, tak su tam len 4 subory, ako ho nainstalujem? http://www.atheros.cz/atheros-wireless- ... 2&system=6
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2013, 18:58)
tento potrebujem a odtialto ked stiahnem, tak su tam len 4 subory, ako ho nainstalujem? http://www.atheros.cz/atheros-wireless- ... 2&system=6