Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
No tak ten automat je vážne sviňa. Keď som ja bol, tak som si všimol, že ten automat tlačí na papier dosť bledo. Ešte si dvaja zamnou vedeli kúpiť kolky, potom automat vypísal, že minula sa farba a papier, každý bol nasraný, nervózny. A ak dobre viem tak SMS ti má dojsť do 30 dní (neviem čo pracovných), ale často to máš už do jedného týždňa.
do 30 pracovnych dni,ale malo by to byt max do 2 tyzdnov,uvidime 
zalezi to hlavne od toho, aku maju vytazenost v tlaceni novych dokladov a zaroven kolko ludi si akurat zaplatilo zrychlenie
Dnes som sa zapísal do kurzku na skupinu A2, vodičák na auto už vlastním. 180€ za kurz a 5 jázd. Hneď som nahlásený aj na skúšky. Jazdenia sa trochu bojím, na motorke som skoro ešte nikdy nesedel
Ale tak páčila sa mi a hneď som si aj kúpil Hondu cbr 125 a celkom mi sadla, ibaže nechcem riskovať pokutu, tak nejazdím a radšej sa naučím jazdiť v autoškole.
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som robil (poporadi).
- B, B1, AM, C, C1, T, BE, CE, C1E, A1, A2 u Autoskola Liska Zilina
Zalezi, akeho instruktova vyfasujete do auta, inak teoria Oka, bez problemu, aj sranda bola. Nemozem sa stazovat.
//Este dodam, ze som u nich robil aj KKV, nakolko to v dobe, ked som potreboval bola najblizsia firma, ktora otvarala kurz a zaroven som tam vtedy robil preukaz na sk. E.
- B, B1, AM, C, C1, T, BE, CE, C1E, A1, A2 u Autoskola Liska Zilina
Zalezi, akeho instruktova vyfasujete do auta, inak teoria Oka, bez problemu, aj sranda bola. Nemozem sa stazovat.
//Este dodam, ze som u nich robil aj KKV, nakolko to v dobe, ked som potreboval bola najblizsia firma, ktora otvarala kurz a zaroven som tam vtedy robil preukaz na sk. E.
-
James13579
Star
dobry den, vcera som sa dopocul ze vo vodicaku treba mat zapisane dioptricke okuliare cislom 01.01. Mne ho pred dvoma rokmi nezapisali hoci na fotke mam okuliare tak som to neriesil. Mal by som si vymenit vodicak? lebo pokuta kto to nema vo vodicaku je pokuta 60 eur. Co je na tom pravdy? dakujem
-
audiotrack
VIP
ano, treba si to ist dat zapisat
-
James13579
Star
uz parkrat ma zastavili policajti ale zatial som nemal ziadny problem
To neznamená, že ti v budúcnosti nedajú pokutu
-
t0m4s3
Admin
Tiez nosim dioptricke okuliare a prvykrat sa o tom dozvedam tu.
http://www.ta3.com/clanok/1025211/vodic ... ukaze.html
http://www.ta3.com/clanok/1025211/vodic ... ukaze.html
Vodiči, ktorí nosia dioptrické okuliare, to musia mať zapísané aj vo vodičskom preukaze. Väčšina z nich však o takejto povinnosti nič nevie. Ak ho nemajú, musia sa pripraviť na to, že pri dopravnej kontrole môžu zaplatiť pokutu až 60 eur. Čítajte viac: http://www.ta3.com/clanok/1025211/vodic ... ukaze.html
Povedz, že máš šošovky. Neviem, ktorý blbec ti zapísal 01.01 ale dbal by som na to aby som tam mal 01.06.
-
James13579
Star
kolko trva take zapisanie do vodicaku?
-
audiotrack
VIP
šošovky musia byť tiež zapísané vo vodičáku rovnako ako okuliare, len majú iný kód. Takže ak tam nemá nič zapísané, nič to nerieši a musí si to dať zapísaťbegbeee napísal:Povedz, že máš šošovky. Neviem, ktorý blbec ti zapísal 01.01 ale dbal by som na to aby som tam mal 01.06.
Skor vdaka sosovkam to fizel nebude vediet a tym padom to ani hladat vo vodicaku nebude.
-
audiotrack
VIP
tie vtipy o policajtoch neber zas tak vážne 
ak má fotku s okuliarmi, tak sa ho asi spýtajú či má šošovky. A nech odpovie čokoľvek, druhá otázka bude prečo to nemá vo vodičáku
ak má fotku s okuliarmi, tak sa ho asi spýtajú či má šošovky. A nech odpovie čokoľvek, druhá otázka bude prečo to nemá vo vodičáku
Ohľadom tohoto, čo ak vo vodičáku nemám zapísané okuliare a ani ich nemám na fotke, ale do auta si ich niekedy vezmem? Môžu ma pokutovať?
Pokial viem (bolo to tak ked som ja koncil autoskolu) tak je ista hranica od ktorej uz vadu zraku musis korigovat trvale okuliarmi pri soferovani.. Poviem priklad - napr. ak mas nejake stvrtky, a nosis ich len sem tam nemal by to byt problem.. Ale ci to je tak stale, to uz si isty niesom.
-
BookEditor
Light Professional
Viem, že asi trápna otázka, ale keď sa ma na skúškach policajt opýta, ktoré doklady mám mať pri sebe počas šoférovania, čo všetko mu mám vymenovať? Ďakujem, K+
VP, OP, TP
ďalej kartičky EK a STK (alebo protokoly, kartičky su praktickejsie) a platnu bielu kartu a tu ta otazna zalezitost, doklad o zaplateni poistky.
ďalej kartičky EK a STK (alebo protokoly, kartičky su praktickejsie) a platnu bielu kartu a tu ta otazna zalezitost, doklad o zaplateni poistky.
OP? naco? 
Aby som bol presny: http://www.minv.sk/?doklady-na-vedenie- ... ku-vozidla
Dokonca som raz pocul, ze policajt si poprosil doklady potrebne k vedeniu MV a potom kasirovali na tych co mu dali OP, pretoze nevedeli ake doklady su potrebne..
Aby som bol presny: http://www.minv.sk/?doklady-na-vedenie- ... ku-vozidla
Dokonca som raz pocul, ze policajt si poprosil doklady potrebne k vedeniu MV a potom kasirovali na tych co mu dali OP, pretoze nevedeli ake doklady su potrebne..