No jasné butthead, lebo tieto prasprosté pitchoviny sa v dnešnej dobe dajú šíriť jedine a výlučne nejakým zaprdeným rádiom viva, ktoré nikto nepočúva.. Ak im skutočne ide o šírenie tých informácií, tak môžu na to využiť po milú jarmilu zdrojov, to rádio je v tejto veci úplne bezvýznamné a zajtra si môžu založiť nové. Takže sorry ale pekná blbosť.butthead napísal:VIVU sa niekto pokúšal umlčať
http://www.radioviva.sk/tlacove-spravy/ ... va-as.html
Kto nevie čo je relácia mlčanie, tu je jedna časť z nich:
http://www.youtube.com/watch?v=R-klCUuPBvc
Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Slay si inteligentny a vacsinou mas rozumne argumenty ale s tymto si mimo
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nemyslim si, ze sa ich snazi niekto umlcat. Pokial viem mali problemy este v casoch, ked sme im robili zlavovy portal v spolupraci s megazlava.sk co bolo niekedy v roku 2011. Portal im samozrejme nebezal dlho, ludia sa o nom ani nestihli dozvediet. Nehladal by som za konkurzom ziadne konspiracie, ale zly biznis model, ktory neustali.
Tak slay, 100 ludi 100 chuti, u mna patri toto radio patri medzi top, len skoda, ze tu kde byvam nie je najlepsie pokrytie, hudba vynikajúca, neopakuju pesnicky ako poniektore ine komercne radia, potom mi ostava uz len pocuvat slovensky rozhlas, sem tam prepnem aj na fun, e2. Denne to radio pocuva vela ludi, len na FB maju cez 30t. fans. Ale to uz sme mimo temy.
Je podla teba normalne, aby hned o tom pisali denniky, ze je radio v konkurze a pritom stale funguje?
Verim tomu, ze za tym stoji tento clovek:
http://www.omediach.com/radio/item/1774 ... mira-poora
http://medialne.etrend.sk/radia-clanky/ ... ym-je.html
Vladimir Poor http://znasichdani.sk/v?n=Vladim%C3%ADr ... D7%26P%3D1
Je podla teba normalne, aby hned o tom pisali denniky, ze je radio v konkurze a pritom stale funguje?
Možno som mimo, o rádiu viva toho veľa neviem a nepočul som ani jedno celé mlčanie. Ale, nech ma nikto nepresviedča o tom, že v roku 2013 je nejaké déčkové rádio a týždenníková relácia nejaký výnimočný zdroj informácií, ktorý treba ochraňovať. To je jednoducho hlúposť, lebo dnes so šírením informácií nie je absolútne žiaden problém, kľudne si môžu založiť internetové rádio a vysielať tieto veci 24/7.cssco napísal:Slay si inteligentny a vacsinou mas rozumne argumenty ale s tymto si mimo
Môj typ je, že viva šla do takého formátu preto, lebo už mala dávno problémy, jednoducho potrebovala nahnať počúvanosť za každú cenu, tak už experimentovala aj s týmto druhom informácií. A teraz proste padla klec, tak možno ani sami netušia aký majú v tom rádiu bordel.
Ale ako vravím, to je len čistý tip.
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2013, 8:56)
Ok, možno sú za rádiom viva nejaké intrigy, to fakt netuším. Ale vylučujem akúkoľvek spojitosť s reláciou "mlčanie", ktorú si ty naznačoval - lebo len to ma na celom tvojom príspevku prudilo a len na to som reagoval. Pórik ani nevie, že tam niečo také vysielajú, je to proste bezvýznamné. Je zavádzajúce túto vec považovať za motív, že chce rádio niekto "umlčať". Bullshit, ide maximálne tak o prachy ako vždy a na vaše konšpiračky každý z vysoka kašle..butthead napísal:Tak slay, 100 ludi 100 chuti, u mna patri toto radio patri medzi top, len skoda, ze tu kde byvam nie je najlepsie pokrytie, hudba vynikajúca, neopakuju pesnicky ako poniektore ine komercne radia, potom mi ostava uz len pocuvat slovensky rozhlas, sem tam prepnem aj na fun, e2. Denne to radio pocuva vela ludi, len na FB maju cez 30t. fans. Ale to uz sme mimo temy.
Slay. Ked radio VIVA nepoznas, ani si nepocul celu jednu cast mlcania, co ma mimochodom okolo 2 minuty, tak sa k tomu nevyjadruj. Asi aj poznas Poora, ze toto tvrdis, takze ho pozdravuj. Dovidenia.
-
94jakub
Guru wannabe
Ja som si vypočul tú jednu časť, čo si tu postol a je to teda riadna blbosť a určite by kvôli tomu nikto nechcel umlčať rádio.
Tak ako písal slay, tiež myslím, že to bola posledná záchrana ako nabrať nových poslucháčov ale nevyšla.
BTW, tá relácia je maximálne trápna a zaujme naozaj len ľahkomyseľných, ktorí si myslia, že keď si vypočujú 2 minúty za týždeň, tak majú prehľad o celosvetovej nadvláde a že prehliadli tajné plány židov, iluminátov a neviem ešte koho.
Tak ako písal slay, tiež myslím, že to bola posledná záchrana ako nabrať nových poslucháčov ale nevyšla.
BTW, tá relácia je maximálne trápna a zaujme naozaj len ľahkomyseľných, ktorí si myslia, že keď si vypočujú 2 minúty za týždeň, tak majú prehľad o celosvetovej nadvláde a že prehliadli tajné plány židov, iluminátov a neviem ešte koho.
Typicke mainstreamove zmyslanie, ako vacsina ludi. Viac menej ide o to, ze sa nikde nevedie diskusia, potom takto vnimas negativne. Preco ? Diskutovat o blbostiach o 5 minut 12 vedia, ale toto im staci vyvratit oznackovanim "Konspiracia", to uz je len argument.
A ani o tomto media neinformuju, http://www.ginn.pro/news/naka-obvinenie-novinar
A ani o tomto media neinformuju, http://www.ginn.pro/news/naka-obvinenie-novinar
Nemusím nič poznať ak reagujem na očividnú blbosť. A reagujem na ňu preto, lebo ty sa tu snažíš vytvárať nepodloženú a fiktívnu realitu = zavádzať čitateľov. Vieš prd o tom, čo je vo veci Viva, ale šíriš správy, že je to kvôli nejakému "mlčaniu" - to je špekulácia a navyše hlúpa. Tak to tu neprezentuj ako fakt, pokiaľ na to nemáš dôkaz. Ak už sa chceš hrať na investigatívca, tak sem nedaj len nejaké plačky vivy ale pridaj sem aj názor druhej strany, teda prečo má viva problémy, lebo nič také si tu nedal. Dal si tu len ich kamufláž a svoju špekuláciu, a keď ti na to poviem, že je to blbosť tak ešte sa navážaš aj do mňa.butthead napísal:Slay. Ked radio VIVA nepoznas, ani si nepocul celu jednu cast mlcania, co ma mimochodom okolo 2 minuty, tak sa k tomu nevyjadruj. Asi aj poznas Poora, ze toto tvrdis, takze ho pozdravuj. Dovidenia.
Keby o tom neinformovali médiá, tak by si o tom asi nevedel nie? Rovnako to platí aj o konšpiračkách. Vedia o tom všetci, je toho plná prdel, to len takí konšpirační neukojenci sa neustále sťažujú, že "média neinformujú".butthead napísal:Typicke mainstreamove zmyslanie, ako vacsina ludi. Viac menej ide o to, ze sa nikde nevedie diskusia, potom takto vnimas negativne. Preco ? Diskutovat o blbostiach o 5 minut 12 vedia, ale toto im staci vyvratit oznackovanim "Konspiracia", to uz je len argument.
Hovorim o mainstream mediach, typu RTVS, Markiza, JoJ, ktore maju tu najvacsiu zasluhu na tom aby ludia spapali to co im naserviruju, potom to tak vyzera vid priklad ty.
Ale neboj, tiez som bol taky najivny, ze za 11.9. mozu teroristi, obhajoval som USA, bol som silny zastanca, pretoze sme mali doma na vymennom studiu americana cely jeden skolsky rok v 97/98, ktory nam aj vlastne predviedol ako konzumne sa v USA zije, co este 97/98 tu vlastne nic nebolo, cez vianoce plna izba darcekov.
Potom ho povolali ako vojaka, bol priamym ucastnikom bojov v Iraku, bol u nas na dovolenke s rodinou, to co mi rozpraval, ukazal videa, fotky, tak som rychlo zmenil nazor a zacal uvazovat.
Ale neboj, tiez som bol taky najivny, ze za 11.9. mozu teroristi, obhajoval som USA, bol som silny zastanca, pretoze sme mali doma na vymennom studiu americana cely jeden skolsky rok v 97/98, ktory nam aj vlastne predviedol ako konzumne sa v USA zije, co este 97/98 tu vlastne nic nebolo, cez vianoce plna izba darcekov.
Potom ho povolali ako vojaka, bol priamym ucastnikom bojov v Iraku, bol u nas na dovolenke s rodinou, to co mi rozpraval, ukazal videa, fotky, tak som rychlo zmenil nazor a zacal uvazovat.
-
seth82
Darca
V čom sú tie mainstreamové médiá "horšie", ako tie, ktoré uznávaš ty? Lebo tie, ktoré sa páčia tebe, majú v názve a opise často niečo v zmysle "slobodné slovo, proti prúdu, zvedavec" a tak podobne? Ako vieš, že to, čo ti ponúkajú, je lepšie a dôveryhodnejšie ako to, čo ponúka mainstream? Ty nepapáš, čo ti naservírujú médiá, ktoré sleduješ ty? Ak to papáš, v čom si lepší od tých, ktorí papajú to, čo im servírujú tebou spomínané? Prečo si myslíš, že tí, ktorí nesledujú tvoje médiá, sú viac naivní ako ty? Lebo veríš "overeným" informáciám, ktoré vraj ponúkajú tie "alternatívne" zdroje?
-
94jakub
Guru wannabe
Typické "ja viem pravde a vy ste ovce" zmýšľanie. Negatívne to vnímam preto, že je to jednoducho kravina. To už si viac cením tie trápne, aspoň polhodinové akože dokumenty o napr. 9/11 , kde si s tým človek dá aspoň trochu námahy. A keby si rozmýšľal aj trochu kriticky, tiež by si tvrdil, že je to kravina. Lenže si tak isto zaslepený ako tí, ktorých voláš mainstreamom. Tebe stačia tvoje 2 minúty a myslíš, že si pochopil tajné spiknutia na ovládnutie sveta.
Tu si to trochu prestrelil, pretože práve tí, ktorých ty považuješ tu na fóre za mainstream sa snažia diskutovať a podávajú silné argumenty a práva konšpirátori sú tí, ktorí všetko odbijú tým, že slepo veríme mainstreamu a nechápeme to.butthead napísal:Diskutovat o blbostiach o 5 minut 12 vedia, ale toto im staci vyvratit oznackovanim "Konspiracia", to uz je len argument.
Mainstream médium má niečo čo sa volá "zodpovednosť a dôveryhodnosť", práve kvôli svojmu rozsahu. To, že si nejaký debilko spraví stránku, nejaká guma dokonca založí časopis, alebo dokonca nejaké déčkové rádio naháňa niekomu kšeft a plácajú tam čo im príde na jazyk je v pohode, lebo to nie sú mienkotvorné zdroje a ich zodpovednosť a dôveryhodnosť pri informáciách je primeraná ich dosahu. Osobne si myslím, že ani oni nekonajú správne, ale holt prachy sú prachy a sledovanosť treba, a keď si to môžeme dovoliť lebo na nás každý z vysoka serie tak prečo nie?butthead napísal:Hovorim o mainstream mediach, typu RTVS, Markiza, JoJ, ktore maju tu najvacsiu zasluhu na tom aby ludia spapali to co im naserviruju, potom to tak vyzera vid priklad ty.
Ale uvedom si v svojej makovičke, že celoštátna televízia nemôže, nemá vysielať špekulácie, dohady, konšpirácie, bludy a nezmysly. Ak spraví jojka reportáž o kotnej krave z malinova je to okej, ale aké má táto televízia právo vysielať poplašné konšpiračné správy? Čo by si chcel aby začali protižidovské vysielanie a znova pchali ľudí do plynu lebo si národ bude myslieť že im židia uberajú na blahobyte? Alebo by mali spraviť hodinovú reportáž o tom ako padali dvojičky a presvedčiť ľudí že tieto nezmysly sú pravda aby sme prerušili kompletne všetky vzťahy z USA, vyhnali všetok ich kapitál z krajiny, oplotili sa a hrali na severnú kóreu?
Tú báchorku s američanom si nechaj, už nežijeme v socializme. Predstav si ľudia dnes cestujú, poznajú sa a komunikujú s celým svetom. A hlavne, prosím ťa neznižuj sa k tomu, že keď poviem že konšpiruješ o dvojičkách automaticky to znamená, že sa podpisujem pod každú vraždu v Iraku aj všetko čo kedy kde usa spravili. Inak by som ťa musel považovať za nejako mentálne degenerovaného.
Takže si to zopakujme ešte raz:
- ver si čomu chceš a mysli si čo chceš
- kľudne si to aj vypisuj, ale nečuduj sa, že ťa niekto potom napadne ak píšeš nezmysly a podsúvaš svoje vlastné zmyslené "fakty" ako pravdu
- ak považuješ za potrebné ľuďom dookola tárať o tom ako sú slepí, fajn, ale rátaj, že ti potom niekto povie že si trošku mimo, je to akcia a reakcia
toľko na ukončenie mojej už aj tak dlhej, viac príspevkovej a zbytočnej reakcie na tvoj ešte zbytočnejší post.
Mainstream médium má niečo čo sa volá "zodpovednosť a dôveryhodnosť" Ano, vid priklad, ked radio VIVA ide do konkurzu a dalej funguje, uplne super
Hned tu mame poplasnu spravu.
Este raz a budem to opakovat, pravdu sa v mainstreame nedozvies. Objektivita takmer nula bodov, "A" povedia 95% a aby sa nepovedalo tak tych zvysnych 5% je "B"... Ak by tie tzv. konspiracne teorie podali v takej forme, ako doteraz tie media prezentuju, tak by to samozrejme poplasna sprava bola, ale keby to podali v objektivnej forme s diskusiami odbornikov s moznostou LIVE komunikacie divakmi/pocuvajucimi, tak by to bolo o niecom inom, nemyslis? Ale radsej budu ludom servirovat reklamy prerusovat s urivkami filmov, nejake tie spravy, reality show, superstari a ine s**čky.
Cize ty mas take meritko, ze skorej uveris tomu co prezentuje mainstream, ked dnes vecer na Markize povedia, ze nakoniec 11.9. nesposobili teroristi, ale samotne USA, tak tomu uveris ? Zato ja ale nehovorim, ze musis uverit vsetkemu co prezentuju alt.media, ale je to na uvazenie.
Vsak nemusis diskutovat ked nechces, ale o tomto je tato tema
Neviem ci to sem niekto daval
Este raz a budem to opakovat, pravdu sa v mainstreame nedozvies. Objektivita takmer nula bodov, "A" povedia 95% a aby sa nepovedalo tak tych zvysnych 5% je "B"... Ak by tie tzv. konspiracne teorie podali v takej forme, ako doteraz tie media prezentuju, tak by to samozrejme poplasna sprava bola, ale keby to podali v objektivnej forme s diskusiami odbornikov s moznostou LIVE komunikacie divakmi/pocuvajucimi, tak by to bolo o niecom inom, nemyslis? Ale radsej budu ludom servirovat reklamy prerusovat s urivkami filmov, nejake tie spravy, reality show, superstari a ine s**čky.
Cize ty mas take meritko, ze skorej uveris tomu co prezentuje mainstream, ked dnes vecer na Markize povedia, ze nakoniec 11.9. nesposobili teroristi, ale samotne USA, tak tomu uveris ? Zato ja ale nehovorim, ze musis uverit vsetkemu co prezentuju alt.media, ale je to na uvazenie.
Vsak nemusis diskutovat ked nechces, ale o tomto je tato tema
Neviem ci to sem niekto daval
-
seth82
Darca
A ty sa mimo mainstreamu pravdu dozvieš? A ako vieš, že práve tvoje zdroje sú objektívne? Chodíš si to overovať do CIA, NSA a FBI? Netuším, prečo sem pletieš nejaké filmy a reklamy - čo to s tým má spoločné?
Áno - to video tu už bolo asi tisíckrát. A tisíkrát bolo spochybnené.
Áno - to video tu už bolo asi tisíckrát. A tisíkrát bolo spochybnené.
Ja nehovorim, ze mimo mainstreamu je pravda, ale hlavne uz nebudte take zadubene ovce, ze uverite tzv oficialnym verziam z mainstreamu. Preco mainstream nedava moznosti otvorenym diskusiam ? Preco nemas moznost zavolat do o 5 minut 12 a bombardovat politikov otazkami ? Proste toto je to co ma najviac hneva, clovek plati dane, koncesionarske poplatky a nema takmer ziaden zasah na politikov, media preto nerobia absolutne nic.
A tak to aj na Slovensku vyzera: http://www.ginn.pro/news/politicke-nominacie-deformuju
A tak to aj na Slovensku vyzera: http://www.ginn.pro/news/politicke-nominacie-deformuju
-
TommyHot
Addict
A preto nebud ovca a prestan sa spoliehat na politicke "riesenia"... Politik tu nie je od toho aby ti pomahal.butthead napísal:Proste toto je to co ma najviac hneva, clovek plati dane, koncesionarske poplatky a nema takmer ziaden zasah na politikov, media preto nerobia absolutne nic.
Politik je nas zamestnanec a ma robit to co mu nariaduje lud, teda ho riadne zastupovat !
-
TommyHot
Addict
A teraz zoskoc z oblacika rovno na zem, zloz si ruzove okuliare a zamysli sa nad tym, co si prave napisal. Politici dali ovciam falosny pocit, ze mozu o niecom rozhodovat... je to este nebezpecnejsie nabozenstvo ako to z vatikanu...
-
seth82
Darca
butthead: A ty odkiaľ vieš, čomu my veríme a čo nie? Ako tak sledujem túto diskusiu, vy (teda ty a tebe podobní) ste jediní, kto tu niečo bohorovne vyhlasuje - my všetko iba spochybňujeme. My netvrdíme, že mainstream je to, v čo má každý uveriť. A nie sme ani ovce, ako nás vidíš ty a tebe podobní - to je iba váš typický pseudoargument. Ako nedáva mainstream možnosť diskusiám? Nemôžeš snáď diskutovať? Zakazuje ti to niekto?
Prečo nemôžeš zavolať do nejakej relácie a dať otázku politikom? Túto otázku naozaj myslíš vážne, alebo chceš, aby som ti tu vysypal dôvody, prečo to nie je možné? Napríklad obmedzený čas, kapacity telefónnych liniek, dramaturgia, rozhodovanie o tom, koho otázka je ta pravá a koho nie, problémy s vulgárnosťami kvôli live vstupom....Na domyslenie si týchto dôvodov je treba nejaké špeciálne schopnosti, alebo to iba hráš?
Človek nemá mať "zasah na politikov" cez médiá - človek má tie zásahy v nutnej dobe vykonávať sám. Ale ako to vykonal - to sme na Slovensku videli už niekoľko krát, naposledy počas protestov proti Gorile.
Prečo nemôžeš zavolať do nejakej relácie a dať otázku politikom? Túto otázku naozaj myslíš vážne, alebo chceš, aby som ti tu vysypal dôvody, prečo to nie je možné? Napríklad obmedzený čas, kapacity telefónnych liniek, dramaturgia, rozhodovanie o tom, koho otázka je ta pravá a koho nie, problémy s vulgárnosťami kvôli live vstupom....Na domyslenie si týchto dôvodov je treba nejaké špeciálne schopnosti, alebo to iba hráš?
Človek nemá mať "zasah na politikov" cez médiá - človek má tie zásahy v nutnej dobe vykonávať sám. Ale ako to vykonal - to sme na Slovensku videli už niekoľko krát, naposledy počas protestov proti Gorile.