WHIRPOOL AWG5104C NEFUNGUJE
WHIRPOOL AWG5104C NEFUNGUJE
neviem či dobre som dal do temy ale mám pokazenú pračku whirlpool awg5104c dnes som dal prat na polhodinku odišiel som do kuchyne ked som sa vrátil už nefungovala proste nesvieti ani nič pls help me lebo neviem čo mám robiť .. pračka je po záruke

Re: WHIRPOOL AWG5104C NEFUNGUJE
vypol si ju zo siete? ak nereaguje vobec na nic, je hlucha tak kukni hlavne napajanie ci tam daco nebude spalene
ak nemas skusenosti s elektrikou tak volaj opravara
ak nemas skusenosti s elektrikou tak volaj opravara
Hlavne napatie je dobre do dispeja ide mám pocit že pri dispeji je niečo čierne ako buchnuty mikroprocesor strede je diera dá sa objednať ?
Programator sa da samozrejme objednat novy ale pocitaj s cenou minimalne 130€.
Nova pracka (ten isty model) stoji od 250€ kde mas zaruku dva roky, takze sa to moc neoplati.
Nova pracka (ten isty model) stoji od 250€ kde mas zaruku dva roky, takze sa to moc neoplati.
na to mikroprocesore je napisane
K939
LKN304GN
66417F
Skusim ale nechcem velmi investovať do nej dáju sa kúpit aj samostatne ? No myslím tie mikroprocesory
K939
LKN304GN
66417F
Skusim ale nechcem velmi investovať do nej dáju sa kúpit aj samostatne ? No myslím tie mikroprocesory
Znalost beznych ludi o prackach je nulova. Preto treba kontaktovat opravara 
Tak teda som stratený
našiel som na stránke
mikročip ale neviam aký tam treba presne či budiče alebo dačo také
heker ja viem ale teraz sa to muselo stat
vedely by to opravár opraviť čo opravuje sušicky alebo televizory ..
Kód: Vybrať všetko
http://www.sos.sk/microchipheker ja viem ale teraz sa to muselo stat
Cim skor zacnes vyberat novu pracku, tym kratsie budes mat problem so spinavym pradlom.
Zbytocne zabijes cas hladanim alternaticvnej opravy ktora aj tak nieje mozna.
Ake suciastky su na programatore osadene, vie len vyrobca, ktory ti to logicky nepovie.
A cenu noveho programatora nastavil vysoko aby si kupil novu pracku a zarobil pre nich viac.
Zbytocne zabijes cas hladanim alternaticvnej opravy ktora aj tak nieje mozna.
Ake suciastky su na programatore osadene, vie len vyrobca, ktory ti to logicky nepovie.
A cenu noveho programatora nastavil vysoko aby si kupil novu pracku a zarobil pre nich viac.
Podla coho usudzujes, ze je to cip? Kludne mohlo zhoriet nieco pri napajani, takze to moze byt len jednoduchsia oprava. Ty tu uz ides menit cipy.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...možno trepnem, ale nie je v tej práčke niekde poistka?...
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Každý elektrický spotrebič má poistku 
A práčky duplom. Nie som elektrotechnik, ale otec už niekoľko absolútne mŕtvych práčok opravil práve kvôli takýmto primitívnym záležitostiam.
wladas o špinavé prádlo sa neboj ešte bývam s rodičimi a oni maju tiež pračku
Ale to takéto táraniny nerieš. "Kamoši mi povedali,... Kedysi jeden opravár,..." Keď sú kamoši tak múdri, nech ti to opravia.
Najlepšie spravíš, keď zavoláš opravára. Mne sa pokazila tiež raz práčka, vygooglil som opravára a do hodiny bol u mňa. Pozrel, povedal, čo treba vymeniť a koľko to bude asi stáť. Na druhý deň prišiel vymenil, zobral 50 € a šiel domov. Spokojný ja a aj on. Takto zbytočne uvažuješ, čo sa mohlo pokaziť, keď sa do toho zrejme nevyznáš. Objednáš niečo, čo netreba, práčka aj tak nepôjde a tak či tak budeš musieť zavolať opravára.
Najlepšie spravíš, keď zavoláš opravára. Mne sa pokazila tiež raz práčka, vygooglil som opravára a do hodiny bol u mňa. Pozrel, povedal, čo treba vymeniť a koľko to bude asi stáť. Na druhý deň prišiel vymenil, zobral 50 € a šiel domov. Spokojný ja a aj on. Takto zbytočne uvažuješ, čo sa mohlo pokaziť, keď sa do toho zrejme nevyznáš. Objednáš niečo, čo netreba, práčka aj tak nepôjde a tak či tak budeš musieť zavolať opravára.
Bol dnes opravár opravil oprava stála 85€ vymenil len panel a fugovala... Teraz si budem vyčítať že prečo som nekúpil nový panel 
Ale mohlo to dopadnúť aj tak, že by si tu onedlho založil ďalšiu tému "pomoc - ako vymeniť panel na práčke". A koniec-koncov by si toho opráva aj tak musel zavolať.
Vymenit panel na práčke viem takže téma sa može lock . 
Už skapala načisto kúpil som novú no dufam že vydrží

Už skapala načisto kúpil som novú no dufam že vydrží