Partner a jeho vzdelanie
Partner a jeho vzdelanie
Ako je to s vami a so vzdelaním vášho terajšieho/ budúceho partnera.
Je pre Vás dôležité aby mal VŠ.
Pozeráte na to pri výbere budúceho partnera či má VŠ?
tak ako to je ?
Je pre Vás dôležité aby mal VŠ.
Pozeráte na to pri výbere budúceho partnera či má VŠ?
tak ako to je ?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Partner a jeho vzdelanie
Vzdelanie samo o sebe nie je ukazovatelom inteligencie (aj ked by malo byt) ale povazujem za dolezite aby boli partneri na cca rovnakej inteligencnej urovni. Mne osobne na titule nezalezi.
Nezáleží mi na tom, či bude mať VŠ alebo nie. Skôr ide o to, aký je ten človek rozhľadený- čo číta, o čo sa zaujíma, či navštevuje aj nejaké iné miesta alebo ja zatvorený len v tom svojom svete... aby som sa s ním mala o čom baviť a aby bol otvorený aj iným názorom, myšlienkam... a to nezávisí od jeho vzdelania 
VŠ moze mat dnes clovek s velmi podpriemernym IQ, teda ak beries VS ako ukazatel nejakeho rozumu, tak skorej asi nie.
Myslim ze zene by malo z tohto uhlu pohladu skorej zalezat na praktickosti cloveka.
Myslim ze zene by malo z tohto uhlu pohladu skorej zalezat na praktickosti cloveka.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pekna kravina. Nedivam sa ani na vzdelanie ani na to kde pracuje. Cloveka posudzovat podla tychto veci je podla mna v dnesnej dobe chore. Mozno pre zeny, ak chcu mat financnu zabezpeku a v buducnosti si zalozit rodinu. Ale u chlapa, ktory sa v zivote len zabava je to podla mna uplne na dve veci
Ja napr VS nemam a ani neplanujem. 5 rokov zabit tlacenim kalerabov do hlavy nepotrebujem. Miesto toho ma clovek 5 rokov praxe a nema problem s jobom.
Takze premna su to rozhodne nepodstatne udaje.
Ja napr VS nemam a ani neplanujem. 5 rokov zabit tlacenim kalerabov do hlavy nepotrebujem. Miesto toho ma clovek 5 rokov praxe a nema problem s jobom.
Takze premna su to rozhodne nepodstatne udaje.
Keby mi ženská, dajme tomu potenciálna partnerka, čo i len minimálne naznačila, že pre ňu nie som vhodný partner len preto, že nemám vysokú školu, tak by som ju svinským krokom poslal do prdele, že by nechápala. Našťastie som ešte na takú osobu nikdy nenatrafil. Teda štastie pre tú osobu.
Inak moja priateľka má VŠ, ja nie.
Inak moja priateľka má VŠ, ja nie.
-
uplink
VIP
Paradoxne, obvykle ľudia s VŠ sú oveľa obmedzenejší, ako tí bez nej. Podľa môjho doterajšieho pozorovania vzniká tá obmedzenosť akousi "namyslenosťou" absolventov, ktorí majú VŠ za sebou a tak nedávajú možnosť iným riešeniam, ideám a nápadom, len tým, ktoré vyštudovali. Avšak zabúdajú na jeden dôležitý fakt, že aj VŠ vytvoril len človek a obmedzení ľudia, či už vedomostne, alebo fyzicky. Čiže toľko ku partnerovi a jeho vzdelaniu.
-
Andi_Cibula
Addict
Chlapi to vsetcia povedali pekne a vystizne.
Ja sa len obcas pozastavim nad slecnami ktore su inzinierky v obore environmentalistika alebo socialna sprava, filozofia
alebo ine zbytocne obory, s takymi by som si praveze nezacal.
Ale nejde o to vzdelanie, ale o to ze akej asi bude mentality, urovne, rozhladu, nazorov a presvedcenia a zaujmov.
Inak na svokrovcov ktori nie su vzdelani, popr. su taki jednoduchsi a postarsi ludia funguje vzdelanie velmi dobre a zvysuje kredit v ich ociach.
Ja sa len obcas pozastavim nad slecnami ktore su inzinierky v obore environmentalistika alebo socialna sprava, filozofia
Inak na svokrovcov ktori nie su vzdelani, popr. su taki jednoduchsi a postarsi ludia funguje vzdelanie velmi dobre a zvysuje kredit v ich ociach.
vacsina zien myslim berie vzdelanie ci titul frajera ako druhoradost, prvorade su ine aspekty na ktore tiez pozeram
ved kolko je v zivote sikovnych ludi ktory polozia do vacku titulistov
a bohuzial na Slovensku ani tie tituly nezarucuju aby sa mal clovek dobre
ved kolko je v zivote sikovnych ludi ktory polozia do vacku titulistov
a bohuzial na Slovensku ani tie tituly nezarucuju aby sa mal clovek dobre
Praveze ludia, ktori maju aj trosku vlastneho rozumu a studovali na VS, stoja pevne nohami na zemi, vedia o com to je, maju svoj nazor na to, co im to vzdelanie dalo a co z toho vyuzivaju v praxi. Namysleny moze byt aj kuchar - casnik s trojrockou, ktory robi v hoteli v alpach a raz za pol roka chodi domov struhat frajera. Obvykle vzdelanie je predpokladom, ze ak clovek neprisiel k diplomu flakanim, tak mu ta skola co to dala nielen vedomostne, ale aj vo vyjadrovani, vystupovani a pod. Ak to nie je detasko vo vedlajsej dedine za kulturnym domom, tak je tam predpoklad, ze clovek sa pocas studia stretaval aj s intelektualmi a malo to na neho pozitivny vplyv.uplink napísal:Paradoxne, obvykle ľudia s VŠ sú oveľa obmedzenejší, ako tí bez nej. Podľa môjho doterajšieho pozorovania vzniká tá obmedzenosť akousi "namyslenosťou" absolventov, ktorí majú VŠ za sebou a tak nedávajú možnosť iným riešeniam, ideám a nápadom, len tým, ktoré vyštudovali. Avšak zabúdajú na jeden dôležitý fakt, že aj VŠ vytvoril len človek a obmedzení ľudia, či už vedomostne, alebo fyzicky. Čiže toľko ku partnerovi a jeho vzdelaniu.
Pre mna to nie je to podstatne. Poznam jednu, ktora ma 3 tituly, ale moj tatko bez VS vie 4 krat viac v tych oboroch, ktore ona vystudovala. U nas je zial VS kvantum teorie, ktoru ale vacsina nevie demostrovat v praxi a potom je to ako ked si precitate mnozstvo knih o lyzovani, potom sa vyveziete na chopok juh a spustite sa vyhliadkovou...
-
uplink
VIP
kayko - teória je síce pekná, ale čo mám klientov/klientky a známych na Bratislavských VŠ, pár desiatok kusov, tak je väčšina z nich riadne obmedzená, majú ten jednoduchý prízvuk a ničomu nerozumejú, len to čo sa nadrvia. Česť výnimkám.
qwerty-xyz - sedí vec, s výnimkou "Ing" z EU BA. Ak je Ing z STU, FEi/FiiT a pod. tak sú to obvykle [ale nie vždy] inteligentnejší ľudia, avšak stále nie nejako extra rozumní...
qwerty-xyz - sedí vec, s výnimkou "Ing" z EU BA. Ak je Ing z STU, FEi/FiiT a pod. tak sú to obvykle [ale nie vždy] inteligentnejší ľudia, avšak stále nie nejako extra rozumní...
nie je problem sa teoriu naucit, alebo prax natrenovat. Ale vediet tvorit a zhmotnit vlastne myslienky. Toto u nas nevie ani vacsina PhD, nieto este nejaky Ing ci Mgr. Slovenske VS (cest vynimkam) su dobre akurat tak na tvrdnutie pecene a maknutie mozgu...
-
mirak2
Hardcore addict
ale toto nie je tema o mgr vs ing a o tom, ci vysoka skola je ukazovatelom inteligencie...
k teme: neviem si predstavit plnohodnotny vztah (t.j. nic na styl friends with benefits) s nejakou jednoduchou babenkou z obchodnej akademie alebo nejakej strednej skoly polnohospodarskej ci podobnej.. na 95% som si isty, ze sa tam nevyskytuju osoby na mojej inteligencnej urovni, co je pre mna podstatny aspekt vztahu, ostatne aj preto sa rozpadlo manzelstvo mojich rodicov (vlastne neviem ako je mozne, ze sa dokopy vobec dali a ze tak dlho vydrzali, ale to sem tiez nepatri)
PRISPEVOK CISLO 5000
tymto chcem podakovat celemu foru hojko.com, za to, ze mam kde obcas pisat svoje shity a ze mam na koho reagovat, rodine za zazemie a ludom okolo mna, z ktorych chyb mozem cerpat a o ktorych mozem niekedy pisat
k teme: neviem si predstavit plnohodnotny vztah (t.j. nic na styl friends with benefits) s nejakou jednoduchou babenkou z obchodnej akademie alebo nejakej strednej skoly polnohospodarskej ci podobnej.. na 95% som si isty, ze sa tam nevyskytuju osoby na mojej inteligencnej urovni, co je pre mna podstatny aspekt vztahu, ostatne aj preto sa rozpadlo manzelstvo mojich rodicov (vlastne neviem ako je mozne, ze sa dokopy vobec dali a ze tak dlho vydrzali, ale to sem tiez nepatri)
PRISPEVOK CISLO 5000
tymto chcem podakovat celemu foru hojko.com, za to, ze mam kde obcas pisat svoje shity a ze mam na koho reagovat, rodine za zazemie a ludom okolo mna, z ktorych chyb mozem cerpat a o ktorych mozem niekedy pisat
mirak, čiže by si si nezačal nič so ženskou, ktorá nemá, alebo neštuduje vysokú školu? Alebo teda, keď bude mať napríklad len gympel, tak už bude na inej inteligenčnej úrovni? Či gympel je u teba na rovnakej úrovni ako obchodná akadémia?
Ak chcete rozoberať kto je aký Ing.alebo Mgr, poprípade o kvalite VŠ prosím skúste inú tému...
Ja som sa pýtala na to , či je pre vás pri výbere partnera vzdelanie dôležité, téma je sústredená do tejto roviny...
Ja som sa pýtala na to , či je pre vás pri výbere partnera vzdelanie dôležité, téma je sústredená do tejto roviny...
Pre mna to nehra ziadnu rolu. Jedine, co pozadujem od priatelky je uvazovanie na urovni a rozumnost. Som s nou uz 6 rok, zacali sme spolu ked edte vobec nevedela, co chce robit a momentalne je vzdelanim vyssie, ako ja 
-
Scorpion90
King
Urcite som si nevyberal svoju partnerku podla pismeniek napisanych pred resp. za menom.
Viacero celkom prijemnych a sikovnych slecien, ktore osobne poznam neslo z roznych dovodov na VS, hoci nepochybujem o tom, ze ich schopnosti su na vyssej urovni ako bola urovnen niektorych "umelkyn" , ktore som mal to stastie spoznat na VS.
Viacero celkom prijemnych a sikovnych slecien, ktore osobne poznam neslo z roznych dovodov na VS, hoci nepochybujem o tom, ze ich schopnosti su na vyssej urovni ako bola urovnen niektorych "umelkyn" , ktore som mal to stastie spoznat na VS.
Od partnerky by som vyžadoval, aby mi ukázala cestu lásky v živote. Lebo priznajme si, že my muži sme egoisti a ženy potrebujeme, aby nás usmerňovali v tom čo robíme, lebo kto je bez chýb, nemyslí na iných ale len pre svoje blaho a pôžitok. Čiže by som si dokázal predstaviť, žiť so ženou bez vzdelania trebárs aj z vidieckej
číny ktorá farmárči, ak mi ukáže cestu lásky v živote
.