Airsoft vs. PC

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Re: Airsoft vs. PC

Príspevok od používateľa ropman »

ani jedno. airsoft vas pravdepodobne prestane do mesiaca bavit a upgrade PC pre par fps naviac v uz aj tak dost kvalitou biednych dnesnych hrach tiez nie je bohvieco. a ked fakt nevies co ine si kupit tak si zaplat luxusnu ku*vu, to mi este pride ako najlepsie spomedzi tychto dvoch moznosti :D
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Nie že by som sa v cenníku ku*iev vyznal, ale autor témy má ledva na amatérsku výbavu, a za tú čiastku chceš kúpiť nejakú "luxusnú"? :D
Somtu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Somtu »

Pozri na airsoft nemáš záruku, na pc máš, airosft treba ti hráčov inač toho to necháš, ja som skúšal rc modely aut airsoft.... nič pc má nekonečno veľa možností a dá sa aj zarobiť ak máš server ..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

len by som odporučil špecializované fórum o AS, kde môže autor témy aspoň trochu získať šajn ohľadom airsoftu, potrebnej výbavy, akciách a spol... www.wargames.sk

Diskusii ohľadom záruky zábavy, možností a spol. by som sa radšej vyhol, duplom o zarábaní za PC v jeho veku.

Pokiaľ autorovi chýba aktívny pohyb, tak okrem AS je tu ešte turistika, zálesátvo, bouldering, lukostreľba, streľba zo vzduchovky, cyklistika... všetko veci, kde netreba parťáka :) A nedopadne ako nejaký nerd, čo má miesto očí LED a jeho životná funkcia je metabolizovať pizzu na kód :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Somtu napísal:Pozri na airsoft nemáš záruku, na pc máš, airosft treba ti hráčov inač toho to necháš, ja som skúšal rc modely aut airsoft.... nič pc má nekonečno veľa možností a dá sa aj zarobiť ak máš server ..
Rada nad zlato. Nechoď von! Nešportuj! Hraj sa hry! Nekonečné možnosti! :roll:
Pokiaľ nie si šikovný (programátor, dizajnér, grafik, sieťar, technik,...) tak si s PC nezarobíš.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Airsoft je na 90 percent víkendové hobby takže to nežerie vôbec veľa času..čiže pokiaľ nemáš po víkendoch iné aktivity tak tam by som problém nevidel.
Hráva sa hneď z rána, cca od tej 9. Samozrejme hovorím o lokálnych akciách. Sú aj vačšie akcie ktoré trvajú napr. od piatka až do nedele atd..
Ako spomínal Stoporko nemusíš si hneď kúpiť všetky veci. Kúp si nejakú zbraň do 150 euro. Z bazáru by som ale osobne nekupoval. Za 100 eur kupiš G36 od JG alebo potom nejaké AK od CYMA(nad 100 eur)..Sú to celkom dobré zbrane ktoré na začiatok bohate stačia. K tomu nutne potrebuješ okuliare, bbčka, baterku a nabíjačku.
Vyskúšaj a keď ta to nebude baviť tak vieš tie veci bez problémov predať. Pokiaľ ale máš trochu vzťah k zbraniam a takýmto veciam tak len odporúčam.
Napísať odpoveď