zeto750 napísal:kevyn: co keby si spísal nejaky ten guide ? myslím že viac ludi by to uvítalo a ty by si mal asi menej práce, už by ťa každý neotravoval.. Myslím len niečo ako "tips and tricks" ako vyhravať viac ako prehávať ?
Inak oceňujem tvoju snahu, kiež by sa takto správal každý, len tak ďalej
Uvazoval som uz o tom.Ale,napr na ziadneho hera neexistuje univerzalny build.Moj ciel je naucit ludi ako spravne kupovat iteamy,kedy predpokladat gank od enemy. atd.. Rovnako ani maxovanie spellov nemusi vzdy byt rovnaka. (konkretne ma napada lee sin,ten sa da zahrat na X sposobov).
+ dalsia vec,ked to vidite niekde napisane vezme to kazdi ( dufam,ze som dal dobre icko ,nominativ mn.c nie?
Zatial som pomohol jednemu cloveku dostat sa z gold V do GOLD I.Pouzil elo boosting zo silveru do goldu,takze hral stale o triedu horsie ako taky normal gold. (ano silver a gold je skillovo rovnako,ale predsa uz tam ti hraci menej chaoticky bechaju a viac vedia co robit).Takze som zatial rad,ze mi to vychadza
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2013, 15:09)
Hotwire napísal:ale mna vase spekulacie nezaujimajuaj na easte som sa sam z bronzu nevedel dostat lebo to je totalna zumpa, v duo som to dal do silveru a odtial som to uz daval vpohode sam relativne rychlo z 5ky do 3ky
edit: ak mi nechces pomoct tak to napis rovno.
edit2: este taka zaujimavost, dneska som v pi*ku dostal DC po tom co som si pickol champa, a ked som dal reconnect tak som musel 5 minut cakat v poradi lebo 20 000+ ludi bolo predo mnou, a potom sme aj vdaka tomu prehrali, toto je totalny fail zo strany riotu, myslite ze mam sancu nieco od nich ziadat ako kompenzaciu?
Hod sem prosim ta lolking.A otazka este je kolko dostavas LP per win?