Ako dostať bývalú spod vplyvu kamarátky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Re: Ako dostať bývalú spod vplyvu kamarátky

Príspevok od používateľa Emppu »

Inak, sa mi veľmi "páči" tá obľúbená ženská hláška - neviem. Ja nerozumiem tomu slovu, ako nemôže vedieť niečo odôvodniť. Veď nejaká príčina musela byť, tak buď to nechce povedať, tají to, tak povie radšej neviem, alebo fakt nevie prečo? No neviem sa vžiť do ženského myslenia, ale niekedy, až často je dosť nepochopiteľné a zložitejšie ako vysokoškolská matematika. :D
Takže nanana zvolil si takú stratégiu, tak ok, vpodstate Ťa chápem prečo takto uvažuješ, ja som tiež veľmi podobne bol na tom a nedopadlo to dobre, tak aby si nedopadol aj ty, tak držím palce v tom, len Ťa varujeme pred možným nebezpečenstvom, lebo vo viacerých prípadoch pokus o znovuzrodenie vzťahu s bývalou je neúspešný. Takže ešte raz, ak Ti na tom veľmi záleží, tak povedz Tvojej bývalej, nech sa radšej nestretáva s tou jej kamarátkou ak máš z nej zlý pocit alebo rovno hoď priamu reč na tú danú osobu, tú jej kamarátku a uvidíš reakciu, len smelo do toho, nemáš sa čoho báť. Môžeš ešte napísať vek Tvoj/Tvojej bývalej/jej kamarátky? To len tak na margo. :)
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

Ťažko povedať, či naozaj nevie alebo len to nechce povedať. Ale keď som sa jej na to pýtal po tej trojmesačnej pauze znova, tak ona fakt vyzerala tak, že sama nevie. Toľko som sa jej pýtal na všeličo možné, čo som si myslel, že by sa jej možno nepáčilo, ale ona furt len, že nič z toho, že nevie mi nič také povedať, čo spôsobilo to, že ma vtedy prestala ľúbiť.

A áno, chystám sa s ňou rovno porozprávať o tej jej kamarátke a poviem jej, že sa mi nepáči ako na ňu vplýva. A som si vedomý rizika. Ja mám 23, ona 24 a tá jej kamarátka asi 25 alebo 26, neviem presne. Viem len, že je o kúsok staršia od ex.

Ale dosť silno pochybujem o tom, že keď jej aj poviem aby nechala tak tú jej kamošku, že by ma aj poslúchla. To asi ťažko. Niečo iné musím vymyslieť, skúsim sa nejak viac porozprávať s ňou o tej jej kamarátke a zdôrazniť jej negatíva a ten zlý vplyv na ňu, či si to vôbec uvedomuje, no neviem či to pomôže. Mne keby niekto povedal aby som sa prestal kamarátiť s kamošom, s ktorým som fakt dobrý kamoš tak iste by som ho neposlúchol. Ale ona si určite neuvedomuje niektoré veci v súvislosti s tou kamarátkou, tak sa skúsim zamerať na to, aby som jej otvoril oči.
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

uplink napísal:TommyHot - uvedomuješ si že si tým odsúdil potenciálne ohromné množstvo žien? Lebo racionálne myslenie, nech sa oháňa kto chce čím chce a ako chce je ženám vzdialenejšie ako mužom, ak už pre nič iné, tak pre utilizáciu pravej a ľavej hemisféry...
Nuz skresavat z narokov len preto aby si chodil aspon s niekym mi nepride z dlhodobeho hladiska zrovna najrozumnejsie. Skor ci neskor ti zacne liezt na nervy, ze to dotycnej velmi nepremysla...
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

nanana - Tak tak, vyskúšaj, uvidíš :) Ale ešte stále nechápem, ako je toto možné, že tá jej kamarátka Ťa vôbec nepozná a niečo jej na Tebe prekáža. Veď to nie je možné. Môže byť niečo na tom, že Ťa tá jej kamarátka pozná z videnia už dlhšie a že sa už jej v minulosti niečo na Tebe nepáčilo? Skús v takej vhodnej chvíli sa Tvojej "ex" spýtať čo jej tá kamarátka navyprávala, nech máš pokoj na duši. A ešte jedna vec, nerozmýšľal si nad tým, či príčinou rozchodu nebol aj nejaký druhý chalan?
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

tak veľa jej hovorila o mne bývalá a ako som písal tá jej kamarátka je úplne iný typ človeka ako ja s ex. Hentá je taká že samé žúrky, alkohol, zábavy, diskotéky a podobne. A ja s ex takí vôbec nie sme, inak trávime spolu čas, nie chlastaním. No a zato si myslím, že sa tej kamarátke nepáčim, lebo ju neberiem na také miesta a netrávim s ňou čas tak, ako ho hentá trávi so svojim frajerom. Proste som iný typ a ona takýchto nemá rada, pre ňu sú takýto chalani nezaujímaví. Osobne ma nemôže poznať ani z videnia lebo je z iného mesta a nikdy ma naživo nevidela ani ja ju.

Iný chalan nie, sama mi povedala, že nebol žiadny iný a potvrdila mi to aj jedna iná jej kamoška, ktorú poznám.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Tak potom zbal aj tu kamaratku - pohadaju sa o teba a uz nikdy spolu neprehovoria.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

No len potom by asi neprehovorila uz ani jedna z nich ani so mnou :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Isty cas rozhodne ale tak cca po 4-6 mesiacoch by si mohol u jednej z nich (a ak si sikovny a vies tutlat tak u oboch) nieco skusit. Kdezto ony by uz so sebou neprehovorili nikdy.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Nn, toto nepripadá do úvahy. Tá jej kamoška ajtak býva ďaleko.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

TommyHot - ja úplne súhlasím s tým čo si napísal. Len poukazujem na fakt že "normálny" chlapec čo chce "vzťah - sex" si takto bude len ťažko udržiavať nejaký ten "vzťah"...
Axelka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Axelka »

ahoj napíšu ti k tomu svůj názor. představ si následující situaci:

tvoje bývalá tě zve ven, je vám spolu celkem dobře, smějete se, skoro bys uvažoval, že se k ní vrátíš. máš velmi dobrého kamaráda, který tě od ní ale odrazuje. dělá to tak třeba každý den, že ti poví, abys s ní přestal udržovat kontakt, že to za nic nestojí atd... prostě bude tě od ní odrazovat. odpověz sám sobě: poslouchal bys v takovém případě svého kamaráda, nebo bys mu řekl "hele kámo sorry, ale s touhle holkou je mi dobře a jestli chceš být dál můj kamarád, tak to nech být". nebo bys naopak řekl "máš pravdu, musím přestat se s ní střetávat?"

je jasné, že pokud by tě měla opravdu ráda, svoji kámošku by neposlouchala a řekla by jí, ať se do toho nemíchá. ale ona se jí nechává ovlivňovat. za to nemůže ta kámoška, i když si přeješ sebevíc, aby to bylo tak snadné. nestojí mezi vámi jenom ona. stojí mezi vámi nejistota tvojí bývalé.
ona sama neví, jestli by s tebou chtěla zase být. je jí s tebou dobře, ale ráda a snadno se nechá ovlivnit od druhé osoby. to znamená, že ve váš vztah zase tolik nevěří. a co je ještě horší - ty s tím nemůžeš nic dělat. nemůžeš za ní přijít a říct jí "hele mám té tvé kámošky po krk, chci vědět na rovinu, jestli se budeme vídat", protože když to uděláš, je možné, že tvoje bývalé se lekne, že jí dáváš nůž na krk a jenom se potvrdí slova té její kamarádky o tom, že tě má nechat být. a ta kamarádka jí to pak potvrdí taky.

já vidím řešení jenom jedno, a to následující: běž za tou kamarádkou, která tě nezná a promluv si s ní z očí do očí. představ se jí slušně, poptej se jak se má a tak, ale pak se na rovinu zeptej, co jí na tobě vadí a promluvte si. ona nemusí být tak zlá, jak se možná zpočátku zdá. je dost možné, že se o tvou bývalou jenom bojí, nechce, aby zopakovala ty samé chyby - zkrátka nechce, aby trpěla. to není nic zlého, může jen mít potřebu ji chránit a neuvědomuje si, že tvoje bývalá je samostatně myslící bytost a že není potřeba ji takto ochraňovat a "očkovat". jestli chceš, aby přestala do tvé bývalé rýt, musíš přesvědčit napřed její kamarádku, že tvojí bývalé nic nehrozí a že je jenom a jenom na ní, zda si s tebou znova začne, nebo ne. uvidíš, že až tvoje kamarádka řekne i tvé bývalé, že jsi za ní byl, atmosféra mezi vámi všemi se pročistí. možná že tvoje bývalá dokonce ocení, že jsi to udělal.
pak si možná i ta tvoje bývalá uvědomí, že stojí před vážnou otázkou, totiž, jestli ona sama se s tebou chce vídat, nebo ne. z vlastní vůle, aniž by se mohla schovat za to, že ji ovlivňuje kamarádka.

přeju hodně štěstí.

//autoeditácia príspevku (14 Aug 2013, 18:29)
ještě update - přečetla jsem si ještě, co jsi psal ve zbývajícím tématu:

- pokud jsi napsal, že jako důvod, proč se s tebou rozešla, řekla to , že tě už dál nemiluje, tak to považuji za dost dobrý důvod k tomu se s někým rozejít -- na co být s člověkem, kterého nemiluješ?

pokud to byla pravda, tak přestože uděláš všechno, co jsem napsala výše, bude to marné. :?
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Axelka napísal: - pokud jsi napsal, že jako důvod, proč se s tebou rozešla, řekla to , že tě už dál nemiluje, tak to považuji za dost dobrý důvod k tomu se s někým rozejít -- na co být s člověkem, kterého nemiluješ?

pokud to byla pravda, tak přestože uděláš všechno, co jsem napsala výše, bude to marné. :?
áno, ale predsa človek musí mať nejaký dôvod, kvôli čomu prestane niekoho milovať. Nezobudí sa len tak z ničoho nič jedného dňa a nepovie si, že už ho nemilujem. Musí to mať podľa mňa nejaký dôvod, kvôli čomu ma už nemiluje.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

nanana napísal:Nezobudí sa len tak z ničoho nič jedného dňa a nepovie si, že už ho nemilujem.
U zien bohuzial normalna vlastnost
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ale prd že normálna vlastnosť žien... prečo potom ma môj bývalý odkopol zo dňa na deň... v piatok sme boli v Tatrách a v nedeľu už to zrazu nemalo zmysel... negeneralizujte...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

slovo normalna neznamena ze ju maju vsetky ;)
Axelka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Axelka »

nanana napísal: áno, ale predsa človek musí mať nejaký dôvod, kvôli čomu prestane niekoho milovať. Nezobudí sa len tak z ničoho nič jedného dňa a nepovie si, že už ho nemilujem. Musí to mať podľa mňa nejaký dôvod, kvôli čomu ma už nemiluje.
samozřejmě, že to nebyla krátkodobá cesta, že už delší dobu na to musela myslet. v momentě, kdy ti řekla, že tě nemiluje, už tahle cesta a váhání dospělo do konce. takže když to řekla, už se to dost možná zpět nevrátí.

mohla k tobě ještě něco cítit, ale zde je možností více. buď její cit nebyl natolik silný, aby s tebou dále byla (raději chtěla hledat někoho dalšího). nebo se s tebou nudila a nevěděla, jak ti to říct. nebo se jí na tobě cokoliv nelíbilo (vyber si úplně cokoliv, od nepovedeného sexu až po křivý nos). možností, proč se lidi rozcházejí, je mnoho. ta změna není ze dne na den, i když to tak vypadá.

podle toho, co jsi o ní napsal, vypadá tahle holčina dost náladově, ovlivnitelně... je docela dobře možné, že jsi ji omrzel, asi tak jako hračka. nechci ale zbytečně generalizovat a strašit, mohlo to být opravdu cokoliv.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

nanana- Riešenie: hladať inú ženskú a na ex zabudni, má labilnú psychiku-je lahko ovplyvnitelná. Dnes dá na radu dementnej kamošky,...zajtra bude s tebou chodiť... a pozajtra sa namotá na nejakeho ineho chlapa a teba pošle do riti stým že ťa už nelubi. Nebudes pri nej šťastný :wink:
Napísať odpoveď