Zdravim potreboval by som taku malickost ako do tohoto telefonu hodit temu aby mi isla respektive kam ju nakopirovat dakujem
este mam jeden poznatok nebude to tym ze tam nemam pametovu kartu?
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2013, 21:42)
no tak pametovku som nahodil neni to tym temu som do toho dostal ale mi ju nenaistaluje lebo ju nevie otvorit daku aplikaciu to chce tak isto aj na hry apk co su subory v androide
Sony xperia L
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Sony xperia L
téma na androide ? akú má ten súbor príponu ? a ak chceš inštalovať aplikácie (.apk) tak stačí v nastaveniach povoliť inštaláciu z neznámych zdrojov, alebo tak nejak 
ked mi neveris pozri sa sem: http://gallery.mobile9.com/c/sony-xperi ... es_6235/1/
a to co si vravel som spravil a aj tak to nevie otvorit tak neviem v com je problem
a to co si vravel som spravil a aj tak to nevie otvorit tak neviem v com je problem
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nevidel som takú tému ešte na žiadnom telefóne
Dá sa upravovať menu, písmo a podobné veci ale treba mať root. Nefunguje to jak na starých sony ericssonoch kde si si mohol meniť témy jedným klikom.
tak diky este skusim aplikacie v telefone aktualizovat ak uz ani to nepomoze budem sa s tym trapit daky cas
-
MichalkoOo
Zablokovaný
musíš mať launcher s podporou tém alebo cyanogenmod. Samotný android v základe nemá podporu tém.
su to temy k launcherom, cize ako vravi michalko, stiahni si launcher z playu a nasledne si k nemu vyhladaj vhodnu temu