Komunizmus: židovské sprisahanie?
Re: Komunizmus: židovské sprisahanie?
Popravde vacsinu z nich ani nepoznam. Kazdopadne aj napriek ich akemusi prinosu na poli vedy a literaturi, ktory aj tak podla mna nepresahuje vyznam toho co priniesla egyptska alebo anticka civilizacia spolu s obdobim renesancie a osvietenia, neni ani zdaleka tak dolezity ako sa nam tu slay snazil vysvetlit, ze bez nich by sme tu sedeli pri svieckach. Ak by vseci tito zidia neexistovali, veda ani umenie by nijak nezaostavali, co sa napr o vyssie spominanych civilizaciach povedat neda.
Skús začať týmto http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Je ... ilosophers.kali520 napísal:Ja nepopieram ich inteligneciu, a obzvlast ich rasova vernost je obdivuhodna, ale schvalne vymenuj mi tu nejakych zidovskych tvorcov, vynazelzcov alebo priekopnikov v umeni ktori mali vyznam alebo prinos pre svet (Dufam ze zacnes s Einsteinom).
Ak si nemal program na zimu, tak už máš. Je tam veľa mien, ktoré môžeš študovať ako samostatné kapitoly. Ja nepopieram prínos iných národov, to ty popieraš prínos židovského, rovnako ako ten debilko čo ich tu prirovnával k cigánom. No schválne skús spraviť takýto zoznam z cigánskych, alebo slovenských adeptov. Všetka česť tým čo tam sú, ale sme porovnateľne veľké národy a jednoducho nemáme a ani sme nikdy nemali toľko ľudí, ktorí by mali taký prínos. Áno, na Slovensku na to nikdy neboli veľmi podmienky, ja to beriem a nikde netvrdím, že sme v niečom horší. Nie sme. Ale proste nevidím dôvod židom nepriznať ich prínos do kultúry a vedy, ktorý je významný a svet by to pocítil.
Je mi jasné, že skritizovať dokážeš všetko. To aj ja ak chcem.
Ps. Tie kontra bláboly o Einsteinovi dobre poznám, tak to sa ani neunúvaj, nieže by som s tým nejako súhlasil, ale kľudne ho môžme úplne pre tento prípad ignorovať ako vedca, a aj tak by som mal pravdu.
Úplný nezmysel hodnotiť nejaký prínos "národov a národností." To, že tí Židia na zozname mali taký prínos, akí mali, má sotva čo spoločné s tým, že sú Židia.
slay, to ty si sa tu velmi ohanal, ze bez zidov by sme sedeli pri svieckach. O nic ine mi nejslo iba spochybnit tento zvast, pricom som ich akysi prinos nikde nespochybnoval, ale skor mu nedaval nejaku vyraznu dolezitost.
Vseci ti tvoji zidia su nicim v porovnani s historicko-kulturno-vedeckymi realiami ktore vyprodukovalo europske plemeno, zidia z toho iba vytazili svoj potencial (ktory znova opakujem im nijak neupieram). Uzivatel nadl mal v konecnom dosledku pravdu, zidia su neschopny prace, nevedia pracovat a nikdy nevedeli, su schopny sa presadit iba vnutry nejakej rasovo odlisnej struktury ktora uz polozila zaklady civilizacie jak na poli vedy tak aj kultury. Ako samostatne zijuca rasa na vlastnej pode su uplne neschopny prezitia. Ma to svoje evolucne dovody a historia je toho dokazom.
Vseci ti tvoji zidia su nicim v porovnani s historicko-kulturno-vedeckymi realiami ktore vyprodukovalo europske plemeno, zidia z toho iba vytazili svoj potencial (ktory znova opakujem im nijak neupieram). Uzivatel nadl mal v konecnom dosledku pravdu, zidia su neschopny prace, nevedia pracovat a nikdy nevedeli, su schopny sa presadit iba vnutry nejakej rasovo odlisnej struktury ktora uz polozila zaklady civilizacie jak na poli vedy tak aj kultury. Ako samostatne zijuca rasa na vlastnej pode su uplne neschopny prezitia. Ma to svoje evolucne dovody a historia je toho dokazom.
zidia su neschopny prace, nevedia pracovat a nikdy nevedeli,
Áno, lebo všetci Židia boli a sú lichvári, bankári a pod.
Re: Re:
Mýslíš A-bobu?!slay napísal:
Ehe, ak by sme teraz vzali svetu naraz všetky vynálezy a kultúrne diela ktoré priniesli židovskí vedci a umelci, tak by možno ešte sedel doma pri sviečke. Nemyslím si, že by židia boli v tomto smere niekomu niečo dlžní, práve naopak. Asi medzi nimi nikdy nebolo veľa kopáčov priekop, ale to im slúži skôr k česti. Protokoly áno tvrdé y sú blbosť.
kali520 napísal:slay, to ty si sa tu velmi ohanal, ze bez zidov by sme sedeli pri svieckach. O nic ine mi nejslo iba spochybnit tento zvast, pricom som ich akysi prinos nikde nespochybnoval, ale skor mu nedaval nejaku vyraznu dolezitost.
Židia tvoria 0,19% svetovej populácie ale majú 20% laureátov nobelových cien..
Vyťahovať sa tu vynálezmi celého EU plemena všeobecne (už to je blud) a ešte to aj tiahnuť do dávnej histórie, tak to je už fakt kravina Kali. To už rovno skús zostaviť rebríček kmeňov z obdobia 5000tis rokov pred kristom a ich prínos.
Bavíme sa tu o modernej histórii, v tej ťaží celá ľudská rasa aj z toho, že na dinosaurov padol meteorit. Z vynálezov Babylonu, Egypta, Grékov, Arabov, to je úplne jedno aj z vynálezov Európskeho plemena mali možnosť ťažiť všetci rovnako. Resp. Eu plemeno by malo asi najlepšie ťažiť zo svojich vlastných objavov nie, ty génius? Židia boli v tejto súťaži židmi a v dnešnom porovnaní sú národom, ktorý výrazne prispel k rozvoju ľudstva. BODKA.
Všetko čo som povedal bola reakcia na idiotizmus o tom akí sú židia neschopní. Len reakcia. Sú schopní a ukazuje sa, že dokonca schopnejší. Koľko majú laureátov nobelových cien slováci? Tak aké má právo tu niekto buzerovať židov? A nejde o židov, nemecký národ je v tomto rovnako veľmi významný, angličania tak isto a dalo by sa pokračovať. Naťahovať sa tu môžeme možno o prínose Ugandy, alebo rómskej populácie, ale určite nie židovskej.
O com to tu zase tocis, naco vlastne reagujes? Kde ja spochybnujem ich schopnosti? Si to este raz precitaj.
Serem nato kolko maju laureatov nobleovej ceny. Je snad nobelova cena urcujucim faktorom tvorivosti niektorych z ras? Vobec. Najlepsie nam o tom povie historia samotna. Cely tvoj pohodlny zivot v prepychu, uz len to ze si rit mozes utierat hajzel papierom je v prvom rade zasluhou eurospekj rasy, zid bezohladu na rozdiel v pomere s nezidovskou rasou ktora hraje v jeho prospech, je v tomto uplne zadedbatelny aj ked tam nejaky je a ja ho nespochybnujem. Ak by vseci ti tvoje laureati nobelovich cien zmyzli, svet by sa nijak vyrazne nezastavil a pri svieckach by tak sedel prave iba ten Ugandan.
Takze vobec neviem o co ti teraz ide. Ano zidia su schopny a inetligentny ale nie pracovity, a ich prinos pre ludstvo je len uhol pohladu a ja viac vidim tie negativa ako pozitiva.
Serem nato kolko maju laureatov nobleovej ceny. Je snad nobelova cena urcujucim faktorom tvorivosti niektorych z ras? Vobec. Najlepsie nam o tom povie historia samotna. Cely tvoj pohodlny zivot v prepychu, uz len to ze si rit mozes utierat hajzel papierom je v prvom rade zasluhou eurospekj rasy, zid bezohladu na rozdiel v pomere s nezidovskou rasou ktora hraje v jeho prospech, je v tomto uplne zadedbatelny aj ked tam nejaky je a ja ho nespochybnujem. Ak by vseci ti tvoje laureati nobelovich cien zmyzli, svet by sa nijak vyrazne nezastavil a pri svieckach by tak sedel prave iba ten Ugandan.
Takze vobec neviem o co ti teraz ide. Ano zidia su schopny a inetligentny ale nie pracovity, a ich prinos pre ludstvo je len uhol pohladu a ja viac vidim tie negativa ako pozitiva.
Európska rasa? To je aká? Američania sú americká, alebo európska? Resp. zmixovaná rasa?
Nominatív množného čísla ti síce neuznám, ale inak si konečne uznal to čo som chcel, to je vše. A reagoval som na toto:kali520 napísal:Takze vobec neviem o co ti teraz ide. Ano zidia su schopny a inetligentny ale nie pracovity, a ich prinos pre ludstvo je len uhol pohladu a ja viac vidim tie negativa ako pozitiva.
nadl napísal: Žid je ako cigáň, peniaze mu voňajú ale robota smrdí.
kali520 napísal:Ja nepopieram ich inteligneciu, a obzvlast ich rasova vernost je obdivuhodna, ale schvalne vymenuj mi tu nejakych zidovskych tvorcov, vynazelzcov alebo priekopnikov v umeni ktori mali vyznam alebo prinos pre svet (Dufam ze zacnes s Einsteinom).
kali520 napísal: Uzivatel nadl mal v konecnom dosledku pravdu, zidia su neschopny prace, nevedia pracovat a nikdy nevedeli, su schopny sa presadit iba vnutry nejakej rasovo odlisnej struktury ktora uz polozila zaklady civilizacie jak na poli vedy tak aj kultury. Ako samostatne zijuca rasa na vlastnej pode su uplne neschopny prezitia. Ma to svoje evolucne dovody a historia je toho dokazom.
Inak človek, ktorý získal Nobelovu cenu určite nikdy nepracoval..intelektuálna práca nie je práca? 
Napriklad taky Obama, to je myslitel a mierotvorca doslova historickeho kalibru 
Zrovna Nobelovu cenu za mier by som nebral ako merítko, ktoré by malo podoprieť moje tvrdenie. To je čisto politická záležitosť.
Doplňujúce faktické skutočnosti k predmetu témy.
Kedy konečne pošleš aj niečo serióznejšie, nielen videá na youtube? Študoval si niekedy na univerzite?
Znova len ad hominem útoky. Vďaka, že roky potvrdzuješ moju pozíciu.
Pre tých čo neštudovali na univerzite, vo videu sú citované dobové historické dokumenty amerického veľvyslanectva o úlohe židovstva v takzvanej "Ruskej revolúcii" a bolševickom hnutí.
Pre tých čo neštudovali na univerzite, vo videu sú citované dobové historické dokumenty amerického veľvyslanectva o úlohe židovstva v takzvanej "Ruskej revolúcii" a bolševickom hnutí.
Nič nepoporujem, to je len tvoja naivná predstava. Sila tvojich príspevkov je tak slabučká, že sa da naozaj vo väčšine prípadov odbiť tak, ako to robievam - môžeš si o tom ty, či nejaký butthead a spol., myslieť čokoľvek - ja som naučený na iný štamtard. Furt nejaké stupídne videá (je jedno, čo tam je, proste to nie je forma ktorá je seriózna, lebo kadejaké selektívne a veľakrát neoveriteľné dáta stoja za hovno) a nejaké citáty a obrázočky.. to je na smiech.
Síce sa tu možno potľapkáš na pliecku s niekým, ale to je tak všetko - presah tvojich "argumentov" je mizerný. Ja som už aj niečo vypublikoval, aj bol na konferencii s príspevkom a nikdy by som si nedovolil čosi také, čo robíš ty - lebo by som bol zadupaný pod čiernu zem.
A odhliadnuc od toho, že Solženicyn je v podstate súkromná osoba, je to jeho názor/postoj. Každopádne mohol si radšej nalinkovať jeho zaujímavú prácu 200 rokov pospolu, o rusko-židovských vzťahov, čo určite poznáš.
A odhliadnuc od toho, že Solženicyn je v podstate súkromná osoba, je to jeho názor/postoj. Každopádne mohol si radšej nalinkovať jeho zaujímavú prácu 200 rokov pospolu, o rusko-židovských vzťahov, čo určite poznáš.
-
Taane_Mahuta
Light Expert
Dovolím si oponovať, tvorcom myšlienky komunizmu nebol prvý Karl Marx (1818-1883), ktorý napísal dodnes často ekonómami citované trojzväzkové dielo Das Kapital (1867 - 1.diel za jeho života, 1885 - 2.diel, 1894 - 3.diel, oba diely po jeho smrti vydal Friedrich Engels).
Prvým tvorcom myšlienok komunizmu v Európe bol už v 16. storočí anglický právnik Thomas Morus (1478-1535), ktorý napísal dielo o ideálnej spoločnosti pod názvom Utopia (1516).
Druhým bol francúzsky revolucionár François Noël Babeuf (1760-1797), ktorý vydával komunistické myšlienky v časopise Le Tribun du peuple (1895).
Tretím bol nemecký politológ, univerzitný profesor Lorenz von Stein (1815-1890), ktorý svojím dielom Der Sozialismus und Kommunismus des heutigen Frankreich (1842) inšpiroval a výrazne ovplyvnil Karla Marxa.
Prvým tvorcom myšlienok komunizmu v Európe bol už v 16. storočí anglický právnik Thomas Morus (1478-1535), ktorý napísal dielo o ideálnej spoločnosti pod názvom Utopia (1516).
Druhým bol francúzsky revolucionár François Noël Babeuf (1760-1797), ktorý vydával komunistické myšlienky v časopise Le Tribun du peuple (1895).
Tretím bol nemecký politológ, univerzitný profesor Lorenz von Stein (1815-1890), ktorý svojím dielom Der Sozialismus und Kommunismus des heutigen Frankreich (1842) inšpiroval a výrazne ovplyvnil Karla Marxa.
Tak to sú známe veci, že Marx s Engelsom boli inšpirovaní francúzskymi utopistami a ďalšími vplyvmi. Každopádne ucelenú a rozpracovanú teóriu podali až oni.
Zas útočíš na formu, nie obsah, účelovo sa tu snažíš navodiť nutnosť nejakých "akademických" kritérií, na diskusnom fóre, keď s niečim nesúhlasíš..hughito napísal:Nič nepoporujem, to je len tvoja naivná predstava. Sila tvojich príspevkov je tak slabučká, že sa da naozaj vo väčšine prípadov odbiť tak, ako to robievam - môžeš si o tom ty, či nejaký butthead a spol., myslieť čokoľvek - ja som naučený na iný štamtard. Furt nejaké stupídne videá (je jedno, čo tam je, proste to nie je forma ktorá je seriózna, lebo kadejaké selektívne a veľakrát neoveriteľné dáta stoja za hovno) a nejaké citáty a obrázočky.. to je na smiech.Síce sa tu možno potľapkáš na pliecku s niekým, ale to je tak všetko - presah tvojich "argumentov" je mizerný. Ja som už aj niečo vypublikoval, aj bol na konferencii s príspevkom a nikdy by som si nedovolil čosi také, čo robíš ty - lebo by som bol zadupaný pod čiernu zem.
Príliš veľa namyslenosti a elitárstva, od niekoho kto si sám seba predstavuje ako anarchistu. Inak veľmi typické pre množstvo západných "ľavičiarov", zo zabezpečených rodín, hrajúcich sa na revolucionárov bojujúcich za práva "utláčaných vrstiev".
Mimochodom o presvedčivosti tvojich argumentov asi niečo hovorí aj ten ukazovateľ karmy, ale predovšetkým spôsob argumentácie samotnej. Som veľmi rád, že ide o verejnú diskusiu a každý môže vidieť akým spôsobom a o čo sa tu roky snažíš.