Vďaka za odpovede!
Záruka na skladané PC
-
dirty_roots
Light Expert
Záruka na skladané PC
Zdravím osadenstvo, chcem sa spýtať na jednoduchú vec: platí zákonná 2-ročná záruka na skladané nezaplombované PC, presnejšie komponent v ňom ? V mojom prípade je to konkrétne základná doska (vadný RAM A-slot, tuším A1
) kvôli čomu je u mňa dual-channel už nejaký čas veľkou neznámou.
Vďaka za odpovede!
Vďaka za odpovede!
Re: Záruka na skladané PC
samozrejme
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ máš faktúru ku súčiastke/súčiastkám, nić sa nedeje pokiaľ nie je povedzme odplombovaný SSD disk, alebo niečo podobné. Pokiaľ máš faktúru ku celému PC, ako celku a odplombuješ ho, máš na výber len celú záruku, alebo máš smolu. Resp. ak si menil niečo v PC povedzme od Sharku a teraz chceš uplatniť záruku na niečo v tom PC, tak je to nepriechodné.
-
dirty_roots
Light Expert
Mám faktúru k celému PC, nie k samostatným komponentom. O odplombovaní sa ani nebavme, nič nebolo zaplombované. Komponenty som menil - výmena chladiču za box, ramky, skrinka, predaná grafická karta.uplink napísal:Pokiaľ máš faktúru ku súčiastke/súčiastkám, nić sa nedeje pokiaľ nie je povedzme odplombovaný SSD disk, alebo niečo podobné. Pokiaľ máš faktúru ku celému PC, ako celku a odplombuješ ho, máš na výber len celú záruku, alebo máš smolu. Resp. ak si menil niečo v PC povedzme od Sharku a teraz chceš uplatniť záruku na niečo v tom PC, tak je to nepriechodné.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Záruku 2 roky máš prakticky na všetko čo kúpiš, nevidím dôvod prečo by si nemal. 
-
uplink
VIP
MichalkoOo - kúpiš Corsair Neutron GTX SSD, odlupne sa Ti plomba pri dávaní SSDčka do notebookovej HDD/SSD klientky a z 60 mesačnej záruky je hneď žiadna, vlastná blbá skúsenosť 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mne sa raz podarilo reklamovať grafiku bez plomby tvrdením že odpadla teplom.
Pri SSD to asi nezaberie
-
uplink
VIP
Určite nie pri dvojdňovom a keď je zrovna na tom rohu pretrhnutá. Tiež k*kotské hlavy v tom Corsairy že to tak spravili...