GTA V - vseobecna diskusia
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA V
Keď vlastníte apartmán, ľudia vám môžu zvoniť alebo klopať na dvere a môžte ich pustiť dnu alebo aj nie, máte tam aj kamery a môžte sa pozrieť kto je za dverami
Hneď sa vytvorí veľa scén pretože keď niekoho nechcete pustiť dnu napríklad vám šlohol peniaze a chcete ich späť, môžte sa tam vlámať napríklad cez okno vystrielať vrtulníkom etc ...
- Policajné vrtulníky majú kamery ktorými natáčajú online svet, keď si doma v apartmáne alebo inde zapnete telku, môžete vidieť ako niekhoo naháňa polícia naživo vo Weezle News.
... Ojoj, neviem dodať zdroj takže neviem čo je na tom pravdy, ale znie to parádne.. Každopádne ešte mesiac a jeden deň a hráme sa...
Hneď sa vytvorí veľa scén pretože keď niekoho nechcete pustiť dnu napríklad vám šlohol peniaze a chcete ich späť, môžte sa tam vlámať napríklad cez okno vystrielať vrtulníkom etc ...
- Policajné vrtulníky majú kamery ktorými natáčajú online svet, keď si doma v apartmáne alebo inde zapnete telku, môžete vidieť ako niekhoo naháňa polícia naživo vo Weezle News.
... Ojoj, neviem dodať zdroj takže neviem čo je na tom pravdy, ale znie to parádne.. Každopádne ešte mesiac a jeden deň a hráme sa...
-
Royalflush
Guru wannabe
Nech ich šľak trafí keď to nedajú na pc...
-
uplink
VIP
Ak to výjde na PC, tak dávno po konzolách. Už dávno zistili že ľudia to jednoducho zaplatia na konzolu, len aby bolo. A človek sa GTAčka nevzdá. Keby si dokázal všetkých ľudí na pár dní zmanipulovať, že by to nikto nepredobjednal, nikto nekúpil, tak mesiac/dva, fú, to by boli veci. Avšak realita je taká že konzolisti si to kúpia, hneď ako to výjde, pravdupovediac som presvedčený že drvivá väčšina to má predobjednané a R* má už dávno zaplatený celý vývoj, to je dnešný svet, realita 
Hlavne netrep.GuGly napísal:Bude blbosť ževraj nebude na PC že to bude len na Xbox a Playstation 3
ževraj by sme to kopirovali a stahovali Gta 5 - pravda
a že by ani tak moc nezarobili . - v ich prípade by som to dal cez steam
-
uplink
VIP
GuGly - mám cez 50 klientov, ktorým som kupoval xbox 360 nový z alzy LEN pre GTA 5 a to mám dosah na 1600+ ľudí aktívne, podľa mňa je to malá katastrofa, podľa Teba?
A ďalší fakt je, keď výjde normálna nová Zelda, tak si kúpim WiiU LEN kvôli nej, tak isto som mal PS3 LEN pre FiFA: Versus Xiii.
Čiže ak by som aplikoval excentrickosť mňa a mojich 50+ klientov do praxe, tak to čo robí R* je dokonalý ťah ako dopredať zvyšné konzoly ako pre Sony, tak pre MS + sa nabalia zo strany MS aj zo strany Sony
A ďalší fakt je, keď výjde normálna nová Zelda, tak si kúpim WiiU LEN kvôli nej, tak isto som mal PS3 LEN pre FiFA: Versus Xiii.
Čiže ak by som aplikoval excentrickosť mňa a mojich 50+ klientov do praxe, tak to čo robí R* je dokonalý ťah ako dopredať zvyšné konzoly ako pre Sony, tak pre MS + sa nabalia zo strany MS aj zo strany Sony
-
guess.whoo
Redeemer
ja tiez teraz rozmyslam ze predlzim zmluvu s telekomom na net aby som mal za kilo xbox IBA kvoli NHL
-
Royalflush
Guru wannabe
Wtf? Mapu z GTA SA? A ľudí z GTA 4? Len tam vylepšili grafiku? Kamoš ty o čom točíš 
Čiže aj GTA 4 je vlastne to isté ako GTA 3, lebo tam je liberty city
Čiže aj GTA 4 je vlastne to isté ako GTA 3, lebo tam je liberty city
uplink: nj marketing im funguje paradne, ludia poblazneni hned konzole idu kupovat.
DeJF: To s tym vlamanim a strielanim cez okno neviem, ci je potvrdene, v tom videu rozpravali ze sa da zvonit a pozriet kto to je a potom sa tam dohadovali, ze co by sa dalo robit dalej, cize, to boli asi len ich dohady.
DeJF: To s tym vlamanim a strielanim cez okno neviem, ci je potvrdene, v tom videu rozpravali ze sa da zvonit a pozriet kto to je a potom sa tam dohadovali, ze co by sa dalo robit dalej, cize, to boli asi len ich dohady.
-
Royalflush
Guru wannabe
GTA V Soundtrack leaknutý
http://www.sector.sk/novinka/76604/gta- ... aknuty.htm
Podľa názvov mi tie songy nič nevravia moc, ale tak hádam to budú dobré songy, napr. tento som podľa názvu nepoznal ale pesnička je dobrá.
----------------------------
GTA V PS3 DVD (leak?)
http://imgur.com/a/M9How#MFtQlE7
http://www.sector.sk/novinka/76604/gta- ... aknuty.htm
Podľa názvov mi tie songy nič nevravia moc, ale tak hádam to budú dobré songy, napr. tento som podľa názvu nepoznal ale pesnička je dobrá.
----------------------------
GTA V PS3 DVD (leak?)
http://imgur.com/a/M9How#MFtQlE7
-
DeJF
Addict
Pochybujem že šťastlivec z Rockstaru.. Skôr pracovník toho závodu kde sa tie disky "tlačia", lebo môžeš si všimnúť že je tam tých diskov viac a sú na nejakom páse a je to fotene nenápadne takým "stealth" štýlom.. Proste lucker čo si to odtiaľ uj*bal.. A nie dvd leak ale bluray