Pomoc webhosting-free pipni.cz
Re: Pomoc webhosting-free pipni.cz
Skús podľa tohto, stiahni a je tam návod https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=1861325
dakujem ale tam je len kde to sitahnem kto to vytvoril a tak žiadny navod na to tam neni 
Je tam hneď čo to rozbalíš taký xml súbor karmamod.installation asi také niečo
no taky navod som už našiel a nechápem mu 
Musíš prepisovať v súboroch čo tam je napísané.
ja viem už som zistil len asi budme si na to muset niekoho zohnat len každý chce peniaze ako keby ich nemal kazdy dost ja by som mozno zaplatil ale nemam z coho a ako
takže som bezpenazi a všetci cheju prachy aby sa nedosraly
jaj to je zložite a tych suborov je strasne vela 
Hej no, však kamaráta nejakého nemáš?
dobre už nič na jednom forku od phpbb su ludia dosť mily je to dosť takže spraviť a jedne mi to spravil a už mi to ide ale aj tak vám dakujem len ešte musím spraviť nejak lebo hrači či užívatelia ked pošlu topic tak ho musi schvalit moderator/aministrátor a neviem oprávnenia mam ze bežný pristup tak to je divne...
/
Mne nič také nerobilo.
divne mne zase terza nejde aj ukazat profil to je nejake divne to už je asi lepšie mat forum K:Board lebo phpbb je fakt naročné a také chybné... nahram tam všetko a taketo veci mi robí..
maly by ho dat laksie ci tak lebo akze uz ho ma kazdy ja som chcel otvorit moje forum len ešte som nedošiel nejake veci inak toho ide viac ale ked to bude dokonale a bude fungovat ako ma tam až potom