Ďakujem za rady
Vyťažená RAM-ka a procesor (Ako vymazať súbor dllhost.exe ?)
Vyťažená RAM-ka a procesor (Ako vymazať súbor dllhost.exe ?)
Skoro po 2 rokoch mi začal blbnúť notebook, je veľmi pomalý a chvíľku po spustení využíva celú RAM-ku a procesor na cca 25-30% ...Pomocou správcu súborov som zistil že za to môže dllhost.exe, keď tento proces ukončím automaticky mám využitie procesora asi 2% a RAM-ka tiež výrazne klesne, bohužial v sekunde sa zase sám obnoví a pomaly začína využívať opäť celú pamäť. Nachádza sa v C:\Windows\System32\dllhost.exe ...ale ak sa ho pokúsim odstrániť tak mi to vypíše že TrustedInstaller mi musí prideliť povolenie a nejde mi ho odstrániť, takže moja otázka je: Ako natrvalo odstránim súbor dllhost.exe (má to len 10kB, tak predpokladám že je stvorený len na to aby škodil)
Ďakujem za rady
Ďakujem za rady
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyťažená RAM-ka a procesor (Ako vymazať súbor dllhost.ex
Ako prevziat vlastnictvo: Viem ze v Notebooku mam moznost pravym kliknut na program a potom uz len vybrat moznost Take Ovnership, no neviem ci to nie je externa utilita (uz sa nepamatam, skus pogooglit).
Ale vymazavat by si ho nemal, nie je tam len tak, pre nic, za nic. Najprv prebehni cely PC antivirom.
http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_pro - cocni a oscanuj ho nim (je plateny, no mal by byt niekolko dnovy trial).
Ak neico najde, vymaz to a restartuj PC? Ak nepomoze, treba reinstall Windowsu, takto sa virusov zbavis tiez
Spoiler
1. krok
Klik pravym na program
Spresnit
Vlastnik
Upravit
Vyber svoje konto (nie admina)
Pouzit
Ok
2. krok
Upravit
Klik na svoje konto
Uplny pristup
Pouzit
Ok
Klik pravym na program
Spresnit
Vlastnik
Upravit
Vyber svoje konto (nie admina)
Pouzit
Ok
2. krok
Upravit
Klik na svoje konto
Uplny pristup
Pouzit
Ok
Ale vymazavat by si ho nemal, nie je tam len tak, pre nic, za nic. Najprv prebehni cely PC antivirom.
http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_pro - cocni a oscanuj ho nim (je plateny, no mal by byt niekolko dnovy trial).
Ak neico najde, vymaz to a restartuj PC? Ak nepomoze, treba reinstall Windowsu, takto sa virusov zbavis tiez