Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
Netreba z BA, v Pezinku mám kamaráta čo by mi to vedel spraviť, len má strašne veľa práce teraz takže by si pravdepodobne nenašiel čas ..
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dlho som planoval toto(samozrejme invertovane farby), ale autor mi doteraz neodpisal co je napisane tymi malickymi pismenami a ani ziadny vacsi obrazok som nikde nesplasil. Takze z toho nakoniec nic nebude.
-
AXO
Professional
Dunlop, vazne moc vdaka, mas tam velke K+2.
Tattooval sa niekto z vás v Brne?
Hľadám tam niekoho kto fakt robí dobré tattoo 
Ja som sa dneska riadne nudil, tak som začal kresliť .. dal som tam všetky veci ktoré by malo obsahovať moje 'dream tattoo' .. akurát moje schopnosti v kreslení sú veľmi obmedzené, ale myslím že hlavná idea a tak tam je dosť jasná. Neviete o niekom kto by mi to vedel pekne prekresliť, popr. doladiť, nech je to viac v takom tattoo štýle? 
Žeby tatér? 
Nechcem si to dať hneď vytetovať a myslím že tatér sa nebude len tak zaoberať nejakým random návrhom ..
Potom musíš hľadať niekoho, koho baví kreslenie a je schopný kresliť aj podľa určitých zadaní, ktoré dostane. Osobne nepoznám tatéra, ktorý by len tak stratil zbytočne čas kreslením návrhu, ktorý by si u neho aj tak dotyčný nenechal spraviť. Mne a môjmu bratovi robí návrhy vždy môj kamarát, ktorý nás oboch aj tetuje.
No veď presne niekoho takého hľadám ..
alebo nejakého začínajúceho tatéra ..
Tatéri často dostávajú žiadosti iba o návrh kresby. Samozrejme, zaplatiť treba, ale máš to takmer vždy na profi úrovni a s istotou, že to bude vyzerať rovnako aj na koži. Čiže hughito má pravdu. Tatér.
Už som našiel jednu ženu z tumblr, ktorá mi to prekreslí, čo som pozeral jej predošlé veci, sú dosť sick.
Však hoď sem nejaké jej práce a aj cenu, za ktorú ti to spraví. Zaujímalo by ma to.
Ak by ti niekoho zaujímalo, tak 'návrh' mojej vysnívanej kerky je na svete.
Nemam, ale chcel by som, neviem co ale niekam na ruku a nejaky vlastny motiv, ktory sam navrhnem..
DEVZYO1G, ak to nie je tajomstvo, napíš aj čo jednotlivé motívy znamenajú.
Inak vyzerá to dobre. Ešte to nejak vytieňovať a podobne, ale to sa s tým pohrá už asi samotný tatér. A chceš to farebne?
Inak vyzerá to dobre. Ešte to nejak vytieňovať a podobne, ale to sa s tým pohrá už asi samotný tatér. A chceš to farebne?
Veľmi pekné. Tiež by ma zaujímalo, čo jednotlivé prvky znamenajú, lebo to vyzerá na pekný mash-up. Ak si to nechceš nechať pre seba samozrejme.
Kam si to plánuješ dať?
-
vendo
Guru
sorry, zase pojdem proti prudu, ale ako co to je?
jelen, nejaka matrioska s prevratenym krizom na hlave, kotva, majak, dyky, ruza, diamanty a mesiac v pozadi.......
jelen, nejaka matrioska s prevratenym krizom na hlave, kotva, majak, dyky, ruza, diamanty a mesiac v pozadi.......
Myslím, že tá matrioška je sova. A myslím, že ak má niekto tetovanie, na ktoré sa treba pýtať:
...tak vtedy je to tetovanie správne. Tetovanie má niečo znamenať, a ak ho chápe iba nositeľ tetovania, tak je to fajn. Symbolika je všade okolo nás. Pozri sa na tie na prvý pohľad dementné staroveké kresby - ktoré v sebe nesú viac ako sa zdá. Tetovanie by nikdy NEMALO byť niečo plytké a na prvý pohľad jasné. Má to niečo znamenať, a ak DEVZY-ho návrh niečo znamená, tak to uznávam, a je to lepšie ako kopa tetovaní ktoré som v tejto téme videl.vendo napísal:sorry, ale ako co to je?
-
vendo
Guru
mne ide skor o nejaku konzistenciu, ked vidim taky mismas tak ma napadne jedine "attention whore" typu: prosim prosim spytaj sa ma co to znamena nech ti mozem buducu hodinu tlacit kaleraby do hlavy o tom co to akoze ma byt