Panelák

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Mint
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Re: Panelák

Príspevok od používateľa Mint »

Mal som dvojročnú pauzu a jeden večer som si náhodou pozrel a zase som začal a je to jeden z mala slovenských seriálov na ktorý sa dá aj pozerať :)
jarčekov
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jarčekov »

Mint napísal:Mal som dvojročnú pauzu a jeden večer som si náhodou pozrel a zase som začal a je to jeden z mala slovenských seriálov na ktorý sa dá aj pozerať :)

ja osobne som toho názoru, že preto, lebo je to niečo, čo nerieši iba deprimujúce veci- ako ordinácia v ružovej záhrade, búrlivé víno či horúca krv atď... je to trochu stále o to istom sex, alkohol, ale mne sa to páči :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ja si zas myslim, ze to je telenovela o nicom, vyspal sa tam uz asi kazdy s kazdym, dej to nema ziadny, smiesne to tiez neni. Uz by to mohlo aj skoncit.
jarčekov
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jarčekov »

o ničom to byť nemôže, keĎ to vydržalo dlho ako málo vecí a stále je to úspešné :wink:
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

tak ked ide farma nwm kolkaty krat, henti sedlaci na jojke tiez, slovaci su velmi nenarocny divaci.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

že vraj nová séria je kvalitatívne vyššie ako predchádzajúce "každý s každým"
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nevravelo sa to o každej?
Panelák je kvalitatívne úbohý seriál, ktorý sa snaží miešať krimi drámu s telenovelou, a na hlúpu slovač to funguje. Je to seriál, kde môžeš pozerať iba každú tretiu časť, a aj tak máš pocit, že si nič nepremeškal. Je to seriál, kde sa charaktery postáv menia každú sezónu. Trošku ma mrzí, že v tomto národe žijem s takými idiotmi (česť, naozaj ČESŤ výnimkám), vďaka ktorým je naša produkcia tam, kde je. Pozrite sa na TOP svetové sitcomy. Všetky sú absolútne nenáročné, či už na tvorbu alebo finančne (ak sa nepozeráme na platy hercov a štábu (to stúpa priamo úmerne so sledovanosťou)). Prečo nikto v tomto štáte nevie a nechce vyprodukovať nič takéto, a namiesto toho sa pozeráme na hlúpych idiotov na akejsi Farme, ktorí sa dobrovoľne strápňujú pred národom, alebo na zaostalých Vyvolených idiotov, a podobne. A "my" to žerieme. Dúfam, že táto generácia čo najskôr vymrie, a ľudia dostanú v tomto (a nie len tomto) smere rozum.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Čo ja viem, ja to pozerám (aj keď je pravda že len z nudy resp. keď mi nejdú iné seriály :D ) a nepripadám si ako nejaký hlupák. Treba si držať odstup a brať to s rezervou.
palorom
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa palorom »

tento serial sa mi páči, aj ked z morálneho hladiska je hlboko dole...ale na zasmiatie dobrý..hlavne pani Janka
Napísať odpoveď