julish napísal:aha, takze ten PIP by som asi ani nevedel vobec vyuzit ako tak chapem. nikde by mi nesiel?
Nie nechapes. Ak budeš mat nejakú externu škatuľu (napr. Magiobox) tak PIP ti pojde. Ale pojde ti cez ten Magiobox a nemusí tá trápiť či ho vie televízor.
E8000 bol v minulom roku špičkový televízor. A stale patrí na špicu aj ked už má nástupcu. S ST60 je bezproblemov porovnateľný.
julish napísal:este sa chcem opytat jednu vec. mam mobil Samsung Galaxy S 4. nebolo by lepsie vziat nejaky TV znacky Samsung? vraj to ma nejake funkcie na lepsie sparovanie mobilu a TV alebo nieco take
Ak bude mat TV podporu DLNA (v tenjto cenovej kategorii je to automatika) tak po pripojeni mobilu a TV na LANku budes moct vsetko z telefona pustat v TV (hudba, video, foto) uplne primitivnym a rychlim sposobom.
Ryan Giggs napísal:Nie nechapes. Ak budeš mat nejakú externu škatuľu (napr. Magiobox) tak PIP ti pojde. Ale pojde ti cez ten Magiobox a nemusí tá trápiť či ho vie televízor.
E8000 bol v minulom roku špičkový televízor. A stale patrí na špicu aj ked už má nástupcu. S ST60 je bezproblemov porovnateľný.
takze v pripade napr. Magioboxu mi PIP pojde, ak keby ho televizor nemal, lebo to ma v ponuke magiobox? ci v pripade magioboxu mi to pojde, ale musi to mat ako funkciu aj TV? asi blbe otazky, ale fakt sa stracam
mozem vediet aky je nastupca toho E8000?
PIP je zaležitosť prijmača ("tunera"). Pokiaľ budeš mať Magiobox (alebo hocijaku inu krabicu), PIP je zaležitosť Magioboxu. To či ho tv ma na tom nezaleži. TV bude fungovať len ako monitor. Neviem čo je na tom take zložitem, že sa dookola pytaš to iste.
Nastupca je F8500 ale je o viac ako polovicu drahši.
uz tomu rozumiem, nechapem len naco potom davaju tu funkciu do TV, ked tam je aj tak v podstate zbytocna. ale dakujem ya vysvetlenie.
no ta F8500 je uz riadne delo, o cene ani nevravim
no tak teda z tych dvoch E8000 a Panasonic ST60€ je ktory podla teba lepsi? resp. ktory by si bral ty?
vdaka
Ta funkcia v TV zbytocna nie je. To si zas nieco nepochopil. Zbytocna je len ak prijmas signal cez nejaku externu krabicku. Co ak si ale vyberies nejaku sluzbu, kde na prijem signalu krabicku potrebovat nebudes?
F8500 delo je, ale su aj dela vacsie. Napr. Panasonic GT60, VT60, ZT60. E800 vs. ST60 je vyber tazky, skor by som sa priklonil k Panaku.
Odkedy je cena primarnym meritkom kvality? Hlavne v porovnani medziročnych modelov...
Panasonicy su menej nachylne na vypalenie, ST60 ma lepši antireflexny filter a vyššiu svietivosť, takže je lepšie použiteľny aj za jasneho dňa.