Vedel by mi niekto poradit?som pripojeny k internetu,mam modemstick,updateoval som antivirus,cize pripojeny som ale ziadny prehliadac neotvori,teda hned ho zavrie,ze nereaguje,skusal som mozilu,chrome,explorer aj operu vsetko rovnako hned zatvara.
Dufam,ze niekto bude vediet poradit.dakujem
ZIADNY PREHLIADAC NEREAGUJE
Re: ZIADNY PREHLIADAC NEREAGUJE
Aký máš OS? A skúšal si to aj v Safe Mode s pripojením na internet? Vyskúšaj a keď nepôjde stiahni si Ccleaner a prečisti aj disk aj registre a ak nepomôže ani to, tak najlepšia možnosť bude reinštalácia OS a tým zabrániš aby vznikali aj iné chyby takže si prečistíš PC
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
smiky76 - tie kapitálky si prosím Ťa uprav...
Skús, či to spraví aj v núdzovom režime (pri štarte PC stláčaj F8 » vyber Núdzový režim (Safe Mode))
Neviem ake kapitalky si mam upravit???
Mam windows 7,preinstalovat OS mi je jasne,ze budem musiet,ak to inak nevyriesim.To sa mi ale moc nechce,mam tam dost programov,co pouzivam.Do nedavna isiel,nepamatam si,ze by som nieco mazal,vobec nie vo windowse.Cistil som aj Ccleanerom,aj trojanom,aj antivirom,aj dll fixerom.
Na inom pc net ide,cize ani tam neni problem,aj update virus isiel,cize pripojeny som.
Preinstaloval som browseri aj skusil nove,stale nic
Mam windows 7,preinstalovat OS mi je jasne,ze budem musiet,ak to inak nevyriesim.To sa mi ale moc nechce,mam tam dost programov,co pouzivam.Do nedavna isiel,nepamatam si,ze by som nieco mazal,vobec nie vo windowse.Cistil som aj Ccleanerom,aj trojanom,aj antivirom,aj dll fixerom.
Na inom pc net ide,cize ani tam neni problem,aj update virus isiel,cize pripojeny som.
Preinstaloval som browseri aj skusil nove,stale nic
Tak programy a súbory a všetky dáta si predsa zálohuj nie?
či už si spíš názvy programov a potom si ich znova nainštaluješ a filmy, hry, fotky a všetky dáta si dáš niekde bokom a po reinštalácií si ich opäť dáš do pc.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kvôli tomu mám na externom disku spravený obraz disku cez Acronis s čistým win 7 + AV + office, PS, a pár programov čo denno denne používam, keď náhodou potrebujem reinstall winu tak zmažem celú partíciu s Win-om a nahrám obraz späť cez acronis disk utilitu a mám rovno nainštalovaný nový win a k tomu všetky programy, ktoré potrebujem, ušetrím tým pol dňa roboty.
Keď budeš náhodou robiť reinstall winu, porozmýšľaj, či sa ti neoplatí sa ti spraviť pre budúcnosť taký istý obraz disku ako som si spravil ja, že si nainštaluješ všetky programy a veci čo potrebuješ a potom si to uložíš niekde na externý disk (ale rátaj s tým, že môj obraz disku má čosi cez 20GB, takže to aj zaberie čo trošku miesta)
Keď budeš náhodou robiť reinstall winu, porozmýšľaj, či sa ti neoplatí sa ti spraviť pre budúcnosť taký istý obraz disku ako som si spravil ja, že si nainštaluješ všetky programy a veci čo potrebuješ a potom si to uložíš niekde na externý disk (ale rátaj s tým, že môj obraz disku má čosi cez 20GB, takže to aj zaberie čo trošku miesta)
Mint zalohu treba robit pred tym ako nieco nefunguje a mam rozdeleny HDD cize windows s programami je na jednej particii ostatne na druhej,no a probem som uz viriesil.Niekto sa mi hral s nastaveniami v mobil managerovi.
Hrban zalohu som zvykol robit s acronisom,no teraz som sa na to vy....mam tu teraz vela programov ktore pouzivam,ale budem davat 64 bytovi system,tak budem musiet spravit zalohu.
Hrban zalohu som zvykol robit s acronisom,no teraz som sa na to vy....mam tu teraz vela programov ktore pouzivam,ale budem davat 64 bytovi system,tak budem musiet spravit zalohu.