ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
Ale ten 2,5 E na mesiac je pre tych co maj do 28 rokov a ak nezaplatim kartou 10 x, tak aj tak zaplatim tych 5 aruo, co je celkom dost ... Kolegyna minule nadavala zasa ze jej dost casto omylom strhavaju iste sumy, ktore vobec nezadavala ... vzdy sa musi s nimi hadat ...
-
TommyHot
Addict
Nebol ten neobmedzeny vyber len v ramci TB?t0m4s3 napísal:Tak napr. pre mna osobne v neobmedzenom pocte vyberov z bankomatu pri "Plus" ucte
-
audiotrack
VIP
ved to je uplne jedno. Aj pri inych bankach mas najlepsie vyberat z vlastnych automatov. V tom obmedzenie nevidim
mne sa na http://www.zuno.sk/ hlavne páči, že neexistuje x zbytočných pobočiek, ale dá sa všetko vybaviť online. veď kto má čas a chuť chodiť do banky. ja radšej pôjdem na pivo 
-
Adulko1
Light Professional
Tak ale mohli by mat aj tu niekde pobocky, lebo to ich chatovanie a telefonovanie je onicom. A to je "online" banka.Ledva mi na nieco vedia odpovedat ... A ked sa pytam konkretne veci, ktore su chulostive pre nich, tak mi neodpovedaju ... Paci sa mi, ze vybavim takmer vsetko online, ale chyba mi tam aj nejaky ten osobny kontakt nakoniec. A nepaci sa mi, to, ze znizili urokovu sadzbu na sporeni ... mBank sa este drzi ...
-
tacosi
Moderátor
Neaktivoval som si plusko,no podla mna to bude skor fake,pretoze toto ma od vychodniarciny dost daleko.Novinka je opäť dostupná len pre používateľov s účtom Plus.
Slova,,,tie mäkke i na konci,,proste blud.
-
ferdinand19
Medium Expert
Zuno ponuka aj bezkontaktne platobne debetne karty, no narozdiel od mBank ich nevymiena bezplatne, takze kto chce, musi dat 3 €
-
Soviet
Darca
Ludze, ma tu niekto zo Zuna kreditku?
Mam predschvalenu a buduci rok u budem istotne potrebovat, tak planujem zacat s vybavovanim.
Su tam nejake veci na ktore by si mal bezny smrtelnik dat pozor? Ovsem okrem toho, aby mal na ucte dostatok penazi v den splatnosti
Lebo kukam, ze vsetko je bezplatne, az mi je to divne.
Dikes.
Mam predschvalenu a buduci rok u budem istotne potrebovat, tak planujem zacat s vybavovanim.
Su tam nejake veci na ktore by si mal bezny smrtelnik dat pozor? Ovsem okrem toho, aby mal na ucte dostatok penazi v den splatnosti
Dikes.
-
Adulko1
Light Professional
Ja som presiel uz do Raiffaisenu. Ale Zuno mam stale aktivne, ale mam tam 0 Euro
jasne, vsetko je bezplatne. Vybavis to jednoducho cez kuriera. Ale na zaciatku nalakali ludi a hrozne moc znizili uroky na sporiacom ucte. Ano mas tam Zuno plus, ale tam nieco platis, resp. si precitaj zmluvne podmienky. Ale ja mam zuno uz len ako zalozni banku, i ked mam 3 banky 
-
Soviet
Darca
Adulko, sme sa nepochopili
Pytal som sa na kreditku u nich. 
-
ferdinand19
Medium Expert
Je tam vsetko tak ako to je v cenniku. Ja kreditku nemam ale rozhodne plati to co je v cenniku. Cize ak ziskas kreditku a splatis ju do konca bezurocneho obdobia, nebudes nic platit.Soviet napísal:Ludze, ma tu niekto zo Zuna kreditku?
Dikes.
A zase peniaze, keď si ich neviete zarobiť vlastnou hlavou a rukami, tak si ich nepožičiavajte. To dá rozum.
peace
peace
-
audiotrack
VIP
oni ich zarobiť vedia, inak by si nepožičiavali lebo by to nemalli ako vrátiť
Len ich chcú mať okamžite a nečakať niekoľko mesiacov kým zarobia, lebo potom by kúpa danej veci bola už nevýhodná
-
Soviet
Darca
haha11: Povedz spolocnostiam na prenajom aut v USA/Kanade, kde ti bez kreditky velke houby pozicaju
Takze moc na vyber clovek nema.
To že niekto vie zarobiť peniaze teraz, neznamená že ich bude vedieť zarobiť aj o 5 mesiacov. Je to slušná pasca, keď sa niekomu darí a príde za tebou človek a povie Ti "požičiam" . Každý nie je schopný žiť na dlh a všetci to vedia, a preto požičky a úvery sú tak populárne.audiotrack napísal:oni ich zarobiť vedia, inak by si nepožičiavali lebo by to nemalli ako vrátiťLen ich chcú mať okamžite a nečakať niekoľko mesiacov kým zarobia, lebo potom by kúpa danej veci bola už nevýhodná
mam pocit ze ziadna banka na svete nemeni svoje podmienky a cennik tak casto, ako ZUNO
od 1.2.2014 zase novy cennik a vseobecne podmienky...
vyber z bankomatov TATRABANKY za 1€

od 1.2.2014 zase novy cennik a vseobecne podmienky...
vyber z bankomatov TATRABANKY za 1€
tiez som si vsimol ze im pekne zacalo drbat kazdy den sa budim na mail od ZUNA...
kazdopadne, ich WebUI a vseobecne "ako to funguje" ma dostatocne motivuje ostat u nich, hlavne kedze to je moj sekundarny ucet ktory mam na "vreckove" a cash z neho nevyberam takmer nikdy.
kazdopadne, ich WebUI a vseobecne "ako to funguje" ma dostatocne motivuje ostat u nich, hlavne kedze to je moj sekundarny ucet ktory mam na "vreckove" a cash z neho nevyberam takmer nikdy.
-
Soviet
Darca
Parada..Novy cenik ma potesil na maximum
Uz nemusim skrabat 200eur platby kartou. 100ku zaplatim aj keby sa co dialo mesacne a teda ma klasicky ucet uz vobec nemusi zaujimat.
Nechapem ako mozu ludia nadavat na kazdu zmenu. Tymto krokom je Zuno ovela viac popredu pred mBankom, kde musis platit nehorazne mnozstva kartou aby si ziskal max 4ri vybery v bankomatoch, kdez tu zaplatis 100ku a mas zdarma neobmedzene nad 50eur
Uz nemusim skrabat 200eur platby kartou. 100ku zaplatim aj keby sa co dialo mesacne a teda ma klasicky ucet uz vobec nemusi zaujimat.
Nechapem ako mozu ludia nadavat na kazdu zmenu. Tymto krokom je Zuno ovela viac popredu pred mBankom, kde musis platit nehorazne mnozstva kartou aby si ziskal max 4ri vybery v bankomatoch, kdez tu zaplatis 100ku a mas zdarma neobmedzene nad 50eur
-
t0m4s3
Admin
Tiez som spokojny so zmenami. Znizenie limitu pre ucetplus na polovicu, navyse vyber zo vsetkych bankomatov zadarmo pri ucte+