Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
vďaka rebuss vyzerá to zaujímavo, určite odskúšam
// Yos myslím, že kľudne môžeš ešte dať pár sérii, telo bude mať dosť oddychu počas spánku ak ho máš dostatok
// Yos myslím, že kľudne môžeš ešte dať pár sérii, telo bude mať dosť oddychu počas spánku ak ho máš dostatok
Prišiel mi na mail zľavový kupón zo stránky www.bodyworld.sk na produkty značky Universal http://www.bodyworld.sk/universal-produkty
Zľava je 10% a platí do 10.09.13. Ja sa nechystám nič objednávať, tak kto bude chcieť, pošlem mu kód.
Zľava je 10% a platí do 10.09.13. Ja sa nechystám nič objednávať, tak kto bude chcieť, pošlem mu kód.
-
vix
Expert
Nepozná niekto stránku kde je nejaký dobrý jedálniček, vhodný aj pre študenta? (časovo a finančne nenáročný) Ja som nikde nič poriadne nenašiel.
Ďakujem
Ďakujem
-
Hellboy248
Guru wannabe
kazdy registrovany dostal od nich mail so zlavou 10%pinco napísal:Prišiel mi na mail zľavový kupón zo stránky http://www.bodyworld.sk na produkty značky Universal http://www.bodyworld.sk/universal-produkty
Nevedel som, či to dostal každý, tak som to sem dal, ak by náhodou niekto chcel objednávať.
-
Emkej
Light Professional
ja by som zas ocenil ak by mal niekto odkaz na stránku s jedlami, ktoré sa dajú veľmi jednoducho pripraviť, hľadal som ale nič zaujímavé som nenašielvix napísal:Nepozná niekto stránku kde je nejaký dobrý jedálniček, vhodný aj pre študenta? (časovo a finančne nenáročný) Ja som nikde nič poriadne nenašiel.
Ďakujem
-
Hellboy248
Guru wannabe
pinco: ja ti len vravim ako to je 
-
AsSasSin565
Amateur
Dobrý deň...
Mám 13 rokov a chcel by som začať cvičiť s 2 kilovými činkami na biceps....Takto : http://www.muscleking.sk/cvik.php?je=78
Mám 150 cm a 33.5 kg...Chcel by som sa spýtať či môžem vôbec cvičiť s činkami....
A či mi to nezastaví rast, či mi to nepokazí chrbticu, lebo mám slabé lopatkové svaly.., Alebo, že to bude mať zlý vpliv na kosti...
Ďakujem za rady...
Mám 13 rokov a chcel by som začať cvičiť s 2 kilovými činkami na biceps....Takto : http://www.muscleking.sk/cvik.php?je=78
Mám 150 cm a 33.5 kg...Chcel by som sa spýtať či môžem vôbec cvičiť s činkami....
A či mi to nezastaví rast, či mi to nepokazí chrbticu, lebo mám slabé lopatkové svaly.., Alebo, že to bude mať zlý vpliv na kosti...
Ďakujem za rady...
Radšej sa venuj ešte nejakému futbalu a max. cvikom s vlastnou váhou.
-
AsSasSin565
Amateur
No takže nemám cvičiť s činkami ale mám robiť cviky s vlastnou váhou napr. kliky a ešte čo?
kliky, drepy, brusaky, zhyby, vypony a rozne variacie tychto cvikov
-
AsSasSin565
Amateur
TAkže mám presnejšie robiť drepy, kliky, sklapačky, brušaky, zhyby, výpony, kliky...
A tie variácie klikov môžu byť takéto:?
http://magazin.atlas.sk/zdravie/8-kliko ... 96871.html
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2013, 15:30)
A ešte jedna otázka:
Nebolo by ľahšie cvičiť s 2 kg činkami ako s mojou vlastnou váhou: 33 kg?
A tie variácie klikov môžu byť takéto:?
http://magazin.atlas.sk/zdravie/8-kliko ... 96871.html
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2013, 15:30)
A ešte jedna otázka:
Nebolo by ľahšie cvičiť s 2 kg činkami ako s mojou vlastnou váhou: 33 kg?
cviky s vlastnou vahou su vacsinou viacklbove(ak sa to tak da nazvat), zapajas viac svalov, prirodzene sa ti rozvijaju svaly na celom tele. Z vlastnej skusenosti ti mozem odporucit cvicit vlastnou vahou kludne az do tych 18 rokov, ak chces mat atleticku postavu. Ked chces vyzerat jak buchac z posilky tak si nakup proteiny, kreatiny, aminokyseliny a co ja viem co este sypali spoluziaci na strednej, a za mesiac, max 2 budes pekne vypasene prasiatko
(tym nemyslim ze ked budes cvicit v posilke s cinkami tak nemozes vyzerat normalne, ale co pozorujem okolie tak..podla mna to je hrozne proste)
-
AsSasSin565
Amateur
Asi máš pravdu, lebo ako budem vyzerať, že budem mať nabuchané bicpsy, ale ostatné veci úplne zlé...
A s vlastnou váhou aspoň budem mať všetko nabuchané....( Tak si to myslel nie?)
A tie vedel by si mi odporučiť nejaký výživový doplnok na podporu svalovej hmoty? Nwm ale môj oco má Herbalife, že či to aj ja môžem používaŤ...
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2013, 20:32)
Presnejšie ten proteínový výžovový doplnok sa vola Herbalife Forula 3 Výživový doplnok v prášku...
Je to na rast svalovej hmoty...Chcem vedieť či to je dobrá značka toho proteínu ( že či si nemám nejaký iný kúpiť)
A ešte, že krát mám každý cvik urobiť a koľkokrát ya deň ( nejaké inštrukcie)...
A s vlastnou váhou aspoň budem mať všetko nabuchané....( Tak si to myslel nie?)
A tie vedel by si mi odporučiť nejaký výživový doplnok na podporu svalovej hmoty? Nwm ale môj oco má Herbalife, že či to aj ja môžem používaŤ...
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2013, 20:32)
Presnejšie ten proteínový výžovový doplnok sa vola Herbalife Forula 3 Výživový doplnok v prášku...
Je to na rast svalovej hmoty...Chcem vedieť či to je dobrá značka toho proteínu ( že či si nemám nejaký iný kúpiť)
A ešte, že krát mám každý cvik urobiť a koľkokrát ya deň ( nejaké inštrukcie)...
Bobala ty si chod radsej precitat toho Palesa a nepis tu taketo nezmysli.Bobala napísal:Ked chces vyzerat jak buchac z posilky tak si nakup proteiny, kreatiny, aminokyseliny a co ja viem co este sypali spoluziaci na strednej, a za mesiac, max 2 budes pekne vypasene prasiatko (tym nemyslim ze ked budes cvicit v posilke s cinkami tak nemozes vyzerat normalne, ale co pozorujem okolie tak..podla mna to je hrozne proste)
Trinastrocne decko nepotrebuje cvicit s cinkami a uz vobec nie tak maly sval ako je biceps, a to nehovoriac o nejakych doplnkoch vyzivy.
-
AsSasSin565
Amateur
No tak jako.. Nech mi poradí dajaký profík...
-
Hellboy248
Guru wannabe
AsSasSin565: profik ti co povie ze chod na cinky?? si vo vyvine ty mas rast a nie doje*** si telo
ty fetuch, kde som mu ja napisal ze nech ide do posilky abo nech sype?
Assasin ja som cvicil tak, ze jeden den vrchnu cast(kliky zhyby brusaky), druhy den spodnu cast(drepy vypady vypony), den volno, a zase to iste, po cviceni som sa poriadne najedol. Cvicil som raz za den tak cca 40-50 minut, nie tak ze rano brusaky, vecer kliky zhyby, proste naraz vsetko. A daval som si to na serie, na kliky napriklad 4x15 zo zaciatku a stale zvysoval, az do vycerpania, zeby si uz dalsiu seriu nezvladol do konca. So zhybmi je to trochu problem, pretoze je to tazky cvik, ale velmi ucinny, no ked sa nevladzes zdvihnut ani raz tak ho nahrad niecim inym(na chrbat). Pametam si, ze ked som este nevedel urobit poriadne ani jeden zhyb, tak som bol na zabijacke u babky, a stale ked trebalo behat dnu po nieco tak som sa cestou do vnutra pred dverami vzdy raz zdvihol na takej tycke, a cez tu zabijacku som sa za cely den zdvihol minimalne 30 krat.Mal som mega svalovku, ale som za ten den neskutocne nabral do sily, taze aj to je sposob, cely den sa podvihovat, a ta sila pride sama potom. A samozrejme na dajake doplnky sa rovno vyser, lebo budes jak kali250, vypaseny, tlusty a skaredy
Assasin ja som cvicil tak, ze jeden den vrchnu cast(kliky zhyby brusaky), druhy den spodnu cast(drepy vypady vypony), den volno, a zase to iste, po cviceni som sa poriadne najedol. Cvicil som raz za den tak cca 40-50 minut, nie tak ze rano brusaky, vecer kliky zhyby, proste naraz vsetko. A daval som si to na serie, na kliky napriklad 4x15 zo zaciatku a stale zvysoval, az do vycerpania, zeby si uz dalsiu seriu nezvladol do konca. So zhybmi je to trochu problem, pretoze je to tazky cvik, ale velmi ucinny, no ked sa nevladzes zdvihnut ani raz tak ho nahrad niecim inym(na chrbat). Pametam si, ze ked som este nevedel urobit poriadne ani jeden zhyb, tak som bol na zabijacke u babky, a stale ked trebalo behat dnu po nieco tak som sa cestou do vnutra pred dverami vzdy raz zdvihol na takej tycke, a cez tu zabijacku som sa za cely den zdvihol minimalne 30 krat.Mal som mega svalovku, ale som za ten den neskutocne nabral do sily, taze aj to je sposob, cely den sa podvihovat, a ta sila pride sama potom. A samozrejme na dajake doplnky sa rovno vyser, lebo budes jak kali250, vypaseny, tlusty a skaredy
Ja som presne odcitoval, dokonca som aj vyznacil tmavym naco som reagoval. Pouzivas terminologiu ktorej sam nerozumies, aj ked vacsine ludom (ktory uz nejaky ten rok cvicia) je jasne co chces povedat, ale uvedom si ze sa tu bavis s trinastrocnym dietatom ktore na zaklade tychto tvojich nepresnych vyrazov si vytvori usudok ktory bude zalozeny na mytoch.Bobala napísal:ty fetuch, kde som mu ja napisal ze nech ide do posilky abo nech sype?
Okrem ineho z kontextu tvojho prispevku sa da chapat, ze ako alternativu ponukas doplnky vyzivy s posilovnou.
Moja rada pre mladeho, na cinky ani len nemysli aspon take 3-4 roky, a ked s nimi zacnes, nech ta ani nenapadne cvicit ten priserny bicpesovy zdvih. Ohladom rady cvicenia s vlastnou vahou nemam vyhrady, ale aj tu by som skor kladol doraz na to ze radsej castejsie a zlachka, ako menej casto a uplne do vycerpania. Ako priklad mozem uviest, ze mas spravit 100 klikov, tak je lepsie si teito kliky rozlozit do celeho dna (napr rano 10, o nejaku hodinu dalsich 10, potom na obed dalsich 10 atd atd), ako tychto 100 klikov spravit behom 10 minut.