Spracovanie projektu - postup

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Prototyp
Novice
Novice

Spracovanie projektu - postup

Príspevok od používateľa Prototyp »

Ahojte "hojkáči" , bolo mi povedané že tu mi poradíte tak hádam ma tu neodbijete :D

Chcel by som poradiť , dal som si vypracovať projekt/IT/ , teda ešte len zadanie a prihlásili sa mi firmy ktoré by mi to urobili .

Problém však nastáva , ako postupovať keď už si nejakú tú firmu vyberiem ktorá mi vypracuje ten projekt (programovanie+dizajn) ,

Ako to prebieha s platením ? ,či sa platí až keď som ja spokojný s tým čo mi oni dodajú ? /počul som o nejakej funkčnej ukážke webu priamo na ich servery a tam si vyskúšam všetko čo ten web dokáže a robí a až potom im vyplatím dohodnutú sumu/ alebo sa platí dopredu celá čiastka ? alebo len nejaká záloha ?

Chcem len vedieť aby som bol krytý, ak by web nesplnil moje očakávania aby som neprišiel o peniaze.

Ďakujem za každú radu :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Spracovanie projektu - postup

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to na vzajomnej dohode, ale zvycajne sa plati na konci ked si spokojny. Ak ide o velky projekt, tak so zalohou vopred.
Prototyp
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Prototyp »

Jedná sa o cca 1500€ ,,, to som chcel vedieť , lebo nechcem byť aby sa stalo to , že si vyberiem firmu dopredu im zaplatím a oni by mi dodali nevyhovujúce riešenie :)

Pri 1500€ mám teda počítať aj so zálohou alebo pri takomto rozpočte bude rozumnejšie až po dokončení projektu im odovzdať peniaze ?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to na dohode. Ak najdes programatora co bude ochotny aby si ho vyplatil na konci, tak fajn. Ale pre programatora je ties riziko robit velky projekt co nedostane zaplateny, preto vacsinou chcu zalohu. Ja ak robim veci nad 500 tak zalohu pozadujem
Napísať odpoveď