Cestovná kancelária INVIA

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Awattar
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Cestovná kancelária INVIA

Príspevok od používateľa Awattar »

Zdravim,

S priatelkou uvazujeme ze pojdeme v septembri niekam do Turecka/Grecka/Spanielska a stale v mediach pocuvam kde sa co deje a ktora cestovka skrachovala.
Mate niekto skusenosti s cestovnou kancelariou www.invia.sk ?

Dakujem?
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Cestovná kancelária INVIA

Príspevok od používateľa jackb »

dnes ti uz nikto negarantuje nic. pre Best Choice tri sezony po sebe robila jedna znama delegatku a nevyzeralo to na krach, ani Karya pred 3 rokmi nevyzerala, ze padne. este tyzden pred tym mi zacali vybavovat job...

ak mas strach, tak si priplat u Verneho 50 eciek k cene z Invie a mas dovolenku s rakuskymi cestovkami, kde sa az tak nemusis obavat krachu, alebo toho ze dostanes ine byvanie/zajazd ako si si vyberal, plus vobec nemusis ist do kamennej cestovky. vsetko vyriesis z domu cez net.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

si poisteny, prinajhorsom prespis 1 noc na letisku alebo si zaplatis hotel, je tam toho...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Brácho s frajerkou boli cez Inviu minulý rok letecky v Tunise. Tento rok som bola s nimi a išli sme cez Inviu do Chorvátska, bývanie v apartmánoch a vlastná doprava. Nemali sme jediný problém. Jediné, čo sa mi zdalo nedomyslené bolo to, že sídlo agentúry nebolo priamo v stredisku a museli sme sa ísť do cestovky zahlásiť do mesta (Puly), kde sa platila ešte nejaká ubytovacia taxa a až potom sme išli do apartmánu, kde se dostali kľúče. Inak všetko prebiehalo v pohode. čo viem, nemali ani pred rokom žiadny problém, aj keď išli letecky a bývali v hoteli.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Invia je len sprostredkovatel a spolupracuje len s lepsimi cestovkami. Kupoval som cez nich dovolenku 2 krat ( raz to bol Azur Reizen a raz Hechter) a nebol najmensi problem.
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

Dakujem Vam. Chceli by sme asi na last minute niekedy koncom septembra alebo first minute a uz teraz niekedy to zaplatit.. popripade skusal uz niekto ultra last minute?
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ako už bolo spomenuté je to agentúra nie kancelária, ale ročne predávajú mrte zájazdov, dokonca by som povedal že cez net predávajú ako agentúra najviac, aj vďaka vysokému počtu sprostredkovateľov a takisto serióznemu jednaniu
Napísať odpoveď