SSD HDD do 100€
Re: SSD HDD do 100€
treba pred isntalaciou OS formatovat tu 520tku?ci nie?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Stačí "quickformat" čo ponúka windows, ináč netreba. Potrebuje len vytvoriť partíciu a MBR.
Obnovujem túto tému, keďže potrebujem znova poradiť ohľadom SSD disku. Na uplinkovu radu som si v novembri 2012 kúpil SSD disk Intel 330 120GB. Avšak kvôli disku mám problémy so systémom, v téme v ktorej som o tom písal som nakoniec dospel k zisteniu, že za chybou je chybný radič SandForce SF-2281, ktorý sa nachádza v tomto disku.
Doteraz som tie záseky toleroval, ale už ma to nebaví. Písal som do Alzy, neporadili, takže disk pošlem na reklamáciu. Od vás chcem poradiť aký iný SSD disk kúpiť. Pozdáva sa mi Crucial M4 128GB. Má dobré hodnotenie či na Alze alebo aj na nete. Či radšej priplatiť pár eur a zobrať Intel 520 120GB bulk? Aký je inak rozdiel medzi Intel 520 120GB bulk a Intel 520 120GB?
A ešte sa chcem spýtať: môžem odmietnuť, aby mi znova poslali ten Intel 330? Keď je v tom disku chybný radič, tak je pravdepodobnosť, že sa mi to stane znova.
Vďaka za rady.
Doteraz som tie záseky toleroval, ale už ma to nebaví. Písal som do Alzy, neporadili, takže disk pošlem na reklamáciu. Od vás chcem poradiť aký iný SSD disk kúpiť. Pozdáva sa mi Crucial M4 128GB. Má dobré hodnotenie či na Alze alebo aj na nete. Či radšej priplatiť pár eur a zobrať Intel 520 120GB bulk? Aký je inak rozdiel medzi Intel 520 120GB bulk a Intel 520 120GB?
A ešte sa chcem spýtať: môžem odmietnuť, aby mi znova poslali ten Intel 330? Keď je v tom disku chybný radič, tak je pravdepodobnosť, že sa mi to stane znova.
Vďaka za rady.
-
Sparko
Intel 520 - Verzia, ktorá obsahuje potrebný software pre uľahčenie okamžitého používania
Intel 520 bulk - Ekonomicky výhodná bulk verzia, teda samostatne."
ja osobne by som zobral Intel 520 alebo Kingston HyperX 3K...intel je že vraj spoľahlivejší ale ak chceš výkon tak Kingston HyperX 3K
Intel 520 bulk - Ekonomicky výhodná bulk verzia, teda samostatne."
ja osobne by som zobral Intel 520 alebo Kingston HyperX 3K...intel je že vraj spoľahlivejší ale ak chceš výkon tak Kingston HyperX 3K
Ach, ako pozerám, tak ten posraný radič SandForce SF-2281 je v Intel 520 aj v Kingston HyperX 3K. Na nete píšu o BSOD a zamŕzaní, takže tieto dva disky vypadávajú. Nebudem si kupovať nový disk s týmto radičom, keď kvôli nemu musím reklamovať starý disk... Takže zostal asi ten Crucial M4 128GB.
A Samsung 840 Pro, pripadne 840 Evo.. ?
objednal som Crucial M500 120GB, dúfam že ide v šlapajach kvality m4
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 18:45)
tak už beži v PC pod AHCI, twaknuty windows, povypinane odporucene sluzby, nastavene registry na AHCI... ale beži len na SATA II
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 18:45)
tak už beži v PC pod AHCI, twaknuty windows, povypinane odporucene sluzby, nastavene registry na AHCI... ale beži len na SATA II