Hľadám hercov a ľudí, ktorí by spolupracovali- KRATKE FILMY

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
mazelux
Novice
Novice

Hľadám hercov a ľudí, ktorí by spolupracovali- KRATKE FILMY

Príspevok od používateľa mazelux »

Ahojte!

Vec je taká, že potrebujem ľudí, ktorí by mi pomohli dať dokopy krátky filmy/ krátke filmy (možno aj dlhé ;)
Nemám hercov, nikto v mojom okolí nie je až tak ochotný.

Myslím, že je celkom fajn ak sa ľudia chcú venovať herectvu a majú takúto skúsenosť aj s krátkymi filmami.
Možno by bodli aj iní ľudia, od ktorých film závisí (kamera, strih, osvetlenie)

Ja osobne sa chcem venovať réžií a potrebujem skúsenosti... a skúsenosti sa zídu asi každému, no nie? :)

-žánre su neurčité... vážne neviem :D zatial si viem predstavit horor, dačo vtipné a tak :) čiže keĎ dokončíme scenáre vedeli by sme sa vám ozvať a využiť vašu pomoc :) (radšej budem pracovať s neznámimi ľudmi nez s tymi co poznam :)

dajte vedieť na: [email protected]

NITRIANSKY OKRES! :P
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Hľadám hercov a ľudí, ktorí by spolupracovali- KRATKE FI

Príspevok od používateľa Innocence »

Najprv dokonč ten scenár a potom zháňaj ľudí. A keď to robíš, bolo by fajn uviesť honorár. Alebo očakávaš, že niekto tam pôjde zabiť čas zadarmo? To radšej pôjdem niekde komparzovať a dostanem za to peknú sumičku.
mazelux
Novice
Novice

Re: Hľadám hercov a ľudí, ktorí by spolupracovali- KRATKE FI

Príspevok od používateľa mazelux »

Innocence ja ťa chápem, že komparzovať je jednoduchšie, ale mojim cielom bolo oslovit vazne tych zaciatocnikov takmer ako ja :P

//autoeditácia príspevku (29 Aug 2013, 22:56)
a ja to nemienim robit na velke platna alebo vysielat to alobo co...ide skor o zabavu.. podla mna herectvo sa ma brat ako vasen alebo hobby, viem ze zarobok nie je.. preto chcem amaterov, aby sa prejavili a tak :)
Napísať odpoveď