Programy sa nechcú odinštalovať

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Romanko23
Light Expert
Light Expert

Programy sa nechcú odinštalovať

Príspevok od používateľa Romanko23 »

Nazdar.Stiahol som si jeden program ktorý mi bez opýtania nainštaloval ASK..a a ešte dva..nejake...asi o polhodinku na to sa mi reštartol PC s možstami start windows normaly..a tie dalšie veci...dal som safe mode...a pozrel v čom je chyba dal som si obnovenie systemu a bolo v tích programoch..ask sa odinštaloval v poho...ale tie dva tam zostali a nechú preč ani po opakovanom odnštalovaní...toto isté sa mi stalo aj s hrou...je doinštalovaná ale ked si dám programy a sučasti stále tam je...a ked dám odinštalovat vyhodi mi že sa aplikácia nenašla..ale v programoch mi to stále ukazuje..prosím vas..pomožte...už som takto prišiel o 2 PC.....nechcem už aj o tento a ak sa dá a možete poprosím vás o nejaky antivirus ktory je nastálo.... " AVG "....nechcem...mal som a velká nespokojnosť..niečo ako ESET alebo AVAST...:) DAKUEJEM VELMI PEKNE KAZDEMU ! :)
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Programy sa nechcú odinštalovať

Príspevok od používateľa typek61 »

vsak si stiahni unlocker a daj to vymyzat rucne v program files :wink:
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Programy sa nechcú odinštalovať

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Ja na to používam Uninstal tool (skús niekde nájsť nejakú free verziu), dostane to z kompu všetko - poškodené inštalácie aj zbytky inštalácií v registroch atď.
Napísať odpoveď