Servis PPI-ETC - oxidacia mobilu ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Herky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Servis PPI-ETC - oxidacia mobilu ?

Príspevok od používateľa Herky »

Zdravim,

fotka v prilohe je z "uzasneho" servisu PPI-ETC, napisali mi, ze toto je sposobene vniknutnim neznamej kvapaliny alebo vlhkostou, podotykam, ze mobil som mal doma 2 dni a water senzory su biele, hned isiel do servisu dvakrat, prvykrat kvoli vypalenemu pixelu v strede displeja, neuznali mi zavadu, vraj ich musi byt viac. Po prebrati zo servisu sa mi zacal mobil neustale restartovavat a zamrzat, predtym to nerobilo, zevraj to sposobuje vniknutie kvapaliny do mobilu alebo vlhkost (vid foto). No nechce sa mi tomu celemu verit, telefon je uplne novy, kupeny v juli, tie 2 mesiace bol iba v servise, este mi tam stihli spravit aj pekne skrabance na zadnej strane aj na displeji :? Btw nepoznate niekto nejakych v pohode sudnych znalcov ? diki
Prílohy
2uiws9k.jpg
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Servis PPI-ETC - oxidacia mobilu ?

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Vplyv vlhkosti by sa prejavil globálne, bordel by bol všade. Ale aj tak nechápem, to čo je za špinu ? Konzistencia ? Ako sa to správa ? Mne to príde ako keby to bolo od výroby. Radšej ten mobil vráť, iba sa budeš zbytočne naťahovať so servisom.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

A ako by ho mohol vratit? Kupoval ho pred 2 mesiacmi. Urcite by som to riesil cez sudneho znalca ak to bol drahsi kusok.
Hento je naozaj smiesny dovod neuznania zaruky.
Herky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

sprava sa to tak, ze ked ho necham sameho prejst do sleep modu tak vzdy vytuhne a restartne sa a stale dokola to robi, pokial s nim pracujem tak ide. No je to Galaxy Note 2, nestal malo, takze znalecky posudok sa mi asi oplati spravit, zatial dik
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

V ppi som robil je to tam banda tupcov. Ani sa ti nedivim ze to takto dosrali. Jedine sa s nimi pohadat alebo cez toho sudneho znalca no drzim palce a hlavne pevne nervy.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

momentalne mam uz druhykrat notbuk v ppi etc. uz teraz lutujem ze som to tam dal. byt tebou dam sudneho znalca a tym ku*vam to necham preplatit ako su je***.

edit: aby ste boli v obraze, zalohovanie hdd v ppi etc trva viac ako tyzden (750gb hdd, z toho iba 120Gb maju zalohovat) a povedia ze nemaju nato prostriedky, tak to robia po castiach, a na moj hdd mi to nedaju lebo neradi beru od zakaznikov ich veci
Herky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

kupil som si novy note2, nemalo zmysel sa trapit s tym starym, bol som asi v piatich servisoch, nikde to nevedia (alebo nechcu) opravit, inak neodporucam davat mobil do fix-servis na Einsteinovej, nevedia ani naspat zasrobovat mobil, strhli mi 2 zavity. pcexpres tiez nic moc, pytaju prachy aj za nevydareny servis... vsade to stoji za prd, nielen v ppi.. takze som prisiel o 5 kil, co uz..
kralovic007
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kralovic007 »

caute, ktore servisy mobilov teraz ficia a su najlepsie? teraz mi vsade bijde do oci https://pojdeto.sk/opravy-a-servis len vraj to je nejak prepojene s tmobile. a fixservisu teda neverim. neviete nahodou poradit?dik
Napísať odpoveď