Tesnenie dverí Octavia I
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tesnenie dverí Octavia I
Zdravím,
nepozná niekto obchod, kde kúpim tesnenie na predné a zadné dvere na Octaviu I?
Pozeral som na škoda-diely no 25€ za tesnenie na jedne dvere mi príde trochu veľa. Nemusí byť práve originál, len nech to aspoň 2 roky drží, alebo to za lacnejšie nezoženiem?
V meste to až tak počuť nie je, no dnes som šiel po diaľnici a pripadal som si ako v kabriolete, keďže to tesnenie je tam originál od výroby a auto už má 14 rokov.
Vďaka.
nepozná niekto obchod, kde kúpim tesnenie na predné a zadné dvere na Octaviu I?
Pozeral som na škoda-diely no 25€ za tesnenie na jedne dvere mi príde trochu veľa. Nemusí byť práve originál, len nech to aspoň 2 roky drží, alebo to za lacnejšie nezoženiem?
V meste to až tak počuť nie je, no dnes som šiel po diaľnici a pripadal som si ako v kabriolete, keďže to tesnenie je tam originál od výroby a auto už má 14 rokov.
Vďaka.
Re: Tesnenie dverí Octavia I
Akú máš octaviu ?
octavia I 1998 ? diesel alebo benzín ?
octavia I 1998 ? diesel alebo benzín ?
Aký vplyv má typ motoru na tesnenie dverí? 
Predpokladám, že myslíš to vnútorné tesnenie na dverách, vonkajšie nie je také drahé. Je na dotyk zatvrdnuté? Skús sa popýtať v autodieloch na nejaký silikónový sprej a prebehnúť to tým, mohlo by to trochu pomôcť.
Predpokladám, že myslíš to vnútorné tesnenie na dverách, vonkajšie nie je také drahé. Je na dotyk zatvrdnuté? Skús sa popýtať v autodieloch na nejaký silikónový sprej a prebehnúť to tým, mohlo by to trochu pomôcť.
-
Grim
Darca
...skús www.autodielyplus.sk ...na stránke nemá nič, ale skús mu zavolať...ja som nedávno od neho kupoval na bazoší sťahovanie okna na Octaviu za 19€ (pošta 4€)...inak to stojí okolo 45€...ale vyzeralo to na druhovýrobu...skús a uvidíš...potom ma ešte napadá český eshop www.autodilykrc.cz ale to poštovné na Slovensko je dosť vysoké, tak neviem, či sa ti to oplatí...
-
hojko
Site Admin
Podla ETKY je tam vonkajsie a vnutorne tesnenie, mohlo by sa este odlisovat podla motorizacie, to som uz nepozeral. Ale len tak strucne:
1U6810957B
1U6810958B
1U6810959B
1U4867365E (predne dvere)
1U4867367E (zadne dvere)
Bol tam aj popis, ze posledne pismeno B je pre limuzinu, A pre combi.
Cena origo je okolo 15 eur/kus. Daj si tie kody dielov do Googlu a nieco urcite najdes.
1U6810957B
1U6810958B
1U6810959B
1U4867365E (predne dvere)
1U4867367E (zadne dvere)
Bol tam aj popis, ze posledne pismeno B je pre limuzinu, A pre combi.
Cena origo je okolo 15 eur/kus. Daj si tie kody dielov do Googlu a nieco urcite najdes.
-
Michaelo
Hardcore addict
Vďaka za odkazy, idem si to pogoogliť.
Ja som pôvodne hľadal tuto:
http://www.skoda-diely.sk/katalog/octav ... i-355.html
http://www.skoda-diely.sk/katalog/octav ... i-370.html
No tie ceny ma trochu odradili. Možno zbehnem do servisu a spýtam sa ich na to, lebo onedlho pôjdem zasa po diaľnici a teraz som nepočul ani motor, ani spoluidúceho
Ja som pôvodne hľadal tuto:
http://www.skoda-diely.sk/katalog/octav ... i-355.html
http://www.skoda-diely.sk/katalog/octav ... i-370.html
No tie ceny ma trochu odradili. Možno zbehnem do servisu a spýtam sa ich na to, lebo onedlho pôjdem zasa po diaľnici a teraz som nepočul ani motor, ani spoluidúceho
-
aughostino
Medium Professional
tiez mam octaviu '98 a pivodne tesnenia, pomohlo mi nastavenie dveri voci karoserii, ale je mravencia robota.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo, to mi hovoril aj oco, ze prihnut dvere.
Ja som bol dnes v servise a tam mi povedal, ze druhovyroba tohto nie je, tak ma odporucil na jedno vrakovisko, ci co to je, ze tam beru skodovky z talianska a rozoberaju ich.
Takze sa tam v pondelok idem pozriet, ma to vyhodu oproti kupe z netu (bazar), ze tu gumicku uvidim a viem ci je dobra, alebo nie.
Cena by mala byt 10€ za kus, takze pri kupe dvoch + benzin ma to vyjde rovnako ako jediny kusok priamo z obchodu
Ja som bol dnes v servise a tam mi povedal, ze druhovyroba tohto nie je, tak ma odporucil na jedno vrakovisko, ci co to je, ze tam beru skodovky z talianska a rozoberaju ich.
Takze sa tam v pondelok idem pozriet, ma to vyhodu oproti kupe z netu (bazar), ze tu gumicku uvidim a viem ci je dobra, alebo nie.
Cena by mala byt 10€ za kus, takze pri kupe dvoch + benzin ma to vyjde rovnako ako jediny kusok priamo z obchodu
-
aughostino
Medium Professional
nie prihnut, ale nastavit.
na vodicovu stranu zozen tesnenie z anglicana, je menej pouzivane.
na vodicovu stranu zozen tesnenie z anglicana, je menej pouzivane.
-
Michaelo
Hardcore addict
Moze byt, ale radsej kupim tesnenie ako sa piplat s dverami.
Jo, presne to mi poradil aj servisak
V pondelok dam vediet co a ako. Co mi bolo povedane, tak stacia hlavne predne dvere, tak snad tam potom nebudem letiet ako pako, kupovat aj tesnenie na zadne (snad nie, no je opotrebovane rovnako ako predne).
Zatial vdaka vsetkym.
Jo, presne to mi poradil aj servisak
V pondelok dam vediet co a ako. Co mi bolo povedane, tak stacia hlavne predne dvere, tak snad tam potom nebudem letiet ako pako, kupovat aj tesnenie na zadne (snad nie, no je opotrebovane rovnako ako predne).
Zatial vdaka vsetkym.