DOTA 2
Re: DOTA 2
ty vyssie pisajuci idiot:ja im do kktov mmntalne nenadavam,mne boli max ukradnuty tie ich vylevy.pre porovnanie zahrana hra s pohodakmi a vyhrali sme,pretoze to brali viac for fun a nespamovali chu****.tryhardi znervoznujuci celu hru si len pre hru zasluzia.tak sa aj stalo.btw som si vsimol ze tam su nejako zatateni na ks,v normal mm sa s tym nikto nezaoberal.dokonca tam maju okopcene divizie z lolka.
michal:ved to je ok,stale sme pri tom,ze to je hra kde ked budes nadavat vokol seba a blacat do mikraku,tak neposunies sa dopredu a nevyhras.len na tom som sa pozastavoval a ich vylevmi o DV a reportoch.
michal:ved to je ok,stale sme pri tom,ze to je hra kde ked budes nadavat vokol seba a blacat do mikraku,tak neposunies sa dopredu a nevyhras.len na tom som sa pozastavoval a ich vylevmi o DV a reportoch.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Michalko ty sa k tomu radšej nevyjadruj
Si sa tam napchal a hneď ti dali aj ban...
//áno, áno tie tvoje mindráky... všetci sú zlí a zakomplexovaní a len michalko je mega super
//áno, áno tie tvoje mindráky... všetci sú zlí a zakomplexovaní a len michalko je mega super
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Lebo som natrafil na zakomplexovaného je*a admina, každopádne som mal 100% winrate
. Po tvojej hre za Linu by som sa radšej nevyjadroval k celej dote 
// nie, nie všetci, iba ty a ten admin a zopár ďalších ľudí by sa našlo
// nie, nie všetci, iba ty a ten admin a zopár ďalších ľudí by sa našlo
Corn kašli na to, winrate hovorí za všetko 
//že ja mám horší
si to tak napísal jak keby si ma tým mal nejako hlboko uraziť
+neviem skade to berieš keď mám vypnuté share match history
Nuž ale hádať sa s tebou nebudem, takže mi neostáva nič iné len ti pogratulovať za tvoj výkon a popriať veľa šťastia, nech z teba máme raz slovenského Dendiho
//že ja mám horší
+neviem skade to berieš keď mám vypnuté share match history
Nuž ale hádať sa s tebou nebudem, takže mi neostáva nič iné len ti pogratulovať za tvoj výkon a popriať veľa šťastia, nech z teba máme raz slovenského Dendiho
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mojich 49.26% nieje až také zlé. Mal by som viac keby neboli rusi. Ty máš horší 
Zdravím
.. mam problem s dotou 2 ... preinstaloval som win nainstaloval vsetky nove ovladace nainstalujem steam potom stiahnem dotu a ked zacnem hrat tak cca po 9 minute to zacne straaasne sekat dovtedy to ide plynulo a po cca 5 minutach to prestane sekat ... a potom zase po nejakej chvili zacne ....skusal som nainstalovat aj starsie ovladace tie povodne ale ziadna zmena ... poradte pls
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nehreje sa ti grafika ?
ee stale max 60 stupňov
viem ze je moznost aj obcas si vsimam, ze vetsina streamerov maju maly kurzor v dote, neviete ako sa to da nastavit?
To je cudne, moja grafika ma 80 stupnov pri dote a dota neseka, ale predtym kym som nemal chladiacu podlozku tak dota sekala, moja grafika hreje trochu viac nez by malaRespekto napísal:ee stale max 60 stupňov
dev.dota2.com pohladaj tu, ak nenajdes tak zaloz novu temuRespekto napísal:ee stale max 60 stupňov
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak ma niekto problem s "rozsekanou" myskou resp. kurzorom staci sa hodit do windowsu a skocit na youtube zapnut video a mys je ok, nasledne sa hrat dalej.. robi to uzivatelom s ATI kartou
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Just feedingMichalkoOo napísal:http://dotabuff.com/matches/290694907
no toto už je čo za hru? XDDDDDDDDDDDDDDD
42:0:2
boha valve mm pure shit.MichalkoOo napísal:http://dotabuff.com/matches/290694907
no toto už je čo za hru? XDDDDDDDDDDDDDDD
42:0:2
asi si vytvoril druhy account aby mohol ownit lamky a v normal skill bracket su fakt dost zli hraci
739 odohranych hier.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
http://dotabuff.com/matches/291497247
môj pokus sám vyhrať s crystalkou po tom čo to ten kkt corn flake leavol lebo mu to lagovalo.. Ten hlupák mi zrušil (zase) môj winstreak
môj pokus sám vyhrať s crystalkou po tom čo to ten kkt corn flake leavol lebo mu to lagovalo.. Ten hlupák mi zrušil (zase) môj winstreak
-
Corn Flake
Guru wannabe
Daj si facku a už buď ticho! Ja nie som sadista aby som hral na US west s 240 pingom.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja som dal eu east,west a us east. Hrávam to vždy a nikdy mi to nelaguje. Nemôžem zato že máš drbnutú optiku