Raiffeisen banka SK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Raiffeisen banka SK

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ahojte, uvazujem nad prechodom do tejto banky. Je uz niekto v nej? Oplati sa ovela viacej nez ine kamenne banky? Momentalne som v Zuno banke, ale chcel by som mat "osobny kontakt" na pobocke. Zuno je priliz daleko odo mna, ale zasa je velmi prehladne a poplatky takmer ziadne a online. Som tam viac ako 1 rok a som velmi spokojny. Ale aj tak napriek tomu sa pokukujem po inej banke. Mimo toho som zachytil sum okolo prechodu Zuna na Tatrabanku ... Ako ste uz urcite citali, urobili dost velku financnu stratu ... Pred tym som mal SLSP, ale vedenie uctu bolo dost drahe. Este som sa nestihol spytat na pobocke RB na vyhodnejsi mesacny poplatok za vedenie uctu, ak by som mal 1 trvaly prikaz + inkaso. Inak je to 4 eura a navyse teraz lakaju ludi na ucet na jeden rok zadarmo. Oproti inym bankam sa mi paci ze je tiez prehladny IE + vyber z bankomatov Tatrabanky je zadarmo. Takze otazka je, isli by ste do tejto banky, resp. ste uz v nej? :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Re: Raiffeisen banka SK

Príspevok od používateľa wladas »

Sice ti neodpoviem priamo na otazku ale neda mi nereagovat ked si spomenul slsp.
Mam tam bezny ucet. Mesacne platim 2€ a mam tam 3 trvale prikazy + 3 inkasa.
Za platby kartou mi daju priemerne 0,5€ mesacne.
To len aby si mal prehlad o cenach.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

wladas nie si nahodou student? Lebo obycajny osobny ucet v sporke po novom stoji uz 5.90eur/mes rovnako ako biznis ucet basic.
wladas
Redeemer
Redeemer

uz 5 rokov nie

ale teraz kukam
Produkt: Osobný účet Mladý
:shock:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Raiffeisen SK je projektom Tatra Banky - ona si ho vymyslela, dosadila ludi atd. - vlastne je to ich banka. To, co sa deje so ZUNO je otazne, ale z toho, co som pocul z kruhu okolo je mozne, ze casom klienti ZUNO prave prejdu pod Raiffeisen SK.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ja som zasa cital, ze z Zuna prejdeme pod Tatrabanku ... A SLSP som mal ucet predtym, ale potom to boli nehorazne poplatky za vsetko, tak ako Tatrabanka ... Len sranda, ze RB si neuctuje poplatok za vyber z bankomatu a tatrabanka ako a to je ten isty bankomat ... Tak teda ktoru kamennu banku by ste si radsej vybrali? Ja sa pojdem aj tak este spytat na tu Slovensku sporitelnu, vraj tam maju nove produkty a ked mam inkaso a trvaly prikaz, zak by som mal mal este vyhodnejsiu sumu za vedenie uctu a ostatne veci s tym spojene ... Ale stale ma laka ta RB, len ktovie ci budem platit tie 4 eura po tom jednom roku zadarmo za vedenie uctu ... Ked by to vedeli okresat, tak si myslim, ze RB by nebola zla nie? Navyse vsade su skoro TB bankomaty a neplatim nic + je tam aj take provizorne sporenie, Zuno malo velmi dobry urok, ale casom nam ho znizili o min. polovicu :( Ach.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Mimochodom na koľko má vyjde zrušenie účtu v TB a v RB po roku?
Chcem si zrušiť účet v TB a ísť do RB, že pretože už nie som študent a za vedenie účtu budem platiť 5€/mes.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ale v RB aj tak budes platit 4 eura. :) to neviem ci sa ti oplati o jedno euro menej platit. Ale mozno tam bude nejaka "zlava". Na druhy tyzden sa pojdem popytat.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Rozmyslal som o zalozeni RF uctu kvoli zahranicnym vkladom,
myslel som si ked mi poslu peniaze zo zahranicnej RF do sk RF ze pridu peniaze v den poslania, no bohuzial neni to tak
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Adulko1 napísal:No ale v RB aj tak budes platit 4 eura. :) to neviem ci sa ti oplati o jedno euro menej platit. Ale mozno tam bude nejaka "zlava". Na druhy tyzden sa pojdem popytat.
Ale veď RB má do 30.9.2013 akciu "Účet na rok zadarmo". Takže šup, šup, tam. :D
A potom sú to tie 4€ mesačne. Majú pekne v cenníku napísané, že zrušenie účtu je zdarma (pozor, zvyčajne sa platí zvlášť za zrušenia každého trvalého príkazu, platobnej karty a pod.).
A ako je to s tou TB? Vraj zrušenie účtu je zdarma. Ak je účet starší ako rok, tak za zrušenie platobnej karty sa neplatí. No ešte po zrušení bude účet aktívny jeden mesiac kvôli poplatkom, preplatkom a pod.

Takže v pondelok po práci idem do TB a RB.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ved ja som pisal, ze je teraz akcia do mesiaca ucet na rok zadarmo. Ale mne sa zda, ze sa nic take neplati pri ruseni. Nejake to info, co ste uz urcite videli: http://www.raiffeisen.sk/sk/ucet/detail/

Myslite, ze by bola lepsia CSOB? Alebo dokonca slovenska sporitelna? Vraj ma nove podmienky a oplati sa tam byt, keďate inkaso a trvaly prikaz. Pokdem sa tam popytat tiez.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

CSOB nikdy(uz len to, ze si uctuje, ze sa pozries v bankomate, kolko mas na ucte), slsp vyuzivam dlhe roky, aj ked tam nic poriadne nerobim, nemam s tym problem.. mam ucet aj v ceskej sporitelni a to je zase nieco ine, milion roznych blbych poplatkov za neviem co, vsetci mi vraveli, ze mam ist do RB... Tak uvidim, ci mi daju pozicku a podla toho sa rozhodnem, ci prestupim ci nie.. jedna z bohovskych vyhod slsp je, ze mozete bez poplatkov tahat z bankomatov v ceskej sporitelne..(0,13€ je nic)..:) Ale inak, vela ludi mi odporucilo RB ale este od nikoho som vlastne nepocul, preco je lepsia.. :D
wladas
Redeemer
Redeemer

cinges napísal:jedna z bohovskych vyhod slsp je, ze mozete bez poplatkov tahat z bankomatov v ceskej sporitelne..(0,13€ je nic)..:)
mne 0€, nestazujem si :oops:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Rad8) - ja som tiez skoncil studium, ale do 28 mam rovnake podmienky ako keby som bol student, cize ucet zadarmo (alebo do 26)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ja som tiez uz Raiffeisen :D a poviem vam, ze som fakt spokojny! Teraz mam ucet za 0 € a IE je este primitivnejsi a lahsi ako v Zuno. Fakt je to vybora banka. Vsetko funguje ihned. Ked posielam na iny ucet samozrejme na druhy den to prejde. Onak mam vsetko zadarmo aj vybery z bankomatov. Dokonca aj raz mesacne z inych. A fakt sklanam sa sa mi pacil ich trezor. Staci prist, vlozit kartu, a bud tam vlozit mince alebo bankovky - vyzera to ako bankomat a ono vam to vypluje uctenku a mate peniaze na ucte. A nemusite sa vybavovat pri pokladni a blbe podpis hadzat. Inak sporenie je za 0.55% zuno znizilo z povodnych 2,1 na 0,9. Tak predpokladam, ze Raifka zvysi percenta. ;) vsetko co mate je zadarmo - inkasa, trv. platby a pod. A aj rusenie je zadarmo. Som rad, ze som nakoniec tam. Dokonca aj vyplata mi pride hned v den vyplacania na ucet. Nemate ziadnu kalkulacku alebo grid kartu, ale vsetko cez sms zadarmo. Od 10 euro a viac vam chodi vsetko cez sms co sa deje na ucte, tiez zadarmo. Dokonca som dostal darcek taky multifunkcny tool na opravivanie a este take elektricke meradlo na tlak v pneumatikach a meranie dezenu + pero :D a dokonca som zaradeny do sutaze o let balonom pre 4 osoby.
Napísať odpoveď