potom mozno aj nekrofilov, vsak co, aspon ich bude viac pochodovat ale vobec to nebude suvisiet s homosexualmi....
darmo, je to zvrhle od zaciatku, len teraz to zacina naberat grady...
Iniciativou při průvodu Prague Pride jsme chtěli prostřednictvím několika odvážných zástupců Československé pedofilní komunity a jejich sympatizantů poukázat na problematiku, o které si myslíme, že je natolik závažná, že vyžaduje více pozornosti, než jaké se jí dostávalo doposud.
...a nasledne si tam robia reklamu na web - forum...o pedofilli, kde na otazky, problemy diskutujucich odpovedaju profesionali - sexuologovia...je to web pedofilov, ktori sa pocas svojho zivota nedopustili trestneho cinu, prave naopak, snazia sa "zit zodpovedne", vzdelavat, kontrolovat sa...a k tomuto chcu viest aj inych ludi, ako su oni sami...ak v tomto niekto vidi snahu o ziskanie nejakych prav, tak je fakt debil...Nemáme zatím k dispozici žádnou odbornou literaturu, která by nám poradila, co máme dělat, na co si máme dát pozor, zkrátka jak s pedofilií zodpovědně žít. Na většinu věcí si musíme přijít sami, a samozřejmě jako u každého i u nás platí, že chybami se člověk učí. Vítáme proto iniciativu Mgr. Karla Žáka, který ve spolupráci s odborníky plánuje takový "návod" pro život s pedofilií, který bude vycházet i z našich zkušeností, sepsat. Doufáme, že mnoha mladým lidem pomůže udělat si v sobě jasno a zabrání tak zbytečným škodám, které způsobí ti pedofilové, kteří si svou odlišnou sexuální preferenci z různých důvodů, které byly zmíněny v kapitole o coming outu, odmítají přiznat.
Co je to pristupovat k problemu zle? Kto to hodnoti co je zly a co je dobry pristup? Snazis sa zjenodusit moj postoj k danej problemtike touto ucelovou vetou, lenze tento problem neni tak jednoduchy. To co mi vadi tu prezentujem v roznych podobach snad kazdu stranu a neni to to, ze spolocnost ustupuje akymsi socialnym problemom (lebo tu je podstatne si aj vymedzit o aky problem sa jedna), ale skor samotna liberalizacia spolocnosti ktora hlavne cez sentiment presadzuje jednotlivca a jeho potreby a zaujmi, na zaklade akejsi utopistickej predstavy fungovania spolocnosti, bezohladu nato aby bola schopna sirsie vyhodnotit dosledky ake tento liberalizmus moze priniest.Numline1 napísal:Nastane problem -> Spolocnost si zacne uvedomovat, ze to je problem -> Uvedomi si, ze k nemu prisupovala zle a spravi ustupky. Toto ti vadi?
Je to komplex menejcennosti. Vacsina homosexualov chce legalizaciu partnerstiev a adpociu preco? Chcu sa stat oficialne a verejne rvonocennou orientaciou. Neni za tym ziadna potreba mat dieta, keby ho tak velmi chceli tak si ho dokazu nejakym sposobom zabezpecit, ale tu ide o nieco viac, ide tu o postoj spolocnosti voci nim. A preco sa chcu stat rovnnocennymi a este k tomu aj verejnne uznanymi? Lebo vedia ze nie su. Uvedomuju si ze su ini jak vacsinova spolocnost, uvedomuju si aj to ze su pre vacsinovu spolocnost hnusni a ta ich povazuje za uchylnych, zvrhlych a za deviantov. A tuto realitu prekusne len velmi malo homosexualov a ti co ju prekusnu tak nemaju vonkoncom potrebu na svoju orientaciu upozornovat. Je to uplne prosty psychologicky jav, kde jedninec ktory neni prijmany vacsinovou spolocnostou sa automaticky snazi staviat do popredia seba a akesi svoje "kvality" a v podstate tym iba sam seba presviedca o vlastnej dolezitosti. A tu nas ephramko je toho zivim prikladom. Na tomto fore som tu zazil uz 3 homosexualov, vratane nasho ephramka, ale ani jeden nemal taku potrebu sebaprezentacie ako tu ephramko, jeden dokonca ak sa spravne pamatam ani nepozadoval zlegalizovanie partnerstiev.Dalej sa spytam: Vazne si myslis, ze registrovane partnerstva a adopcia su pomsta za utlak? Paranoia much?
Homosexualita sa snazi vytvarat alternativu pre rodinu. Rodinu povazujem z dost dobrych dovodov (ci uz evolucnych alebo aj sentimentalnych) za zaklad celej spolocnosti. Homosexualita ako realna orientacia ju nijak neohrozuje, poziadavky homosexualov resp. verejne diskusie o homosexualite a jej presadzovanie do spolocnosti ako prirodzeny jav, stavia rodinu do pozicie z jednej moznosti, a tym straca svoju hodnotu a dolezitost. Zverejnovanie a propagacia homosexuality narusa koncpet rodiny, minimalne v povedomi ludi.Vraatim sa (340. krat) k rozdielu medzi homosexualitou a pedofiliou. Okrem toho, ze priemerne inteligentnemu druzstevnikovi z Hornej Dolnej je uz z nazvu vsetko jasne, tak tu porovnavas neporovnatelne. Homosexualita nikdy nenarusila spolocnost zavedenim akehosi pseudo "noveho" druhu vztahov. Pedofilia tak, ako si ju predstavujes ty (legalizovane vztahy s maloletymi) podla mojho nazoru nikdy nebude verejne akceptovana (a to je ok). Pedofilia a akasi "lobby", ktora sa spominala v zmysle popisanom ephramkom je zjavne uplne o niecom inom. Ako podla teba vyriesi pedofiliu odbornik, ak dotycny pedofil nie je nasilnik a v zivote sa dietata nedotkol?
Kde mi dosli argumenty? Tou spravou som na nic a na nikoho nereagoval.ephramko napísal:1/ v tejto teme si sa k pedofilii vyjadroval Xkrat, asi je to tvoja oblubena tema a vracias sa k nej vzdy ked ti dojdu realne argumenty...pretoze tieto rany pod pas vzdy v tvojich ociach zaberu...
1. Kde som to pouzil ako synonyma?Ja som ti uz Xkrat vysvetloval, ze statisticky najviac pedofilnych cinov (viac ako 9z10) sa odohrava doma v rodine, kde pachatelom su heterosexualne osoby...preto je fakt nefer, ked umyselne pouzivas slova pedofil a homosexual ako synonyma...je to nechutne klamstvo...
Ano.2/ Ak niekto pise, ze zije s pedofiliou zodpovedne, nedopusta sa trestnych cinov, je v kontakte s odbornikmi...a nabada k takemuto spravaniu aj inych pedofilov (vytvoril web, kde je mozne kontaktovat odbornikov online)...to je podla teba "hranie na city" ???
U vas to tak prebiehalo.pricom nasledne tu prezentujes cely tvoj scifi-paranoja plán ako to zarucene prebieha...daj sa vysetrit prosim ta
nakoľko tu padajú názory že tolerancia homosexuality nevyhnutne vedie ku akceptácii pomyselných "práv pedofilov" tak tej témy sa držať budemhojko napísal:'Tema je o homesexualoch, nie pedofiloch. Drzte sa laskavo temy.'
zaujímavé ako niektorí ľudia spochybňujú sociálny konštrukt genderu a rozdiely medzi ženou a mužom kladú čisto na biologickú/pohlavnú úroveň, no sami bez problémov prijímajú sociálny konštrukt že legálny sex môže mať osoba až od 15. roku života, pritom ak by sa aj v tomto prípade mali riadiť tými biologickými znakmi tak by hádam museli akceptovať skorší začiatok pohlavného života (13?) - proste v súčasnosti platný status quo v tomto smere považujú za nedotknuteľnú danosť pričom si ani neuvedomujú že len niečo vyše storočia aj na tomto území existoval iný konštrukt v ktorom manželstvo aj sexuálny život jedincov boli ponímané ako v poriadku už od nižšieho veku ako 15 rokov..kali520 napísal:'Koniec koncov niektore deti su uz dnes sexualne aktivne od 12-13 rokoch, je to len voda na mlyn pedofilom, a cakam kedy to zacnu vyuzivat na svoju vlastnu propagaciu, ved ked bude 12 rocne dieta chciet mat sexualny styk s dospelym, uz sa predsa nebude jednat o nasilny cin resp sex proti voli.'
ani nie keďže vidia cestu k sebadisciplíne cez vnútorný aj vonkajší coming out, čo sa týka odborníkov, keďže je pravdepodobné že ide o orientáciu tak sa asi liečiť nebude dať a aj tá odborná pomoc tým pádom znamená pomoc k spomínanému sebaovládaniukali520 napísal:[2/ Ak niekto pise, ze zije s pedofiliou zodpovedne, nedopusta sa trestnych cinov, je v kontakte s odbornikmi...a nabada k takemuto spravaniu aj inych pedofilov (vytvoril web, kde je mozne kontaktovat odbornikov online)...to je podla teba "hranie na city" ???]
Ano.
Zaujimave je skor tvoja biedna snaha prekrutit moje tvrdenia vo svoj prospech a zaroven vtlkat mi do ust to co som nepovedal.Waagbistritz69 napísal:zaujímavé ako niektorí ľudia spochybňujú sociálny konštrukt genderu a rozdiely medzi ženou a mužom kladú čisto na biologickú/pohlavnú úroveň, no sami bez problémov prijímajú sociálny konštrukt že legálny sex môže mať osoba až od 15. roku života, pritom ak by sa aj v tomto prípade mali riadiť tými biologickými znakmi tak by hádam museli akceptovať skorší začiatok pohlavného života (13?) - proste v súčasnosti platný status quo v tomto smere považujú za nedotknuteľnú danosť pričom si ani neuvedomujú že len niečo vyše storočia aj na tomto území existoval iný konštrukt v ktorom manželstvo aj sexuálny život jedincov boli ponímané ako v poriadku už od nižšieho veku ako 15 rokov..
Este raz si precitaj moje prispevky, vysvetloval som tom, tak isto si nastuduj co znamena slovo propaganda.Waagbistritz69 napísal:ani nie keďže vidia cestu k sebadisciplíne cez vnútorný aj vonkajší coming out, čo sa týka odborníkov, keďže je pravdepodobné že ide o orientáciu tak sa asi liečiť nebude dať a aj tá odborná pomoc tým pádom znamená pomoc k spomínanému sebaovládaniu
Preco si myslis ze by som si to potom uvedomil?karma napísal:tvoje dieta by malo byt homosexual aby si si uvedomil ake bludy tu siris...
nehovoril som len o tebe ale o linku ktorý si sem hádzal alebo napr. o tomto (zabudol som naň odkázať predtým, sry) - tá stránka aj keď dáva priestor ultrakonzervatívnym katolíckym názorom sa snaží vystupovať pod takým názvom aký má a tým byť na prvý pohľad dôveryhodná a zaznela tam aj tá kritika transgender identity ktorú som spomenul ako príklad, dalo by sa spomenúť ešte to ako sa ľudia vraj bojujúci proti 'politickej korektnosti' vedia nechať uniesť keď niekto povie niečo, čo je nekorektné pre nichkali520 napísal:'Zaujimave je skor tvoja biedna snaha prekrutit moje tvrdenia vo svoj prospech a zaroven vtlkat mi do ust to co som nepovedal.'
nehovorím že nie, ale gender a pohlavie je rozdielkali520 napísal:'Bilogicky rozdiel medzi muzom a zenou je jasny'
čítal som ale porovnávaš neporovnateľné a vychádzaš z nesprávnych predpokladov že homosexuáli tak ako pedofili potrebujú pomoc so sebadisciplínou (lebo pedofili si to často vedia ťažko priznať už len sami pred sebou) a že pedofili tak ako homosexuáli požadujú nejaké práva na niečokali520 napísal:'Este raz si precitaj moje prispevky, vysvetloval som to'
Vsak ty si to tu z toho zacal robit akusi analogiu.Waagbistritz69 napísal:nehovorím že nie, ale gender a pohlavie je rozdiel
Vychadzam z toho ze ta stranka sa snazi robit reklamu pedofili. Tu nejde o to co tam riesia, a akym sposobom tam dotycny uzivatelia vystupuju, ide tu o to ze sa o tom verejne diskutuje, a kazda verejna diskusia je forma propagandy.Waagbistritz69 napísal:čítal som ale porovnávaš neporovnateľné a vychádzaš z nesprávnych predpokladov že homosexuáli tak ako pedofili potrebujú pomoc so sebadisciplínou (lebo si to často vedia ťažko priznať už len sami pred sebou) a že pedofili tak ako homosexuáli požadujú nejaké práva na niečo
reklama je propagacia sluzby alebo produktu s cielom, aby tento produkt vyuzivalo, co najviac ludi = vacsi predaj a zisk...nechapem ako mozes robit "reklamu" niecomu, co je dane alebo nedane kazdemu cloveku pri narodeni...to je rovnako absurdne, ako keby si tvrdil, ze ked v TV vystupuju bieli moderatori (robia reklamu bielej rase), tak kazdy kto si zapne telku v Afrike a pozrie si ten program, zrazu obelie...kali520 napísal:Vychadzam z toho ze ta stranka sa snazi robit reklamu pedofili. Tu nejde o to co tam riesia, a akym sposobom tam dotycny uzivatelia vystupuju, ide tu o to ze sa o tom verejne diskutuje, a kazda verejna diskusia je forma propagandy.
Toto neviem zase odkial si vyhrabal.cela tato hysteria okolo toho, ze ked budeme otvorene hovorit o LGBT ludoch a ich zrovnopravneni, tak to bude viest k tomu, ze sa heteraci zacnu ako mavnutim carovneho prutika menit na gejov a lesby...je fakt postavena totalne na hlavu...
Tato diskusia moze tak isto viest k odstraneniu predsudkov ktore mali svoje opodstatnenie najma aby zabezpecili zdravy chod a vyvoj spolocnosti.verejna diskusia moze jedine viest k odstraneniu mnohych predsudkov, mytov a vyjasneniu prave spominanych absurdnych na hlavu postavenych presvedceni...