Cars videos Kuriozity,Perlicky
Re: Cars videos Kuriozity,Perlicky
jaky drift.. chudak
nová GYMKHANA, tentoraz LIVE zo San Francisca, krása 
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Speedhunters nedavno zasobili zaujimavymi videami. Prve znich ukazuje celkom fascinujuci 6-rotorovy wankel
http://youtu.be/Og2G4FkuL0w
Tu je stavba podobneho, ale "iba" 4-rotoroveho motora (anglictina nutna).
Dalsie video je Racing in Slowmotion IV. Osobne ma slowmotion videa vobec neberu a aj tomuto som sa vyhybal, ale ked som si to predvcerom prvy raz pozrel, rozhodol som sa, ze sa s tym musim podelit. VYBORNE spracovane. Ak to budete pozerat, jedine v HD fullscreene a nahlas.
http://youtu.be/UIoO_N8bSP0
http://youtu.be/Og2G4FkuL0w
Tu je stavba podobneho, ale "iba" 4-rotoroveho motora (anglictina nutna).
Dalsie video je Racing in Slowmotion IV. Osobne ma slowmotion videa vobec neberu a aj tomuto som sa vyhybal, ale ked som si to predvcerom prvy raz pozrel, rozhodol som sa, ze sa s tym musim podelit. VYBORNE spracovane. Ak to budete pozerat, jedine v HD fullscreene a nahlas.
http://youtu.be/UIoO_N8bSP0
http://tivi.azet.sk/video/1383850/novin ... -byte.html
to uz jake kok*tiny vymyslaju
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 13:56)
ozivim
to uz jake kok*tiny vymyslaju
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 13:56)
ozivim
Video z nocnej casti 24 hodinovky na Nordschleife...v dazdi na Porsche 911 GT3

//autoeditácia príspevku (14 Aug 2013, 21:55)
- Samir please!
- Shut up!
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2013, 21:55)
- Samir please!
- Shut up!
tak to ma napadlo trosku zo zivota nieco
to mate tak ked nechate v zavodnom aute seriovu skrinu
to mate tak ked nechate v zavodnom aute seriovu skrinu
TaxTheRich ma nove video, tentokrat s XJ220 v ovocnom sade 
Ostatne videa, ak by ich niekto doteraz nevidel:
http://www.youtube.com/user/TaxTheRich1 ... t=p&view=0
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2013, 19:52)
No tak nic, zase ja
Taka srandicka s video editorom a rally, snad sa to nedostane k "novinarom" z nasich alebo ceskych televizii, to zas bude skandal
//edit: tak nakoniec to autor nahral znovu, tentokrat s upozornenim, zrejme sa toho naozaj niekto chytil
Ostatne videa, ak by ich niekto doteraz nevidel:
http://www.youtube.com/user/TaxTheRich1 ... t=p&view=0
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2013, 19:52)
No tak nic, zase ja
Taka srandicka s video editorom a rally, snad sa to nedostane k "novinarom" z nasich alebo ceskych televizii, to zas bude skandal
//edit: tak nakoniec to autor nahral znovu, tentokrat s upozornenim, zrejme sa toho naozaj niekto chytil
-
AXO
Professional
Ako sa nema jazdit po meste
Bohuzial pan Giorgi Tevzadze uz to ma za sebou. Pri naozaj nestastnej autonehode na mieste umrel.
R.I.P.
R.I.P.
Sorry ale to je čistý kok*t. Stačí jeden vodič, ktorý zazmätkuje alebo spraví niečo nepredvídané alebo jeden nepozorný chodec a tragédia je na svete. Niet pochýb, že to za volantom vie (vedel), ale premávku tvorí x ďalších áut, ktoré môžu riadiť omnoho slabší vodiči. Čo som sa dočítal, tak zomrel ako spolujazdec, život je niekedy kruto ironický, bohužiaľ. 
JJ je to ironia, tiez niesom za taketo besnenie v premavke, kazdopadne, bol sikovny, talentovany len to mozno trosku zle premietal do zivota.
Vie mi to niekto vysvetliť, načo je takéto besné jazdenie v plnej premávke? Toho človeka to vzruší a urobí sa priamo za volantom? Alebo si potrebuje liečiť komplexy? Však nech ide na nejaký uzavretý okruh a tam môže blázniť od rána do večera, poprípade zavolať aj kamarátov a nech si simulujú premávku. Prípadne, keď už nechce platiť za okruh, tak nech vyvádza niekde mimo mesta na diaľnici, keď široko-ďaleko nikto nie je.
Aj na Slovensku sa dá na takýchto imbecilov naraziť (aj keď v menšom vydaní, to sa musí uznať), budú myšičkovať o106, tlačiť sa na každého, smerovky nepoznajú...a nakoniec ich stretnete na prvom semafore.
Aj na Slovensku sa dá na takýchto imbecilov naraziť (aj keď v menšom vydaní, to sa musí uznať), budú myšičkovať o106, tlačiť sa na každého, smerovky nepoznajú...a nakoniec ich stretnete na prvom semafore.
-
RATZINGER666
Darca
Mustafa: a na tom okruhu sa tiez "vzrusi a urobi za volantom"? proste ho to bavi (bavilo) a bodka, neviem, ako sa niekto moze pytat takuto otazku... nehovorim, ze sam lietam ako idiot alebo ze tuto cinnost schvalujem, ale tento chlapik to naozaj vedel...
Proste ho to bavilo a bodka? Čiže keď niekoho baví strieľať zo samopalu na ulici a nikoho netrafí, tak je to tiež v poriadku...
A neviem, čo na tom nechápeš? Na okruhu sa môže vzrušovať koľko chce a aspoň tým nikoho neohrozuje.
A neviem, čo na tom nechápeš? Na okruhu sa môže vzrušovať koľko chce a aspoň tým nikoho neohrozuje.
-
RATZINGER666
Darca
ano, bavilo ho to, to je vsetko... ak budes pre zabavu strielat zo samopalu bez umyslu niekoho trafit, budem tiez predpokladat, ze Ta to asi bavi... ci snad vidis iny dovod, preco hentak clovek jazdi?
nenapisal som, ze to je v poriadku, takze klud, ok? ci uz strielanie alebo hentaka jazda si zaluzia svoj trest, to je jasne...
pytal si sa, ci sa pri takomto jazdeni "vzrusi a urobi za volantom"... podla mna nie, o nikom takomto som zatial nepocul, ale ak Ty na okruhu zazivas nieco ako "vzrusenie a urobenie za volantom", pravdepodobne by si to zazival aj v premavke, ak by si mal podobnu zalubu...
nenapisal som, ze to je v poriadku, takze klud, ok? ci uz strielanie alebo hentaka jazda si zaluzia svoj trest, to je jasne...
pytal si sa, ci sa pri takomto jazdeni "vzrusi a urobi za volantom"... podla mna nie, o nikom takomto som zatial nepocul, ale ak Ty na okruhu zazivas nieco ako "vzrusenie a urobenie za volantom", pravdepodobne by si to zazival aj v premavke, ak by si mal podobnu zalubu...
ten rumun ci co je zac je jedno ci zomrel ako spolujazdec alebo sofer, tak ci tak takyto ludia raz doplatia (on uz doplatil)
a v plnej premavke jazdit rally stylom respekt
a v plnej premavke jazdit rally stylom respekt
Ja som kľudný, skôr teba som sa asi dotkol, keď stále lipneš na tom urobení sa za volantom.
Na okruh nemám potrebu ísť a v premávke sa snažím jazdiť v rámci normy, takže nejaké pocity vzrušenia a nutkanie sa odbaviť nemávam. Preto som aj nadhodil, či ho to nejako uspokojovalo - čo je ale v podstate už jedno, keďže sa s kamarátom tuším namotali na strom.
A či vidím iný dôvod, prečo tak jazdil? Ja práveže žiadny dôvod nevidím, keďže predpokladám, že mentálne retardovaní jedinci nedostanú VP a zdraví jedinci jazdia tak, aby nikoho neohrozili. Ale ako hovorím, asi je to zbytočne už rozoberať, keďže sa s ním "vyššia moc" vysporiadala sama.
A či vidím iný dôvod, prečo tak jazdil? Ja práveže žiadny dôvod nevidím, keďže predpokladám, že mentálne retardovaní jedinci nedostanú VP a zdraví jedinci jazdia tak, aby nikoho neohrozili. Ale ako hovorím, asi je to zbytočne už rozoberať, keďže sa s ním "vyššia moc" vysporiadala sama.
-
RATZINGER666
Darca
ako si sa spytal, tak som Ti aj odpovedal, no... tiez neviem, ako Ta to "urobenie za volantom" napadlo... iba som Ti napisal, ze ako dovod je ovela pravdepodobnejsia ta "zabava"...
inak so zvyskom prispevku suhlasim, tiez rad jazdim kludne, akurat nechapem, preco Ti pride po jeho smrti uz zbytocne zaoberat sa jeho pricinami a pohnutkami... ako to so samotnou smrtou cloveka suvisi?
inak so zvyskom prispevku suhlasim, tiez rad jazdim kludne, akurat nechapem, preco Ti pride po jeho smrti uz zbytocne zaoberat sa jeho pricinami a pohnutkami... ako to so samotnou smrtou cloveka suvisi?
Ťažko povedať. Beriem to tak, že nikomu vážne neublížil a pred prípadným ublížením niekomu v budúcnosti ho zastavila smrť, takže rozoberať "keby" asi nemá zmysel (ale nasrať ma to vie, táto bezohľadnosť voči iným ľuďom, preto som aj reagoval do tejto témy a dané otázky boli skôr rečnícke - snažil som sa vyjadriť svoje opovrhnutie voči takýmto ľuďom). Takisto ani on sám sa už nebude môcť vyjadriť, prečo to robil - či pre zábavu, adrenalín, alebo len tak z dlhej chvíle.